NSD: Izjava Ranka Krivokapića krajnje budalasta, Mandić je najveći protivnik Đukanovića i DPS-a!

7

Izjava Ranka Krivokapića da su njegovi koalicioni partneri iz Demokratske partije socijalista i Andrija Mandić „nekada bili u istom bloku“ predstavlja besmislicu godine, saopštili su iz Nove srpske demokratije, reagujući na izjavu Ranka Krivokapića u emisiji  „Načisto“ koja se emitovala sinoć na Tv Vijesti.

„I najveći politički amater zna da apsolutno nikada ni Andrija Mandić, ni stranka kojoj pripada, nisu bili na istoj strani sa Milom Đukanovićem i DPS-om, već njihovi najveći protivnici. Za razliku od dugogodišnjeg režimskog držača kese, Ranka Krivokapića, ponosno iskustvo Mandićeve partije se ogleda u beskompromisnoj borbi protiv diktature“, navode iz NSD-a.

Dodaju da je javnost u Crnoj Gori  vrlo dobro upoznata sa djelovanjem Nove srpske demokratije koje se bazira na istrajnosti za prava srpskog naroda i oslobođenju zemlje od Đukanovićevog sistema. To je bio moto i Srpske narodne stranke, prethodnice NSD, koja je nastala zbog izdaje Novaka Kilibarde i Narodne stranke. Prema tome, Mandićeva politička opcija uvijek je bila protiv politike koju simbolizuju Đukanović i Krivokapić.

„Reći utemeljivačima demokratske antirežimske borbe da su u istom bloku sa DPS je krajnje budalasto, ali ne čudi kada dolazi iz redova SDP-a. To je stranka koja se izgubila u sukobu vrijednosti Adžića krivine sa tradicionalnom Crnom Gorom. Toliko su time obuzeti da više ne razlikuju ni osnovne stvari, te da postoje političari i politički subjekti koji ne prave trule kompromise zarad sramne izdaje predaka“, zaključili su iz Nove srpske demokratije u saopštenju.

7 Comments
  1. sedmikvart komentariše

    i vi ste mustre becke

  2. Vox komentariše

    Bravo!!

  3. Jovana komentariše

    Tako je!

  4. Petar komentariše

    Podrška za NSD!

  5. Nikola komentariše

    Podrška!!!

  6. Gojko komentariše

    Mandu u montekargo, podrška

  7. Slavomir komentariše

    Mandić se dokazao svojom borbom kroz sve ove godine. O tome ne treba diskutovati

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.