Jokanović sprema „ruske policajce”

0

Nedjeljama unazad pitanje novog trenera Dinama iz Moskve stoji otvoreno, međutim, prema najavama ruskih medija može se naslutiti epilog. Kako tvrdi „Sport Ekspres klub” iz ruske prijestonice dogovorio je saradnju sa Slavišom Jokanovićem i očekuje se da pedesettrogodišnji strateg na klupi zamijeni Sandra Švarca, njemačkog stratega koji je krajem maja napustio klub.

Isti izvor tvrdi da je do ozvaničenja saradnje preostalo još da se samo razriješe pravni detalji, a nakon što advokati obave svoj dio posla srpski trener će biti i izvanično promovisan.

Prije Jokanovića kao opcija se pominjao Marko Nikolić, međutim do saradnje nije došlo. Nakon što se u javnosti pojavio Jokanović kao opcija, njegov agent je demantovao da sa moskovljanima postoje pregovori, međutim od tada su se okolnosti očigledno promijenile.

„Policajci” su u sezoni 2021/22 prvenstvo završili na trećem mjestu, dok su u finalu Kupa Rusije poraženi od Spartaka (1:2), te je nastavljen post od sezone 1994/95. kada su Moskovljani osvojili poslednji trofej slavljem u najmasovnijem takmičenju u zemlji.

Jokan je od novembra 2021. godine i rastanka sa Šefild Junajtedom bez kluba, a prethodno je vodio Al Garfu, Fulam, Makabi Tel Aviv, Votford, Levski, Muangtong i Partizan iz kojeg je započeo trenerski put.

(mozzart sport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.