Udar na naš portal: “Raskrinkavanje“ se opet ostrvilo na BORBU i to zbog teksta koji smo prenijeli sa RTCG-a!

10

Orkestriranim napadima na BORBU nema kraja u prilog čemu govori najnovija „prijava“ od strane „Raskrinkavanja“ čak i za tekst koji smo prenijeli sa portala RTCG-a, koji smo potpisali kao izvor. Dok pokušavaju nas da „ugase“ Raskrinkavanje pisanje RTCG-a ne smatra prestupom, iako se radi o identičnom tekstu, na koji smo se kao izvor pozvali upravo na autora

Naime, već mjesecima unazad „Raskrinkavanje.me“, pod očiglednom NATO komandom čini sve kako bi ugasio portal „BORBU“, pa se naše vijesti svakodnevno karakterišu kao „lažne informacije“. Ovo je ništa drugo sem uzaludna kampanje kako bi pokušali da istinu koju naš portal sprovodi nasilno spriječe.

Ipak, današnje „raskrinkavanje“ naše vijesti je jasan pokazatelj da su naše sumnje o orkestriranim napadima na naš portal osnovane iz razloga što umjesto da „kazne“ autora nekog teksta kojeg naš portal uredno potpiše, kao i svaku vijest koja ne potiče iz naše produkcije, „Raskrinkavanje.me“ iznova „atakuje“ na naš portal.

U prilog tome se nalazi fotografija na kojoj, „Raskrinkavanje.me“, iznoseći svoje plaćeničke činjenice osporava naslov našeg teksta koji je potpuno u skladu sa tekstom uz koji je išao, a koji je potekao od portala RTCG. Čak su se aludirali na „činjenicu“ da je BORBA svojim naslovom uticala na još neke medije koji su prenijeli isti tekst, ali i naslov kao naš portal. Mediji za koje smo sigurni da takođe nisu „pod lupom“ Raskrinkavanja.

Da je BORBA samo prenijela tekst drugog crnogorskog portala, i vođena novinarskom etikom potpisala u više navrata autora govori fotografija u prilogu.

 

U datom tekstu se jasno vidi kako se naš portal poziva na portal RTCG-a kao autora čiji je tekst prenešen integralno u šta se čitaoci mogu i sami uvjeriti. U nastavku se nalazi tekst sa portala RTCG-a gdje je uvod identičan sa prethodnom fotografijom gdje se nalazi članak sa našeg portala.

Očigledno je da je posrijedi zapravo nešto mnogo veće, a to je da „Raskrinkavanje.me“ ima zadatak po NATO instrukciji  da ugasi portal BORBU, što im trenutno ide od ruke samo na našoj Facebook stranici. Zahvaljujući konstantnom „raskrinkavanju“ od ovog plaćeničkih internet policajaca naša Facebook stranica trpi konstantne udare i njena budućnost je neizvjesna zbog, navodno, konstantnih kršenja „pravila zajednice“.

Kršenja, naravno od onih čiji je zadatak da nas optuže za „lažne informacije“ i kojima je u opisu trenutnog posla da se fokusiraju samo na gašenje BORBE.  Ipak naših preko milion čitalaca mjesečno su pokazatelj da je BORBA na pravom putu i da i pored svih pokušaja da nas unište, naše vijesti nađu put do građana koji su željni istine. I pored svih pokušaja, građanima je BORBA postala navika, i uvijek nađu put do nje.

A plaćeničke agenture i svi oni kojima je naš portal trn u oku treba da znaju da istina uvijek pobjeđuje i da je naš potal najveće glasilo istine u Crnoj Gori.

„Drugi se čitaju, BORBI se vjeruje“

10 Comments
  1. Ханибал Барка komentariše

    Treba vas ukinuti samo zbog pogane latinčine i automatskog konvertovanja ćirilice.
    Navodno prosrpski portal na latiničnom pismu. Svašta.

    1. Helm komentariše

      Nevezano za čirilicu ali portal Borba sve više liči na udbaški projekat i trojanskog konja usmjerenog protiv obespravljenog i prevarenog srpskog naroda.

      1. Ханибал Барка komentariše

        Nisam mnogo razmišljao na tu temu, ne znam konkretno zašto tako misliš. Ovaj poratal ne odudara mnogo od sličnih, prosrpskih. pohvalio bih to što su odnedavno ukinuli moderaciju.

        A srpski narod ima dugu listu neprijatelja, a ključne unutrašnje vidim u crkveno-političkim kvazielitama. Neprosvjećenost, nemanje kriterijuma i gotovo nepostojeća nacionalna svijest, glavne su mane i predispozicije lošeg stanja u našem narodu.

    2. Detektor udbaških goveda komentariše

      Hahahahaha, a vi kako ste isprdci udbaški, botuje li se pomalo?

      Drugi se čitaju, BORBI se vjeruje!

  2. Ivi komentariše

    To je platforma CDTa pa oni NI SEBE NE MOGU RASKRINKAT

  3. "Raskrinkavanje" = DPS bilten komentariše

    Udbaška kopilad moraju da imaju medije koji ce da
    ih zastupaju i brane.Da pravdaju najveću pljačku i poharu u povijesti Crne Gore. Dakako, ovu koju je počinio DPS sekta, sa svojim izmećarima SD,SDP,BS i pojedincima iz NVO.
    Samo naprijed za Borbu. Rasprđivanje bagre i ološi lopovske.

  4. Helm komentariše

    Portal Borba.me je bila dio slagalice i produžena ruka onih koji su izveli puč u Vladi Crne Gore i instalirali banana Vladu pod dirigentskom palicom CIA-e i zapadnih ambasada.

    Vas sigurno neće zabraniti CIA-e i određene zapadni centari moći i odlučivanja koje imaju svoje ekspoziture u banana republici Montenegro.

    Navodni napad na vas je lažna zastava da se i dalje lažno predstavljate kod srpskog čitateljstva koje vas je počelo da radkrinkava za ulogu u vezi medijske propagande i napada na prethodnu Vladu.

  5. Drška od stomaka komentariše

    Helm je deklarisano udbasko kopile.
    Nikakakav to branilac nije, ničijih prava i nikakvoga naroda. Udbaška botina ,koja za 30 evra mjesečno bleji
    na portalu Borba i pokušava da stvara zablude i kreira stavove. ALI ,evo mu🖕u zube

    1. Hhhhhhhhh komentariše

      Tako je, ta Dakina podguzna muva i udbaška splačina može samo da dobije srpski tvrdi među zube 🤣🤣

  6. Radomir komentariše

    Sustinski nanijeli ste najvise stete srpstvu u Crnoj Gori. Kao sto mediji, kao sto su Informer, Pink, Hapi, Srpski telegraf, Kurir, najvise stete nanose srbijjanskom drustvu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.