Joković: Kako možete sa SNP-om u drugim gradovima a ne možete u Beranama?

16

Ukoliko neki neće SNP u vlasti u Beranama, najracionalnije je ne izabrati vlast u toj opštini, sačekati 23. oktobar i tada ponovo izaći na izbore, ali mnogi, pogotovo politički iskusniji znaju, da će im SNP tada trebati možda i više, na nekim važnijim mjestima, ocijenio je lider SNP-a Vladimir Joković u emisiji Patriotske igre na ADRIA TV.

Mnogi govore kako neće sa SNP-om u Beranama i to samo zato što je SNP dio Vlade. Ako nećete sa SNP-om u Beranama, onda nećete nigdje, zašto to ne kažete“, ističe Joković.

Dodaje da najviše kritikuju SNP oni koji su napustili tu partiju.

„Zamislite niskost pojedinaca koji su bili u SNP-u pa su odnijeli mandate SNP-a, formirali neke druge partije i oni sad izađu onako zajapureni u nekoj njihovoj mladalačkoj, misle, snazi, ali ja bih rekao u neznanju. Kažu nam vi ste prevarili vaše časno članstvo, a ja ih pitam što ste vi napuštali to časno članstvo? Časni časne ne napuštaju, nego nečasni sa časnima ne mogu. U SNP-u su ostali časni i časni su donijeli ovakvu odluku“, rekao je Joković.

Dodaje da se postavlja pitanje, ko je SNP-u najviše štete nanio od osnivanja, oni protiv kojih su se najviše borili ili oni koje su školovali i podizali.

„Kritike tih me ne interesuju. Njih je najviše pogodilo gubitak međunarodne reputacije i to što SNP od osnivanja nije imao veće međunarodno poštovanje.

Osvrnuo se i na Vladu Zdravka Krivokapića i odnos prema SNP-u.

„Kada sam vidio preskanje i minimalizaciju SNP-a od onih koje je SNP učinio prepoznatljivim, pa neki bi i sad sadili paprike da im nije bilo SNP-a. I sad oni hoće da kritikuju SNP. Ne mogu se svoji politički roditelji kritikovati, nego se na njih treba ugledati. Pa i ako roditelj pogriješi ne treba odmah izaći i govoriti moj otac je uradio to i to. Oni ne mogu da shvate da su izdajnici SNP-a i da će zauvjek nositi taj teret. Kažu SNP nas je izdao, pa ne može SNP izdati izdajnika“, zaključio je Joković.

16 Comments
  1. Ivi komentariše

    Možemo, ko je to rekao? Ko pita šta britanskog pedera…

    1. зорки komentariše

      A ti, ludi, ti si dakle SNP bot. Konacno smo saznali.

      1. Ivi komentariše

        Ćuti govedo, nijesam SNP bot nego će vas proćerati sve iz institucija, radi LUDOGA pedera, koji je skičao po Srebrenici i kad je umro patrijarh nije otišao za Bg a mogao je da se mrka po djakuzija. Ćuti SKOTE razvali će sve gradove!

        1. Lesinari komentariše

          Neka razvali razvalicemo i mi njih. Osgovarace za svoj rad ti strcnjaci polupismeni

          1. Ivi komentariše

            Nećete ih razvali ti nego će napuniti pederinu i Abazija. Ćuti jado kad nijesmo moćni. Moramo jer DAčić je porastao za 100 000 a Vučić pao za 500 000,plus desničari. Moramo!

  2. Monarch komentariše

    Joksime iz Djekne…no te je i sa onom ulogom sramno porijedit.Idemo VKV majstore podpredjednice vlade.Gdje si zavrsio VKV-to je ravno srednjoj skoli?Oksford,Kembridz,Sorbona,Lomonosov…?

    1. Q komentariše

      Nije bitno sto je neko VKV jel ni ovi dr i mr u Crnoj goru nisu normalni(i premijer V.B. je bio trgovački putnik pa je vodio zemlju),več je bitno da je neko čovjek a takvih je malo u Crnoj gori.

  3. BATO komentariše

    Izdajničko smeće!!!!!
    Stidi se g….e kad obraza nemaš!

    1. Ivi komentariše

      Ćuti govedo razvali će sve, gradove pa ćete po ulici mesti pvm!

      1. зорки komentariše

        Šta mlatiš, avetane? Moramo. Jeo si ovuda g…na Krivoga Vladu, a ovaj ti valja. Mrš, stoko ogavna.

        1. зорки komentariše

          Nepismena F dijagnoza. Koliko te plaćaju?

      2. Jakov komentariše

        Ivi napusi se ku.cine

  4. Ber komentariše

    Muci izdajnice

  5. PROPOLO SE!!! komentariše

    PST, BRUKO!

  6. Q komentariše

    Sa SNP-om više nigdje i ništa!Srpski narid je ponosna obespravljena manjina u Crnoj goori kojoj ne treba ni SNP nu Demokrate da ga ucjenjuju i prestavljaju!Smrt NATO sloboda narodu !

    1. Miloje_Berane komentariše

      Razmišljao sam se da li da napišem komentar , u Berane za vrijeme Momira Bulatovica opštinski odbor je bio jači nego kompletan sadašnji Snp na državnom nivou tadašnji ljudi koji su činili Snp su bili Dr Bakić, Dr Ćiro Babovic, Dr. Asanović , M.Micović, R.Jovančević, Joksimović ,Itd… a gledajte sada ko čini opstinski odbor Snp u Berane .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.