Radonjić: Parket klizav, možda da sjutra treniramo na ledu

0

Nisu košarkaši Crvene zvezde iskoristili prvu meč loptu za osvajanje treće uzastopne titule šampiona ABA lige. Imali su na gostovanju Partizanu osam poena prednosti na startu poslenje četvrtini, ali nisu uspjeli da je sačuvaju do kraja, pa će se finalna serija nastasviti u petak do 18.30 sati, kada će opet „crno-beli“ biti domaćini.

Smatram da je u odnosu na prva dva duela, ovaj meč nije bio na željenom nivou. Nije bilo kvaliteta. To je donekle i očekivano jer su iza nas dva zahtjevna meča. Uslovi za igru su bili specifični, zbog klizavog parketa. Imali smo priliku da dobijemo, nismo je iskoristili, okrećemo se narednom duelu“, naglasio je Dejan Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde su tokom utakmice prošli pravu Golgotu. Praktično nema šta nije letjelo ka gostujućoj klupi, srpski mediji su prenijeli da je Radonjić u jednom momentu pogođen mobilnim telefonom.

Nadam se da ćemo imati normalne uslove za igru u četvrtom meču. Prije svega mislim da će parket biti u normalnom stanju, ili da počnemo da treniramo na ledu. Iskreno se nadam da se niko nije povrijedio u meču koji je ostao iza nas. Vidim da je Rade Zagorac nezgodno pao. Ne znam kakva je situacija sa njim, ali se nadam da će sve biti u redu sa kapitenom Partizana“, džentlmenski je kazao Radonjić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.