Knežević: Uprkos presudi ustavnog suda, sudija Rade Ćetković mi je potvrdio četiri mjeseca kućnog pritvora!

13

“Sudija Osnovnog suda Rade Ćetković, uprkos odluci Ustavnog suda, danas mi je potvrdio 4 mjeseca kućnog pritvora, koje je ranije presudila Željka Jovović, kuma Vesne Medenice.
Bješe li ono Milojko juče kazao da radim za DPS?
Više je kriminalaca u sudijskim togama nego u Spužu“, napisao je lider DNP-a Milan Knežević na svom tviteru.

13 Comments
  1. LJUBO komentariše

    Sprdaju se sudije i dalje ne poštuju ni Ustavni sud.

    1. Novak komentariše

      Nezavisno od ove gluposti i komentarisanja kazne koju je Pipun vec odsluzio, ovaj čojek je postao klasican klovn koji parazitira na politickoj sceni CG, i bas ga boli kure sto se DPS vratio na vlast.
      Jer to mu je i cilj bio…

  2. Propalo se komentariše

    Pa gdje smo mi na mapi zakona i pravde. U Crnoj Gori – U CRNOJ RUPI!!!

  3. ISTINA SAMO!!! komentariše

    Pa da li te sudije misle da njima nema suda! Kad tad!!!

  4. ETO TAKO! komentariše

    I poslije Vesne- Vesna…Sudije jače od zakona! BRUKA I SRAMOTA!!!

  5. Laki komentariše

    99%SUDIJA U CRNOJGORI JE KORUMPIRANO I U SPREZI SU SA KRIMINALOM PREKO ADVOKATA ZVANIH POŠTARI ,TO SU KADROVI MUJOVIĆA,MITRIĆA I SVI SA MILOVOG I SOROŠEVOG UDG FAKULTETA .

    1. Правда да почне komentariše

      Teško zemlji sa ovakvim sudijama i advokatima. Što oni taknu tu više ni trava ne niče. Pustoš ostavljaju a njih će stići Pravda Božija! Nijesu zadaljili ni ljekari spesijalci da ne kažem specijalisti koje samo pare interesuju. Pih! Šljam! Zastiđe!

  6. Laki komentariše

    99% SUDIJA U CRNOJGORI JE KORUMPIRANO I U SPREZI SU SA KRIMINALOM PREKO ADVOKATA ZVANIH POŠTARI ,TO SU KADROVI MUJOVIĆA,MITRIĆA I SVI SA MILOVOG I SOROŠEVOG UDG FAKULTETA .

  7. NIKO99 komentariše

    Svaki poslanik u skupštini Crne Gore ima imunitet. Jedini način da neko bude osuđen na zatvor ili kućni pritvor jeste da mu se prethodno dvotrećinskim glasanjem u skupštini oduzme imunitet. Kuda ide Crna Gora? Jeli ovo Ukrainski scenario na djelu? Prijetili nam građanski rat? Dali je ovo početak zločina? Ko rukovodi Crnom Gorom? Trebamo li da se pakujemo? Dali je ovo zamjena stanovništva, da Srbi odu a da Šiptari i Pakistanci, Turci, Azerbejdžanci, Saudijci, Bangladešani da dođu da nasele? Što vi hoćete? Koga vi zajebavate? Majmuni!

  8. Bokeljka komentariše

    SVE BRUKA DO BRUKE ZA OVU DRZAVU !

  9. E viva komentariše

    Kako je sinoc prosao Djokovic, niko nista ne javlja..mora da je dobio

  10. Banjo komentariše

    Crna gora=crna rupa.Ruglo od kvazi države,Kokain i nikotin zaštitni znaci predsjednika i njegove okg kamarile.Bando lopovska.

    1. Bila jednom komentariše

      Ovo više liči na neku tursku seriju nego na državu. Da nije tragično, bilo bi …Da vidimo jutros ko je koga upucao, đe je završio tovar sa drogom, koji sudija je danas podmićen, koji je i kome namjestio suđenje. Ko će koga prije izdati, a ko koga smjestiti u zatvor…
      E moj Milane u šta su nam pretvorili ovu nekad divnu zemlju, a tebi sude jer si svedok sunovratu i borio se protiv njega.
      Tužno i pretužno

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.