Obradović: Intezitet i čvrstina moraju biti na nivou finala ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod od onoga u petak

0

Nemaju košarkaši Partizana mnogo vremena da analiziraju razloge poraza od Crvene zvezde u petak u prvom meču finala plej-ofa ABA lige (76:90). Već u nedjelju od 20 časova na program je drugi duel vječitih rivala.

Nova utakmica u seriji dolazi već sjutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču”, poručio je šef stričnog štaba Partizana, Željko Obradović.

Plejmejker „crno-belih“  Aleksa Avramović se nadovezao:

Sjutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Vjerujem da ćemo sjutra na terenu izgledati mnogo bolje”, naglasio je Avramović.

Titulu ABA lige će osvojiti tim koji stigne do tri pobjede.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.