Vulin spustio Kurtija na zemlju: Vučić je predsjednik svih Srba, a vi ste oduvijek bili bašibozuk velikih sila!

3

Komentarišući izjavu premijera Kosova Aljbina Kurtija da svijet treba da obuzda predsjednike Srbije i Rusije i da je Aleksandar Vučić mali Putin, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je poručio da je Vučić veliki Srbin i predsjednik svih Srba, a da mali Kurti nije čak ni predsjednik svih Albanaca na Kosovu.

-Aleksandar Vučić nije mali Putin, kao što ni Srbi nisu mali Rusi. Vučić je veliki Srbin i treba da bude veliki Srbin. Vučić je predsjednik svih Srba i to može da smeta malom Kurtiju, jer on nije predsjednik ni svih Šiptara na Kosovu, a Vučić jeste predsjednik svih Srba i drago mi je što to boli Kurtija-poručio je ministar unutrašnjih poslova na TV Pink.

Eventualni prijem Prištine u NATO Vulin  ne doživljava kao ozbiljnu inicijativu, već isključivo kao prijetnju Srbiji i srpskom narodu.

On podsjeća da su Albanci kroz istoriju uvijek bili bašibozuk, pomoćne trupe nekog velikog.

-Tako su bili bašibozuk Otomanskom carstvu, tako su za Austrougare ubijali promrzle i zaostale srpske vojnike, tako su za italijanske fašiste i njemačke naciste pravili Veliku Albaniju, formirali baliste, ubijali Srbe gdje god su mogli i kako su mogli. Tako su na račun NATO izginuli 1999. godine, ne bi li NATO paktu dali priliku da bombarduje Srbiju i sad ponovo nude svoje glave, jer oni nikom nisu potrebni. Nemaju ljude, nemaju vojsku, nemaju tehniku, nemaju novac, nemaju ništa. Ali, imaju dragocjenu sposobnost da se ponude kao topovsko meso ukoliko to topovsko meso treba da bude pritisak na Srbiju. Jedini razlog zašto bi njih neko primio u NATO pakt jeste da posluže kao provokacija za Srbiju, da je uvuku u nekakav sukob, a onda da se pozovu na peti član evroatlantske povelje u kome se kaže da mora da se štiti integritet države članice NATO pakta-kazao je Vulin.

3 Comments
  1. Djujic komentariše

    Svi ste vi ista zapadna govna i njihovi poslusnici

    1. Putin komentariše

      Predsjednik svih Srba ???? Ne bih rekao, moj nije. A cini mi se, koliko se sjecam da nije bio ni Amfilohijev ! E sad, ako ni Amfilohije nije bio Srbin……..

      1. Djujic komentariše

        Tako je brate !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.