Šta će časni i ugledni Srbin iz Berana Mladen Premović sa Spajićem, utemeljivačem crnogorskog svijeta čija baba 30 godina glasa DPS?

36

Nosilac liste na beranskim izborima Mladen Premović bio je možda i najveće iznenađenje na beranskim izborima kada se postavio kao nosilac liste pokreta „Berane sad“ iza koga su otvoreno stali penzionisani premijer Zdravko Krivokapić i bivši ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kao i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

Ipak, Mladen Premović je važio za uglednog Srbina iz Berana i zaista je bila enigma kako se ovakav čovjek našao u istoj grupi ljudi koji otvoreno podržavaju NATO pakt i čije babe glasaju Demokratsku partiju socijalista 30 godina.

Premović, koji se sve vrijeme javno promovisao poznatim beranskim blokadama, i koji je svim srcem stao uz Srpsku pravoslavnu crkvu, nosio je listu onih koji protažiraju kreiranje „crnogorskog svijeta“ kao pandan „srpskom svetu“ kulturološkom terminu. Premović je kao slobodan čovjek i Srbin iz Crne Gore nosio listu Berane sad, koju je čak podržao i Jakov Milatović, čovjek koji je 2006., po tvrdnjama njegovog kolege Milojka Spajića, glasao za nezavisnu Crnu Goru.

Poznat je tok događaja nakon sticanja nezavisnosti, a čiju priču danas protažiraju dvojica mladih bivših ministara koji se profilišu i kreiraju političku stranku. Sa nezavisnom Crnom Gorom je kreirana privatna država, gdje po tvrdnjama političara vladaju kriminalni klanovi, a ukoliko se njih dvojica toliko bore za nezavisnu Crnu Goru svjesno ili ne stavljaju se u grupu upravo takvih ljudi.

Međutim, iz javnosti je poznato da je Mladen Premović častan čovjek, Srbin iz Berana, i jasno je da su ministri iskoristili Premovića da kao Srbin „pokupi“ srpske glasove kako bi oni mogli sprovoditi svoju politiku pro NATO, pro suverenistički, a sudeći po Milojkovoj babi, čak i pro DPS politiku, a što je potvrdio svojim gostovanjem kod Darka Šukovića.

36 Comments
  1. Miloš komentariše

    Oće pare

    1. Samo jako komentariše

      Premovic je najveci folirant i prevarant u BA, sumokradica,lovokradica koji bi za licni interes i majku prodao.. To znaju svi koji ga bilje poznaju a najbolje lovci iz Berana!

    2. Kmečanje botova nema cijenu komentariše

      Tako je Miloše, svi koji su van DF rade na pare.

  2. Lemi komentariše

    Nema nista na Borbi o situaciji na blokadama DFa?
    Je li masivni Radun blokirao pola magistrale?
    Kako je Strahinja nejaki?
    Je li se oporavio od pritisaka,rece li ko ga je pritiskao mozda?
    Pije li se DPSov „čaj od nane“?

    1. Roman komentariše

      Što ne vidiš da se ubiješ no obraz prodaješ za 20e dnevnice Spajiću ljigo jedna

      1. Lemi komentariše

        Ubio bi se jedino da Milovo kumce Koljenicu bezuspjesno glasam 20 i kusur godina, ko kakav brav!
        Beeeee

        1. Kmečanje botova nema cijenu komentariše

          Kako ga blejiš Lemi majstore, baš ono profesionalno. Biće dobre vune od tebe. Ajde još jednom svega ti, ne mogu da odredim jesi li uvozna ili neka domaća vrsta brava.

  3. Pop komentariše

    Ima li vece casti nego da te DFovci povezuju sa DPSom.
    Mozda je trebao da ide sa Koljenicom koga je najbolji medju nama stavio na 81. mjesto!
    Cijela CG zna da su DF i DPS dva oka u glavu, najbolje to dokazuje ovaj caj od nane, zajednicki projekat DPSa, DFa i one Picouste splacine! SNP i URA su samo marionetice DFa i DPSa.

    1. Endzi komentariše

      „Koljenica“ je kako ga ti nazivaš sam na 82.mjesto stao, dakle on ti je najbolji medju nama. svaka čast ali od sendviča od mickeja i krivog danas nista jer si gresku napravio 🙁

      1. Pop komentariše

        Xaxaxa i to pokusavate da ispeglate…
        Kako je na barikade?

        1. Hhhhhhhhh komentariše

          Lemi ili ti Pope ( isto govno, ili još bolje kljuse ), ajde priznaj da ti je gabaritni Radun neđe hebo kevu. Ili neki drugi vitez Srbin iz DF. Ajde, ajde, nije nikakva sramota, nije ni prvi ni poslednji koji je izdro bič na tu kobilu 😄🤣

          1. Pop komentariše

            Cuo sam da vam je uslov tamo u redakciji da vam Radun oplodi kevu ili sestru, obred inicijacije ako ocete da radite za splacinu Drazena.
            Vele posto je u kondiciji to zna da traje i po sat vremena. Namuci vam te zene.
            Ali dobro, vrijedi…
            Dobar je ovaj DPSov portal.

          2. Hhhhhhhhh komentariše

            Nema ti Radun kad dobri naš Pope odnosno Lemi. Vele, ne može nadodati onoj kobili što te okonjila koliko joj treba. Kažu ljudi, da sve četiri nahije prođu kroz nju, još bi mjesta bilo i to ihhhaaaaaa 😄🤣
            Ko zna koliko te muraca lupalo po toj konjskoj glavudži, dok si čekalo da iskočiš napolje kljuse jedno 😄🤣

          3. Pop komentariše

            E ne znam, ali vele da vi je redakcija sva od Hradunovi sekreti. Za kucku koja te okotila pricaju da zamalo nije lipsala pod tezinom, 3 dana su je u zivot vracali, manje gabaritni, ako me razumijes.
            Jedva govna spasise.

  4. Peko komentariše

    Sta će DPSova podguzna muva Medo, i UDBAs Mando u koaliciji sa casnim Milanom Knezevicem?
    Sta ce Strahinja Bulajic u prici sa Brankom Bosnjak i Brankom Radulovicem?
    Puno je pitanja bez odgovora.

    1. Angry15 komentariše

      Što ces ti na komentare odje bez po naredjenju botu. Cajna ili prsuta danas za gospodina ?

      1. Peko komentariše

        Sipa li vi Radun pomija, ako sto pretekne poslije njega?

  5. Jakov komentariše

    Bravo Premovicu

  6. Radomir komentariše

    Zamislite optuzbu, babu mu glasa za DPS. Pa ovo ni Informer, ne uzima za otezavajucu okolnost. Super nam je sa Borbom, Ranko Krivokapicem, Kentereom, Konjevicem, Adzicem, Jokovicem…. , Milom, Mandom, Kzezevicem, Medojevicem…..

    1. Krap komentariše

      Zamisli da nije optuzba da mu baba glasa za DPS, a sredina izmedju glasanjaunuka i Mila da je Draginja. Mrs na vase botovske portale govedo

      1. Filip komentariše

        Pravo govedo neomršeno, dobro kaže hhhhhhh to je jedno isto baležavo june koje pod različitim imenima piše sve ove idiotske komentare.

  7. Q komentariše

    Malo je časnii Srba iz Berana,sami su to pokazali glasajuči za SNP i te Krivokapičeve demonakaze.

    1. Boro komentariše

      DPS je izbornim inzenjeringom pogurao SNP. Oni su u Beranama na 1-2%

  8. Srpska Sparta komentariše

    Najveci izdajnici crkve i srpskog naroda u Cg su Krivokapic i Becic koji su dosli na clast sa trobojka revolucijom,strogo sepskim duhom i odmah po dolasku na vlast okrenuli ledja Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, Srbima u CG,trobojke im niko vise ne smije pomenuti, zabili noz u ledja Srbiji, priznali Kosovo i sankcije Rusiji odmah uveli,Djedo im se u grob okrece za Kosmet i Rusiju i sigurno ce ih stici njegova kletva! Izdajnici Krivokapic i Becic ce biti kaznjeni od naroda za izdaju..

    1. Vuk komentariše

      Prevarili su i izdali i Crkvu i Mitropolita Amfilohija i njegove pouke, izdali su srpski narod, njegovu borbu i izbornu volju. Sve su uradili da srpski DF ne uzme poluge vlasti koje su ih sledovale nakon pobjede na izborima, jer su znali da bi im tu zajedno sa OKG iz drpsa bio kraj. Ali, doći će i to!

  9. Plotari komentariše

    Neka sto je baba ,nezamjeram ja njoj nego je i unuk glasa dps zajedno sa mutavom plovkom.

  10. Ivi komentariše

    Šta će ludi Radulovići sa Srbima bez da pasu na grbaču. Šta će MENDA patološki lažov? ŠTO NE PODNESU OSTAVKE ĆELAVI I MANDOV ZA IZBORNU PREVARU???? Više se i peder čina dovukla a ono tu jede. OSTAVKE, služite Vučića koji je potpisao da se djeca od 5 godina vakcinišu. LOPOVI!!!!!!

  11. Ivi komentariše

    Ćeraću vas gadovi i oćerati…. može mi bit…

    1. Joled komentariše

      Voočč mali, vočč…

  12. Hhhhhhhhh komentariše

    A nekate ljudi, evo se razobadala ova junica od Lemija sa pedeset nikova, nekate, pustite toga đaola da muče, možda je nagna kakav udbaški ili demokratski junac na livadu, a baba od ljubavi prema DPS nema kad da je vrati u izbu 😄🤣

  13. Detektor udbaških goveda komentariše

    Šta će bilo koji časni Srbin sa tim izdajničkim tranjama u Berane Sad? Sa Krivim, montenegrinom Jakovom i Spajićevom DPS babom? Ili sa stosmislenim demokratama, kojima ne znaš ni ko su, ni šta su, ni za šta su? Samo DF dolazi u obzir za svakog Srbina koji drži do časti a ne do punog korita splačina, kao ovi priglupi udbaši botovi na temi.

    1. Dobrilo komentariše

      Ziva istina . Samo DF spasava!

  14. Hhhhhhhhh komentariše

    Miloš, Lemi, Pop, Peko, Radomir… jedna te ista debilna i mentalno oskrnavljena individua, sve jedno te isto hendikepirano kljuse koje piše na desetine debilnih komentara. Ta pudlica i jeftina prostitutka druga Đilasa, druge familije i Žeksa jarcotlatičelja, još piše pod imenima Pasalic i Krnja Jela. Znate svi za čuvenoga bazda Krnjaša? E to vam je sve jedno isto poremećeno govno 😄🤣

    1. Pop komentariše

      Kme, kme, napali me botovi, kme, kme.
      Ja iz redakcije ne mogu sam.
      Kme, kme

  15. crni komentariše

    Samo gledam ove komentare i vase naslove za ovog covjeka i treba da vas je sramota sve. Kad je sa ekipom zaustavljao i razorurazavao policiju i prvi medju Berancima stao pred policiju i cuvao im dupe tad je bio ok a sad laju za njega. Za one smradove iz SNP je gospodin a posebno za neke iz DF kao sto su Medojevic i njegovi sto gkasaju za rezolucije o Srebrenici i sirenje NATO.

    1. Detektor udbaških goveda komentariše

      A on inače nije pristupio listi Berane Sad, čiji je lider Krivokapić smijenio Leposavića zbog Srebrenice što je bila inicijalna kapisla za izglasavanje rezolucije o Srebrenici, a čiji ministri Jakov i Spajki promovišu NATO, neovisni Montenegro i crnogorski svijet, sve uz pomoć svojih DPS baba? Sve bi pomalo da zakačiš navodno zbog načina pisanja, a u stvari glavni cilj i razlog pisanja tvog komentara je da opljuneš po DF. Licemjerno i kontradiktorno do bola, ali ne može dati rezultat, jer srpski narod dobro vidi ko je ko!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.