Na čelu podgoričkog tužilaštva izabran cetinjski tužilac Duško Milanović, bezuspješno gonio Veselina Veljovića, mitropolita Amfilohija…

1

Na sjednici Tužilačkog savjeta, kojom je predsjedavala v.d. Vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović, između ostalog, razmotreno je 9 pritužbi na rad državnih tužilaca i rukovodilaca državnih tužilaštava u pogledu zakonitosti rada.

Obavljen je intervju sa kandidatima prijavljenim na javni oglas TSO br.7/2021, nakon čega je donijeta odluka o izboru Duška Milanovića  za rukovodioca Osnovnog državnog tužilaštva u  Podgorici.

Duško Milanović je rukovodio Osvnovnim državnim tužilatštvom na Cetinju kad je to tužilatštvo pokrenulo postupak protiv bivšeg šefa policije Veselina Veljovića.

Bio je i portparol cetinjskot ODT-a kada je 2020. saslušan mitropolit Amfilohije zbog navodnog kršenja mjera protiv širenja virusa COVID-19.

 

1 Comment
  1. ATLAS komentariše

    NE ULIVA POVJERENJE I SIGURNOST ! VJEROVATNO JE TO DOJAM ZBOG MJESTA IZ KOG DOLAZI 😂! AKO NE BUDE ZADOVOLJIO ,VRATITE GA ODAKLE JE DOSAO ! GOSPODIN NOVOVIC JE SADA POSTAVIO VISOKE STANDARDE U KVALITETU RADA ,I TOGA TREBA SVI DA SE PRIDRZAVAJU !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.