Vučić u Vranju: Povećaćemo plate ljekarima i medicinskim sestrama

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas novi Hirurški blok u Vranju, u čiju zgradu i opremu je uloženo devet miliona evra.

Nakon obilaska Hirurškog bloka, predsjednik se obratio Vranjancima, koji su ga u velikom broju dočekali ispred novizgrađene zgrade.

„Od ponedeljka ćete moći da vidite šta je to što smo uradili i da osjetite novu nadu. Da ćete i vi u Vranju imati uslove kao i u Beogradu, Nišu. Dobijaćete ono što dobijaju i naši najveći gradovi. Dobili ste najljepše prostorije i najbolje uređaje. Osjetićete koliko toga se u Srbiji promijenilo“, rekao je predsednik.

Poručio je i da se mora sačuvati zdravstvo, jer je ono suština standarda i suština opstanka.

„Mi smo danas pokazali da ulaganjem oko 5 milona evra, i planiramo još oko 6 miliona da uložimo u bolnicu. Hoćemo, možemo i uspjećemo da uradimo ono što je najbolje. Nije ova bolnica jedina stvar, danas imate i Yumco koji radi i radiće još više i bolje“, rekao je predsjednik Vučić.

On je najavio da će uskoro imati otvoren auto-put do Beograda.

„Hoćemo da imate najbolji mogući put i uspjeli smo u tome“, rekao je Vučić.

Predsjednik je naglasio da će ljekarima i medicinskim sestrama od sledeće godine biti povećane plate, jer će jedino tako ostati motivisani da ostanu da žive u Srbiji.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.