MUP Srbije: Otkrivene ubice saradnika Luke Bojovića i Draga Božovića iz Nikšića!

0

Beogradska policija rasvijetlila je ubistva Siniše Milića i Draga Božovića, crnogorskog državljanina koji je nedavno ubijen u glavnom gradu Srbije. Milić je inače bio blizak saradnik Luke Bojovića.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević precizirao je da je policija procesuirala D.D. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u organizaciji, kao i da je počinio teško ubistvo Siniše Milića, 19. juna ove godine na Vračaru.

Kovačević je precizirao da je na automobilu kojim je upravljao Milić aktivirana eksplozivna naprava i da je u toj eksploziji on smrtno stradao.

Načelnik UKP-a je dodao da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvijetlili i teško ubistvo crnogorskog državljanina Draga Božovića, počinjeno 26. novembra na Bežanijskoj kosi i u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili dvije osobe.

Kovačević je precizirao da je uhapšen M.Ć. (21), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo i U.C. (18) osumnjičen da je počinio krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.