Mijović: Brkovića i one koji su mu omogućili da bude na slobodi poslati u zatvor

0

Vlasnika Vektre Jakić, Dragana Brkovića, kao i sve one koji su mu omogućili da bude na slobodi, trebalo bi osuditi i poslati u zatvor, poručio je danas predsjednik Građanskog pokreta Nova ljevica, Saša Mijović.

“Poštovani građani, obraćamo se vama jer je očigledno da se predsjedniku Vlade i njenim predstavnicima uzaludno obraćati i tražiti da prekinu sa omalovažavanjem i pljačkom građana. Zato tražimo od vas da sledeći put kad bude glasanje se sjetite ovog i drugih kriminalnih djela ove vlasti koje idu na vašu štetu i koji ćete platiti iz svog džepa sva ova opraštanja dugova prijateljima vlasti. Vama ne opraštaju ni cent, nego bi vam i dušu uzeli, kao što je i uzimaju”, poručio je Mijović.

On je obećao, a na to su se i obavezali u Programskim ciljevima Pokreta, da će Nova ljevica kad bude dio vlasti naplatiti sve te do sada oproštene dugove svim pojedincima i kompanijama prijatelju bliskim vlasti i vratiti narodu, a da će uz njih za sve to odgovarati i oni koji su im to dozvolili i koji očigledno imaju koristi od toga.

“Na poziv za zakazivanjem odbora radi opraštanja duga višedecenijskog najvećeg poreskog dužnika u Crnoj Gori predsjedniku Skupštine koji je osuđen da je lagao na sudu i glavnim akterom afere Petlja, koju ćemo mi platiti sto miliona, i obojica su još uvijek na slobodi i ovako se rugaju i ponižavaju sa građanima, morate odgovoriti i pamtiti”, naveo je predsjednik Nove ljevice.

On je građanima kazao da se moraju boriti za sebe i ne dozvoliti da im više ikada ovo rade.

“Ako vas sjećanje dobro ne služi uzmite olovku i pišite svaki njihov atak na vaš život, dostojanstvo i egzistenciju. I vratite im na izborima. Prije sledećih izbora pročitajte sve to što ste napisali i neće vam biti teško da im tad vratite za sve što nam rade ovih 30 godina. Od vas zavisi, jer dok god ćutite i sjedite kući skršenih ruku, prihvatajući sve što urade, oni će i dalje nastaviti ovo da rade, sve više i sve gore”, istakao je Mijović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.