Vučić upozorava: Aljbin Kurti je odlučio da napadne Srbiju!; Ovo je moja poslednja poruka – Srbija će biti uz svoj narod!(VIDEO)

6

Po nalogu Aljbina Kurtija, smijenjena je iz kosovskih institucija srpski sudija Ljiljana Stevanović, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenose „Novosti“.

– Za ujutru je pripremljena smjena svih srpskih komandira i policajaca koji su prisustvovali sednici saveta za nacionalnu bezbednost. Aljbin Kurti je rešio da napadne Srbiju, pogazio je Briselski sporazum i po njegovoj volji i volji onih koji ga štite Briselski sporazum više ne postoji. Aljbin Kurti je taj koji hoće da sruši mir na Kosoovu i Metohiji, on je taj koji ovim odlukama želi da napadne srpski narod svuda gde on živi, i na jugu i na severu KiM. Srbija želi da se sačuva mir i zbog svega upozoravamo Zemlje Kvinte i celu međunarodnu zajednicu. Moja poslednja poruka je – Šta god činili – Srbija će biti uz svoj narod – rekao je Vučić.

6 Comments
  1. Ivi komentariše

    DIŽI VOJSKU, DIŽI NAROD, NEGO…. KAO DA SMIJE EUROPSKA GAMAD OTVORITI FRONT U 3 DRŽAVE😂😂😂😂PA ONO JE POLUKREPALO😂😂😂😂

  2. Djujic komentariše

    Sta su braca u Srbiji zgrijesila da ih vodi ova dalabu .!

    1. Ivi komentariše

      Ovdje se ne zna ko se više prepao, ili Kurton što se gica ili Vučić kao da su Srbi baš neiskusni. To je sistem spojenih sudova, taj izmet je izgubio ogromne pare, u Ukrajini a ne da izgubi Balkan, još🕺🕺🕺🕺🕺E Bogu hvala da se makne od Žozepa i Lajčaka, pošto će on da pobijedi Rusiju za 15 dana😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  3. CG komentariše

    Đorđe Vukadinović izjavi da u Beogradu ima 20% ljudi koji imaju samo osnovnu školu ili manje od 8 razreda osnovne. On se valjda bavi istraživanjem javnog mnjenja. I onda se čudite što ovakav karikaturalan lik kakav je Vučić vlada Srbijom.

    1. Kontra Revolucija komentariše

      @CG, tih 20 % u Beogradu bez osnovne škole CG, drze uspešno poslasticarnice, pekare, dobri majstori zidari itd. !.
      Oni su sa juga, pobegli od takve gamadi kao tebe !.
      Uzeli Srbsko drzavljanstvo a vratiti vam se nikada nece, ostavili za sobom jad i bjedu kao tebe koji još uvjek po šiptariji sa visokom školom cuvaju koze !.

      1. BATO komentariše

        Sad vrati SRPSKE INSTITUCIJE NA KIM,koje ste PREDALI Briselskim sporazumom!
        Sve ostalo je jeftina demagogija i IZDAJA naroda na Kim!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.