Vučurović: Da se sjetimo svih stradalih ali i onih koji su usred bombardovanja išli na noge NATO zločincima

2

„Da se sjetimo, sa tugom i ponosom, svih koji su stradali u zločinačkoj NATO agresiji, naše djece kojoj nijesu dozvolili da odrastu, naše vojske i policije koja je hrabro stala ispred najveće vojne sile u istoriji i njihovih slugu iz terorističke OVK. Da se sjetimo naših pilota koji su vječno ostali vezani za nebesa, a svi uklesani u temelje srpske slobode. I ponosan sam što sam te 1999. godine, bio uz hiljade onih iz Crne Gore koji su se odazvali pozivu otadžbine“, poručuje poslanik Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović.

„Ali i da dobro zapamtimo one iz Crne Gore koji su, usred bombardovanja SRJ, išli u Brisel na noge NATO zločincima. Takva izdaja nije zabilježena i mora se spriječiti povratak politike koja je pljunula na naše pretke, a nakon svega priznala lažnu državu Kosovo“, naveo je on.

„Istina je sledeća- NIKADA narod nije glasao za ulazak Crne Gore u NATO. Tamo smo uvučeni silom bivšeg zločinačkog režima, koji je pokušao ali nije uspio da porazi istinsku Crnu Goru.
Istinska CG se danas sjeća Milice Rakić, Peđe Leovca, Milenka Pavlovića, nastradalih u Murinu, heroja sa Košara i Paštrika…A oni…njihova mjera su Tači, Haradinaj i slični zlikovci. I zato će, između ostalog, Crna Gora uvijek poraziti izdajnički Montenegro. Kao što će civilizovani svijet i patriote stati na put NATO i drugim zločinačkim projektima koji se danas, kad je planeta u velikim iskušenjima, raspadaju u svom besmislu“, kazao je Vučurović.

„I zato, jednom za sva vremena- Ne u NATO.Kosovo je Srbija! Dogodine u Prizrenu! Vječna slava našim mučenicima stradalim toga krvavog proljeća 1999. godine“, zaključio je Vučurović.

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    I TVOJE PRDNJAVE, UPRAZNO EVO 2,5 GODINE, BEZ ŠTO TI SE ŽENICA, NARUČKILA

  2. Djujic komentariše

    Sjetimo se Tonija Blera vucicevog savjetnika !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.