Večeras u 18 časova protest građana ispred Vlade: Stop antisrpskoj i antiruskoj politici ! (FOTO)

3

U Glavnom gradu Crne Gore za večeras u 18 časova je najavljen protest građana zbog protjerivanja ruskog diplomate od strane Vlade Zdravka Krivokapića u okviru sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini.

Na društvenim mrežama od juče vlada ogromno negodovanje zbog ove sramne odluke vlasti i vlade Zdravka Krivokapića o protjerivanju uticajnog ruskog diplomate iz Crne Gore.

Naime, na sopstvenu inicijativu, građani samostalno na svim društvenim mrežama i stranicama pozivaju građane da se večeras u 18 časova okupe u što većem broju kako bi se ukazala podrška ruskom diplomati, ruskom ambasadoru i bratskoj Rusiji povodom sankcija koje joj Crna Gora uvodi, izvjesno bez podrške građana.

„U subotu 05.12 u 18 časova protest ispred Vlade Crne Gore“, stoji u pozivu građanima.

„Stop protjerivanju ambasadora Srbije i Rusije. STOP antisrpskoj i antiruskoj politici“, zaključuje se u pozivnici.

Podsjetimo, juče je odlukom Vlade Zdravka Krivokapiću hitno naređeno protjerivanje uglednog ruskog ambasadora iz Crne Gore, što je izazvalo očigledan revolt kod građana.

3 Comments
  1. Q komentariše

    Ko god ovo radi svaka mu čast.Da je DF malo više ovako radio a ne stalno se povlačio sto pred Demokratama,što pred URašima,što pred crkvom,što pred ludim Zdravkom ne bi nama sad lažni premijer Dritan Mali pravio vladu sa Eskobarom i ostalim neonacistima.

  2. LJUBO komentariše

    LJUDI
    Eno su se i Bugaru digli da podrze Ruse

    U Iraku u gradu Basri iracani poslali Ruskoj ambasadi ponudu da odu njihovi dobrovoljci i ratuju protiv ukrajinskih nacista iz Ajdara i Azova

    U BG je sinoc bilo preko 5 hiljada gradjana u podrsci braci Rusima.

    Ajde da se okupimo i stavimo do znanja
    NACISTIMA I NJIHOVIM SLUGAMA U CG da smo mi uz RUSE

  3. Kosi komentariše

    Koji jad i čemer! Ne zna se kad im je teže bilo 2016- te ili danas ?! Sreca je što su duduci-df-ovci !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.