Spajić: Vijesti objavljuju svoj odgovor na moje reagovanje koje nisu ni objavili, vrlo profesionalno

2

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić na svom Tviter profilu reagovao je na tekst objavljen na portalu Vijesti.

„GP Vijesti objavljuje ‘odgovor’ iz drugog puta na guranje (prvi je bio toliko otrovan da su ga sami obrisali) kontra mog jučerašnjeg reagovanja KOJE NISU NI OBJAVILI. Vrlo profesionalno. I to onda kad su vidjeli da je tweet vidjelo preko 80,000 ljudi sa lošim komentarima po njih“ iskomentarisao je Spajić na svom Tviter profilu.

„Elem, poreski obveznici Crne Gore su samo platili jednu kartu leta ekonomskom klasom za Dubai, ostatak je pokrio domaćin – UAE- kao za sve zvanično pozvane goste. U prilogu dostavljam saopštenje Vlade koji objašnjava da nijedna procedura nije prekršena.“

Podsjećamo, Vijesti su nedavno objavile kako ministar nije bio dio delegacije Crne Gore pri posjeti EXPO izložbi u Dubaiju, što je ministar demantovao. Nakon toga je uslijedio odgovor Vijesti, a danas smo imali prilike da svjedočimo još jednom koji je nedugo potom izbrisan sa njihovog internet portala.

 

 

2 Comments
  1. Djuro Svorcan komentariše

    Dobri covjece,sto svoju energiju trosis na sorosoide i tajkune druge familije.Samo naprijed svojim pravednim putem

  2. Ivi komentariše

    Nema više PESNIČARA iz Srbije, Djordjević i Žutih! 😂😂😂😂😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.