Ljubiša Ristić: U Crnoj Gori je izdaja jedina permanentna politika!

3

U Crnoj Gori je izdaja jedina stalna politika i trenutna politička situacija umnogome podsjeća na one već viđene u skorijoj crnogorskoj prošlosti, izjavio je pozorišni reditelj i bivši predsjednik JUL-a Ljubiša Ristić u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ na TV Hepi.

-Ima onaj francuski izraz „deja vu“- već viđeno. U Crnoj Gori se apsolutno ništa novo ne događa, sve je već viđeno. Tamo je jedina politika stalna ili permanentna izdaja. Sve funkcioniše po principu ja se s tobom dogovorim, uradimo nešto zajedno i nakon toga te prevarim. U krug se ponavlja ista priča. Ko god tamo dobije izbore i napravi koaliciju sjutra će da to proda nekome itd… To je Crna Gora- kazao je Ristić.

On je podsjetio da se 2000. godine nakon saveznih izbora slična situacija dogodila u Crnoj Gori.

-Ovo je već bilo. Sjećate se 2000. godine i saveznih izbora.  Ode Milošević u Crnoj Gori, napravi veliki narodni zbor, SNP dobije poslanike u saveznom parlamentu. Posle 5. oktobra zove Sloba Momira na sastanak da se napravi savezna Vlada, pošto su većinu u Parlamentu imali SPS, JUL i SNP.  Iako su predsjednički izbori bili izgubljeni od Koštunice, savezni parlamentarni su bili dobijeni. Momir je tada kazao „predsjedniče to neće moći, jer su ovi moji promijenili stranu“.  I sada se to isto dogodilo- rekao je Ristić.

3 Comments
  1. Djuro Svorcan komentariše

    U tim rabotama zlatna medalja je jos od 2000 god.kod SNP niko ih jos nije skinuo sa trona.Srebrnu je dobila Pozitivna a sad njihova URA i sve u krug

  2. pero pravnik komentariše

    U tim rabotama zlatna medalja je jos od 2000 god.kod SNP niko ih jos nije skinuo sa trona.Srebrnu je dobila Pozitivna a sad njihova URA i sve u krug

  3. Q komentariše

    Ma u Crnoj gori je kult rukoljuba a moze i nogu NATO ambasadorima prije svake izdaje,izdaja slijedi poslje nogoljuba ambasadoru kad se vrate od njih i ubjeđuju narod da za njihovo dobro svi bi trebali da skoče u provaliju jer tako traži zapadni partner.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.