Radunović: Ne polemišite i ne komentarišite lažne vijesti!

3
Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta i poslanik Nove srpske demokratije Slaven Radunović reagovao je na svom privatnom Facebook profilu na navode da će se predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić sastati sa Đukanovićem da bi dogovorio sastav nove vlade i status Srba u Crnoj Gori.
“Prijatelji i neprijatelji! Ovo nikad nigdje nije rečeno, niti napisano. Prema tome, dižete galamu oko naslova koji je dao neki novinar ili urednik, bez utemeljenja u tekstu. Ni prvi, ni poslednji put.” napisao je Radunović.
Ranije danas su pojedini mediji objavili intervju Andrije Mandića za “Politiku” sa naslovom koji aludira na sastanak lidera NSD-a Andrije Mandića i lidera DPS-a Mila Đukanovića a koji se tiče formiranja manjinske vlade i regulisanje statusa Srba u Crnoj Gori.
3 Comments
  1. Vojo komentariše

    Stari spijun Novica Djuric… nista novo… sve ocekivano
    Nistarija stara podmukla

    1. Zdravko Stanišić komentariše

      Dali je izvučeno iz konteksta ova današnja izjava, da će na kosultacije kod Milokliz ići Mandić i Knežević. Slažem se da se ne treba svađati, ali ovo što trenutno radi DF stvara konfuziju. Dalje Abazović kaže da su razgovarali sa Pzp, značili to da Medo više nije predsjednik pokreta i da su im prostorije u jednom podgoričkom lokalu?

  2. Kontra revolucija komentariše

    A stvarno pokvarena propaganda !.
    Koje gluposti !.
    Taj koji pregovara sa DPSom ce izvršiti politicko samoubistvo !.
    Primer : Dzakovic, sad mozda vuce socijalu i peca ribu u Budvi da prezivi, a mogao je da bude u vladi Budve !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.