Đukanović: Srpska napredna stranka vodiće pozitivnu kampanju

2

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović rekao je da će Glavni odbor Srpske napredne stranke doneti odluku o kandidatu na predsedničkim izborima i da većina članova Srpske napredne stranke želi da to bude Aleksandar Vučić.

Đukanović i sagovornik su razmenili mišljenja o izbornim uslovima za koje funkcioner Narodne stranke kaže da se nisu promenili i da su „loši kao i prošle godine“, dok Đukanović ističe da je vlast izašla u susret svim zahtevima opozicije i izmenila izborne zakone što su pohvalili i predstavnici Evropskog parlamenta.

Govoreći o predizbornoj kampanji, Đukanović je naveo da će Srpska napredna stranka voditi pozitivnu kampanju u kojoj će predstaviti šta je ta stranka uradila od kada je na vlasti i program šta će raditi.

„Tražićemo od birača da izađu na izbore i glasaju u skladu sa našim sloganom ‘Dela govore’, govorićemo o investicijama, o otvorenim fabrikama… A mislim da konkurencija treba da proba nešto drugo u kampanji , ne samo ‘Ua Vučiću’ „, rekao je Đukanović.

Na konstataciju sagovornika da je spoljni dug Srbije povećan za 12 milijardi evra Đukanović je odgovorio da danas nije isto kao kada se država zaduživala u vreme bivše vlasti.

„Uzimamo kredite po povoljnijim kamatama dok su u njihovo vreme kamate bile po 9 odsto, naša privreda radi , imamo infrastrukturne projekte i možemo lako da vratimo kredite“, naglasio je Đukanović.

„Srpska napredna stranka je ispunila sve zahteve opozicije kada je reč o izbornim uslovima, dokaz za to je da im nijedna akcija nije uspela, pa ni bojkot a između ostalog, opozicija će imati većinu u biračkim odborima i izbornim komisijama“, rekao je Đukanović.

Đukanović je konstatovao da su pojedini funkcioneri Narodne stranke optuživali određene medije i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da im kreiraju koga će postaviti za predsedničkog kandidata.

2 Comments
  1. Dzemperton komentariše

    Zivjela Srbija ! Zivjela Crna Gora! Zivjela Republika Srpska! Do Ujedinjenja! Ujedinjenje ili smrt!

  2. Tankosic komentariše

    Pozitivna kampanja😄😄😄😄sa čekićima i palicama kao i do sada. Što bi menjali dobru praksu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.