Udružena akcija Bokana, DAN-a, Vijesti i Pobjede: Tajkun DPS-a dijeli besplatno dnevne novine u Voliju; “Nezavisni” mediji brane vlasnika “Volija”!

11

Kompanija „Voli“ čiji vlasnik je Dragan Bokan započela je kampanju dijeljenja besplatnih primjeraka dnevnih novina Vijesti, Dan-a i Pobjede u svojim prodajnim objektima.

 

 

Podsjećanja radi, upravo je u „Volijevom“ magacinu pronađen tovar od 400 kilograma kokaina u paketima banana marke „Derby“. Nadležne institucije su povodom ovog tovara privele a potom i zadržale špeditera Đoka Drobnjaka.

Njegove kolege špediteri su juče organizovali protest podrške gdje tvrde kako je Drobnjak samo radio svoj posao kao špediter i da je ispoštovao sve procedure za provjeru robe, i da iza ovog tovara ne stoji on.

Tužilaštvo nije saslušalo vlasnika niti bilo kog iz menadžmenta kompanije „Voli“ što je crnogorska javnost oštro osudila i tvrdi da su svoje postupke opravdavali time da je kompanija „Voli“ navodno pomogla u cijeloj akciji i da ih je više puta upozoravala na sumnjive radnje, iako su magacioneri odnosno radnici bili ti koji su pronašli spornu supstancu.

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić novinarima je rekao da „do stepena osnovane sumnje“ misli da se „slučaj pakovao“ Voliju, najvećem trgovinskom lancu u Crnoj Gori, i njegovom vlasniku Draganu Bokanu.

– Zašto to nije bio Voli, zato što su u svega pola godine poslali mnoštvo dopisa da je potrebna dodatna kontrola kontejnera – naveo je Katnić.

Katnić je ovim odbacio sve sumnje da je i vlasnik Volija umiješan u cijelu akciju, pa ga čak nije ni pozvao na saslušanje, već su za sve okrivili špeditera Đoka Drobnjaka i označili ga da je dio međunarodne kriminalne organizacije koja se sumnjiči za šverc kokaina iz Ekvadora u Crnu Goru.

U akciji „branjenja“ Dragana Bokana sad su se priključili i „nezavisni mediji“ koji će od danas dijeliti besplatne primjerke na čijim naslovnicama će biti „Ko i zašto podmeće i ruši najvećeg poslodavca u Crnoj Gori?“.

Izgleda da je Dragan Bokan zaštićen kao „bijeli medved“ u Crnoj Gori i da ga ni prošla, a ni sadašnja vlast ne smije procesuirati za radnje koje se dešavaju u njegovoj kompaniji.

 

11 Comments
  1. Dekson komentariše

    E sram ih bilo. Pojedini mediji su dobrim dijelom i doprinijeli ovom stanju u Crnoj Gori zadnjih 30 godina.

    1. Ksilofon komentariše

      Pa DF je glasao sa DPS za obaranje ministara Srba prije 20 dana, ne znam kako ima obraza da se žali d aneko drugi sarađuje sa DPS 😀

  2. CG komentariše

    Nemojte se sjekirati, to se više neće ponoviti. Banane će ubuduće dolaziti preko luke Kopar, pa onda kamionima do Crne Gore. Luka Bar će izgubiti još jedan posao i mogućnost da nešto zaradi, a banane će biće znatno skuplje i đeca će ih biti željna. Luka je već ove godine ostala bez pretovara i izvoza aluminijuma, mašala. Đoku da se da’ orden umjesto zatvora, da cirkus bude opšti.

    1. savo komentariše

      i ptice na granu znaju da je bokan narucio te bijele banane

  3. Vukica - Botun komentariše

    Sto fali narod je i onako nepismen.

  4. CG komentariše

    Protesti protiv hapšenja člana narko mafije i medij koji poziva na njegovo oslobađanje? Da smo u Kini svi protestanti i ovakva redakcija bi bili uhapšeni i za dugi niz godina strpani u zatvor, a medij naravno ukinut za sv avremena. Član narko bande bi naravno dobio smrtnu kaznu, a u Kini se takve kazne izvršavaju na javnom mjestu, da svi vide, kao u srednjem vijeku.

  5. Jakov komentariše

    Stitite bokana koji milu dobavlja sto postotno cisti kokain. Ali mu ni on ne prija u zadnje vrijeme jer se mnogo znoji od njega. Ali dolijat ce te bagro i ubice ovoga nestecnoga naroda. Radujte se jos malo bolesnici jer vam je posrani dritan dao ruku , ruku koja ce mu se osusiti do ramena brzo. Izdajnici roda svoga. Nadam se da ce te prodane duse sve te pare trositi na lijecenje najmilijih

  6. Bure komentariše

    Dobre su za potpalu drva u ove hladne dane..

  7. Veselin komentariše

    Ne cudi me od medijskog smeca Vijeti i Pobjede,ali odakle Dan sa njima u drustvu?

    1. Harvi Kejtl komentariše

      Dan je veće smeće od ovih

  8. Laki komentariše

    Zasto je drugaciji tretman nego kod slucaja Krstovic? Ista situacija, nadjena rezervna plomba itd. Samo sto je Voliju dato vreme da prijavi policiji, a u firmu Krstovica je odmah upala policija za kamionom. Zasto?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.