Nova vlast unaprijedila Stevana Džakovića: Dobio licencu revizora gradnje!

12

Bivši nezavisni odbornik u Skupštini opštine Budva Stevan Džaković pred Novu godinu dobio je licencu revizora za obavljanje djelatnosti revizije tehničke dokumentacije i stručnog nadzora nad građenjem objekata.

Licencu mu je izdalo Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, na čijem je čelu ministar Ratko Mitrović, saznaje portal PRESS.

Na osnovu rješenja, licenca je izdata na neodređeni period.

Interesantno je da je Džaković postao revizor građenja iako se vodi kao vlasnik dijela dvospratne kuće sa potkrovljem, koja je sagrađena nelegalno u Budvi.

To se može vidjeti i u podacima Uprave za katastar i državnu imovinu, gdje je u listu nepokretnosti 1085 KO Budva evidentiran teret: “Objekat broj 2 dograđen bez građevinske dozvole i prekoračenje dozvole u osnovi”.

Tereti su evidentirani u aprilu i decembru 2020. godine.

Stevan Džaković poznat je u Budvi zbog svog prelaska na stranu Demokratske partije socijalista (DPS), čime je na kratko oborena vlast u toj južnoj opštini.

(Press.co.me)

12 Comments
  1. miki komentariše

    Ovi svaki dan sve dublje tonu. A ovaj Mitrovic je nistavilo.

  2. Ksilofon komentariše

    Dali su mu licencu! Sjutra će mu dozvoliti i vozačku dozvolu da izvadi!

    Kakva izdaja!

    1. Pravda komentariše

      Ako mu izdaju i ličnu kartu, ova Vlada mora pasti koliko je sjutra.

  3. Marko komentariše

    E Krivokapicu sve ti jebem kozmeticko faramaceutska tranjo! Pozdrav sa Talje Majanske

    1. LipaLipa komentariše

      … kakve veze Krivokapic „ima“ sa ovom licencom Dzakovica, ma nikakve, … njega ne mogu ni sudski goniti zbog toga sto glasao kako glasao, … on je iao pravo da glasa kao oce, interni dogovori stranaka su njihov (naravno i njegov) moralni kredibilitet … on je valjda gradjevinski indzenjer, polagao strucni ispit, kasnije dobio licencu, sve legal, …sto bi neki da ga sktate za glavu njihov „problem“ … aj’ zdravo, …

  4. Bik komentariše

    Licenca se ne dobija tako sto te neko unaprijedi….vec tako sto covjek polozi ispit za to.Isto bi bilo da ste napisali nova vlast unaprijedila Marka Markovica jer je postao advokat.

  5. Kontra revolucija komentariše

    Tek kad se bude krivicno gonio zbog gradnje bez gradjevinske dozvole, tek onda mu se moze oduzeti licenca !.
    Ali kako Djukanovic ima pravo na Krivokapicevu i Abazovicevu kohabitaciju, tako ima i ovaj izdajnicki smrad !.
    Zivjela ekspertska vlada, vlada svih gradjanista !.
    Ahahahahaha, kako nije Zvicer podnio zahtev za kohabitaciju kod Zdravka i njegovih eksperta ?.
    Uz flašu loze sve se moze !.

  6. eliot nes komentariše

    ha,ha,ha,ha izgleda da je danas prvi april ljudi . sto je ovo ako boga znate. kakve su ovo vratolomije ovogamilovoga urbaniste mitrovica kuma krivokapica . bruka sramota zastidje . dokle narode . sto ne izadjete na ulice vise sto cekate a izlazite da dajete podrsku novaku djokovicu koji je svercova dokumenta i sirio zarazu medju djecom sram vas bilo . izgleda da su pojedini dobro rekli da vas iz skupstine koji ovo dozvoljavate trebaiscerati govnenom metlom .

  7. Veselin komentariše

    Ovoga ce neko da prebije ako i pokusa da radi nesto koristeci ovu navodnu licencu.

  8. Mijo komentariše

    E nece me zacuditi ako ujutro postave raspopa Mirasa za Patrijarha Srpske crkve.Ili Draginju za premijerku…Gospodo iz vlasti, iao je dobio licencu, ipak ne zamjerajte se nama koji smo vas izglasali, i svi znamo sto je Dzakovic uradio.Ne sprdajte se s nama!!!

  9. Miki komentariše

    Kakav je ovo nesoj

  10. Obali komentariše

    Ako je ovo istinu u ponedjelak oboriti vladu.Sve dosad podrzavo sam ovu vladu.Ali oni svaki dan izazivaju ovaj narod.Obaraj pa i sa DPSom

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.