Vozač državnog sekretara MUP-a, Andrija Pejović brutalno vrijeđa Srbe na Twitteru: „Treba ih na lomaču spalit majku im četničku“

29

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova i vozač državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića, Andrija Pejović, koji na Twitter-u koristi pseudonim Princ od Titograda brutalno je izvrijeđao Srbe koji su danas proslavljali dan Republike Srpske.

Naime, dijeleći objavu sa profila Istraga.ba na Twitteru, koji su prenijeli vijest o tome šta su pjevali pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, Pejović je rekao da je problem što na ovo niko ne reaguje, svi nijemi potrošači.

„A treba ih na lomaču spalit, majku im četničku.“

 

 

Kako BORBA saznaje pseudonim „Princ od Titograda“ koristi pripadnik Uprave policije Crne Gore Andrija Pejović. Pejović radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova kao vozač državnog sekretara Rada Miloševića.

Po članu 443 Krivičnog zakonika Crne Gore stav 3 navodi se da ko širi ideje o superiornosti jedne rase nad drugom ili propagira mržnju ili netrpeljivost po osnovu rase, pola, invaliditeta, seksualne orijentacije, rodnog identiteta ili drugog ličnog svojstva ili podstiče na rasnu ili drugu diskriminaciju, kazniće se zatvorom od tri mjeseca do tri godine.

Ovakvi slučajevi nisu bili rijetki prilikom 30-ogodišnje vladavine Mila Đukanovića i njegovog DPS-a. Ostaje da se vidi da li će se ovo tolerisati i od strane nove vlasti i čelnika bezbjednosnog sektora. Da li će i dalje pravda biti sprovođena selektivno a na štetu srpskog naroda ili će ipak neko reagovati?

29 Comments
  1. Sandokan komentariše

    Uhapsiti odmah ovo je zlo razara Crnu Goru

    1. Harvi Kejtl komentariše

      Ovo pseto ne dobije li momentalni otkaz ili svi naulicu ili da nas nema.naši su za hiljadu puta manje micani sa posla.ovo neuporedivo gore od izjave leposavića pa znamo šta bi.policajac a da spaljuje bilo koga teško da može sad da vidimo jeli DPS i dalje vlada.da vidi o prvo tog državnog sekretara mupa šta će da uradi.
      A ovom pejoviću jbm majku naravno usput

  2. Freedom komentariše

    E bravu vuneni… Kad politika popije mozak..

  3. GOST SAGOVORNIK DNEVNIKA komentariše

    Govedo.

  4. Yadov komentariše

    Popuši ga govedo,Bog te kleo pogani dukljanski izrode.Letjećeš ti iz policije brzijeh dana pa ćeš sa Božom Spartancem čistiti septičke jame i šahte.

  5. Piljkovic komentariše

    I nega i Rada odmah smijeniti!

    1. Brdjanin komentariše

      Svudje li je URA upletena, radovanic iz berana srbin, mikic srbin is savnika sve naturalizovani crnogorci od 1945…

      1. King komentariše

        Podrška za Andriju.Čovjek voli svoje voli Crnu Goru a ne ka ove izdajice što više vole Srbiju nego CG.

        1. Печеница је закон komentariše

          Kako je to voli tako što glumi usrašumilogorcaustašu,a mrzi svoje pretke ,da mu dođe Marko Miljanov posra bi se princ na sred titograd jado jadni

  6. Veselin komentariše

    Komunjara koja koristi pseudonim princ. Bolje da je stavio komesar od titograda ili spijun od titograda, uglavnom nesto sto komunisticki zvuci.

  7. Salvador komentariše

    Dukljanska posla! Primitivizam jednog neobrazovanog i u svakom smislu zapuštenog djela populacije zadojenog komitskim fašizmom. Sve bi ih na ignore

  8. LJUBO komentariše

    Sve se ovo radi zahvaljujuci Abazovicu
    Zadrzao je 20 nacelnika policije koje su zaposljavali Milo, Veljovic i Lazovic
    Niko od tih nacelnika i komandira nije odgovarao za protiv Ustavnom hapsenju,trovanju i prebijanju ljudi zbog zastave,maske ili protesta protiv rezima.
    —Lakovic je napustio mjesto savjetnika jer je vidio da Abazovic zeli zadrzati sistem DPS-ovaca

    „Princa“ privesti i predati gradjanima Republike Srpske pa da vidimo hoce li smjeti onim momcima koji su danas bili na paradi da zucne.

    Lako se junacitu na tviteru i po portalima

  9. Slavko komentariše

    Aj bog ti pomogao

    1. Jakov komentariše

      A tebi slavko dzukelo odmogao dabogda

  10. sha komentariše

    Svaki Srbin do sad je smijenjen ili uhapsen za mnogo laske rijeci, da vidimo sta ce bit sad

  11. Boka di cataro komentariše

    Okle znate koji Nik neko koristi. Je li to ANB opet poceo da slusa Ad hok.

    1. Prčijo Biroli komentariše

      Jesu li tebe, Boko di Kataro,pravili talijani?
      Uzmi neko drugo ime, ne izigravaj kopile talijansko.

  12. Drška od stomaka komentariše

    Slinavče, obijalo je trafike i kralo bicikla.
    Žabar slinavi

  13. Dekson komentariše

    Dođi da nas zapališ splačino jedna. Prijetiš paljenjem na lomaču sram te bilo. Aj naloži je mudonja! Drzava da reaguje i zaštiti Srpski narod od ovakvih policajaca ili da se mi sami organizujemo i štitimo!

  14. Miki komentariše

    Bravo andrija ….

    1. Jakov komentariše

      Miki dabogda ti andrija jebao sve sto ti suknju nosi u familiji

    2. Cane kurbla komentariše

      Ene, viđi boga ti ?!?
      Miki vragolanu maleni, znaju li ti kući da si kreten ?

  15. Veselin komentariše

    Milosevic da podnese ostavku. Ili je sa ovim smradom na istim talasnim duzinama ili ga ovaj smrad spijunira i sve prenosi Veljovicu.

    1. Hemko MNE komentariše

      Taj Sergej sekulovic mi kao pripadniku manjinskog naroda onemogucava da se zaposlim u policiji isko imam 2 presude upravnog suda u moju korist. Cak mi se otvoreno prijeti od sadasnjeg menadzmenta MUP-a da necu moci nidje da se zaposlim zbog toga sto stitim svoja zakonom zagarantovana prava.

  16. DAKA komentariše

    Nikad od kad postoji MUP nidam cuo da drzavni sekretar ima vizaca i obezb.
    Eto tako

  17. Komsija komentariše

    U vrijeme kada mnogi politicari pa nazalost i laureati nipodastavaju sve crnogorsko ,u mladom dostojanstvenom covjeku javi se otpor i napise nesto zbog cega se kaje.Znam da nema nista protiv Srba jer mu je zena i svi njeni su Srbi;uz to vjencan je u Hramu i (vjerovatno)upisan kao Srbin.Kao komsija znam da su cin vjencanja uz dva „nasa“ obavila i dva popa iz Uzica (rodbina supruge)Dakle,puna mu je kuca Srba,ali ne i cetnika…A to sto se krivo cita i ono sto ne pise,to je do onih koji sikcu na mladog i postenog covjeka…

  18. Cimer komentariše

    Bio sam u drustvu kada je poslat taj „tvit“ i svjedok sam da se moj drug odmah pokajao zbog tog teksta.Ne konzumiramo alkol ali u neradnom,praznicnom danu gotovo nad natjerase da gucnemo lozu.A moj drug je reagovao na oficijelnu,paradnu pjesmu u kojoj se „trijebe“ komunisti.I ovi sto pisu uvredljive komentare isto salju neprimjerene poruke ,prijetnje i siju mrznju prema covjeku cija polovina fimilije su Srbi(ne kao ovi sto ih zovu posrbice)
    I covjek je vjencan u Hristovom hramu u Pg,..da ima nesto ptotiv Srba ne bi mu tasta -srpkinja njegovala i vaspitavala djecu koja jos nijesu stasala za skolu.Prikocite …

  19. Rale komentariše

    Kojim jezikom govori ovaj strašni komita?Crnogorskim?Ne,taj jezik ne postoji i onda samo moze biti SRPSKI jezik!Najveci hrvati su nekada bili i najveci Srbi-koji su vjeru prodali za veceru,e tako je i sa ovim jadnikom.

  20. Četnik komentariše

    Đe je ova pička? 😡😠Što oće da nas zapali,, neka dođe😡🤣 jel ovo ponestalo ćevapa pa se javljaju ovakve pičketinu da se žrtvuju za hranu za pacove😡😠🤣🖕🖕🖕 bar pacovi da se najedu 🤣😠🤣😂🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.