Blamaža Zdravka Krivokapića: Nije čestitao Dan Republike Srpske ove godine ni zvanično ni “privatno“!

22

Aktuelni premijer Krivokapić ove godine nije čestitao Dan Republike Srpske, ni zvanično “ni privatno“, čime se pridružio onima koji 9. januar smatraju “neustavnim i diskriminatorskim“.

Poslije prošlogodišnje blamaže koju je priredio sebi, ali i onoj ogromnoj većini građana koja ga je i dovela u premijersku fotelju, kada je Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović saopštila 9. januara 2021. godine na pres konferenciji da joj je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u telefonskom razgovoru čestitao „sve naše praznike“, ali je iz kabineta Krivokapića već sjutradan stigao demanti.

“Zahvalna sam premijeru Crne Gore Krivokapiću koji je pozvao i čestitao sve naše praznike i izrazio opredjeljenje da zajedno radimo i unaprjeđujemo u svim oblastima našu saradnju i da to bude bliska saradnja koja će biti na dobrobit građana Crne Gore i Republike Srpske, odnosno BiH”, rekla je tom prilikom Cvijanović.

“Premijer Zdravko Krivokapić nije zvanično čestitao praznik predsednici Republike Srpske (RS) Željki Cvijanović – kazali su crnogorskoj agenciji MINA iz Kabineta premijera, navodeći da se radilo o privatnom razgovoru.

„Zvanične čestitke nije bilo, inače bismo je objavili na sajtu Vlade ili na Tviteru. To je bio privatan razgovor premijera sa Cvijanović“, naveo je Krivokapićev kabinet prošle godine.

Republika Srpska danas obilježava 30 godina postojanja, a taj Dan je odlukama Ustavnog suda Bosne i Hercegovine proglašen neustavnim.

Vlada Crne Gore na sajtu nije objavila čestitku povodom Dana RS, niti se tim povodom oglasila putem saopštenja, ili na društvenim mrežama.

Već ovog 9. januara je više nego jasno da odlazeći premijer Krivokapić ispunjava želje samo onih koji ga nisu ni glasali, te da mu je više stalo do mišljenja koncerna “Vijesti“, DPS-a i satelitskih stranaka, tzv. Ustavnog suda BiH, NVO sektora i svih onih koji decenijama služe stranom, zapadnom interesu.

 

22 Comments
  1. Ksilofon komentariše

    A vi znate je li čestitao privatno 😀

    Seoska opajdara i ogovaruša od medija.

    1. Yadov komentariše

      Ksilofone dukljanofone čestitaće tebi dan kozojeba hodža Miraš kada ti
      ga svirne odpozadi svojom satanskom kurblom da će ti oči iskočiti ka’ u buljavog magarca!

      1. Ksilofon komentariše

        Pimjecujem da si opsjednut homoseksualcima i kurblama. Da te nije tata pipao negdje gdje nije trebao kad si bio mali? 😀

    2. Pravda komentariše

      Umjesto da se bave govorom mrznje Draginje Vuksanovic, oni zbog mrznje, prema profesoru, o jadu nas zabavise evo vise od godinu dana.

    3. Njegoseva Crna Gora komentariše

      Zdravko Krivokapic je izdao sve Srbe i srpski rod kao i naseg Djeda,a takodje nastavio je sa antisrpskom politikom poput dps bande..

    4. Кнез Васојевић komentariše

      Što bismo uopšte znali za njegove privatne razgovore!!??
      Neka zvanično čestita praznik Republici Srpskoj i nikakav problem!
      Jednostavno!

  2. Milan komentariše

    Vala veliki covjek da im cestita! On je osvjedoceni izdajnik svega sto pripada srbima. Izdajnik ide u zaborav.

  3. Kontra revolucija komentariše

    Ali zato je cestitao Kosovu drzavnost, višeputa !.
    Voli teroriste kao i toljumbe i bakljave !.

  4. eliot nes komentariše

    cestita je on kako nije prosle godine kad je zasio u fotelju i mislim da je to jedno veliko nista . taj covjek je bez kataktera . to treba sad micati odmah poslije ovih praznika zastidje iod njega abazovica i becica . pih svi nevaljaju nista . i na ovu temu ponovo da pozovemo onu mrdovic i da se oglasi i da pozove sve poslanike ministre , funkcionere bordove direktora javnih preduzeca da pod hitno skresu zarade sram ih bilo i da se daju pare penzionerima koji pemaju od 147 do 220 eura i to sa 40 godina staza i da se nama penzionerima da 450 eura kad mogu oni na platu od 2000 jos po 200 eura . sve su to govna sram ih bilo nevode racuna o narodu nego o svojoj guzici i niko nece da se od njih oglasi . doci cete svi vi za glasove u podgoricu i drugim opstinama . zelja ce vas biti .

    1. ovca komentariše

      Dok se demokrate i Becic pitaju vlada nece pasti.

  5. Dekson komentariše

    I sad on kaže da je ova Vlada iz naroda. Da se strane ambasade ne miješaju njemu u posao! E sram te bilo, ne smiješ čestitati braći praznik!

  6. ovca komentariše

    Sotona sano pokazuje da je on gazda u Crnoj gori.

  7. Dekson komentariše

    Je li to ta Zapadna demokratija, u kojoj ne smiješ da iskažeš svoje mišljenje. E proklete bile te integracije. Ne trebaju nam kad su takve. Moraš reći da je u Srebrenici bio genocid . E NIJE BIO! Ne smiješ čestitati Republici Srpskoj dan državnosti: REPUBLIKU SRPSKA SREĆAN TI DAN DRŽAVNOSTI I DA BOG DA VJEČNA, JAKA, VELIKA I MOĆNA BILA!

  8. GOST SAGOVORNIK DNEVNIKA komentariše

    Od izdajnika im ni ne treba cestitka.

  9. Piljkovic komentariše

    Jos ga nije prosao mamurluk pa ne zna koji je dan!

  10. Rade Zec komentariše

    A jeli predsjednik Skupštine gospodin Bečić čestitao praznik Republike Srpske ??

    1. Кнез Васојевић komentariše

      On nebi ni Crnoj Gori čestitao ako bi mu to u trenutku bilo od koristi.

  11. Boka di cataro komentariše

    Nije lud da mu Ameri uvedu sankcije. Tamo bili samo Rusi.

  12. E viva komentariše

    Pametan Zdravko ,kako da cestita genocidnu Sumsku

    1. Кнез Васојевић komentariše

      Genocidni su tvoji pretci kopile žabarsko!
      Pričali su stari ljudi da nije mogao kokošinjac preteć po CG od njih. Zato toliko i kokodačeš smeće fašističko!

  13. DJORDJIJE komentariše

    Vagina iz cuca, ne smije da cestita praznik, da se nebi zamjerio ustasama, mudzahedinima, balistima, i prijateljima iz Nato pakta.Mala smrdljiva vaginica iz cuca.

  14. Realan cg komentariše

    I on da uradi nesto ispravno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.