Emisije Happy TV zabranjene u Crnoj Gori na šest mjeseci

6

Savjet Agencije za elektronske medije (AEM) na sjednici jutros donio je odluku da na šest mjeseci zabrani emitovanje programskog sadržaja „Dobro jutro Srbijo“. Na šest mjeseci zabranjeno je emitovanje emisija „Dobro jutro Srbijo“, te „Vikend“, potom „Jutarnji“, zatim „Ćirilica“ i „Poslije ručka“.

Konkretno, savjet je razmatrao da li je došlo do kršenja člana 7. Konvencije o prekograničnoj televiziji i člana 6. Direktive o AVM uslugama.

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj tokom nedavnog gostovanja na televiziji „Happy“ iznio je niz uvreda na račun Cetinjanki i funkcionera Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović – Stanković. Šešeljevo gostovanje na televiziji „Happy“ emitovano je 4. januara ove godine.

Šešeljeve uvrede izazvale su brojne reakcije partija i NVO sektora, a  povodom Šešljevih nastupa najaviljena je i tužba.

6 Comments
  1. Milos komentariše

    Jesmo li se za ovo borili, da se Srbima zabrani njihov tradicionalni recnik i kultura. Obicajno pravo nas Srba je da tako govorimo o zenama, tu tradiciju jedini u CG cuvamo mi iz DF-a i nametanje zapada da moramo postovati zene nece proci. Sta je sledece? I cigani su ljudi?

    1. Slavko komentariše

      Fin vam je recnik.Neka se onda tako pozabave i tvojom majkom,sestrom,cerkom…..stabima veze ako ih nazovu kurvama.To je srpski recnik i tradicija.To su prave vrijednosti.Pih govna od govana

  2. Veselin komentariše

    A sto taj nvo cuti kad sa raznih portala vrijedjaju nasu Crkvu na primjer. Vrkva Srbije je naziv koji je osmisljen kako bi bio uvredljiv. Niko od tis samozvanih gradzanista nije digao glas protiv. Ali zato zabrane tv hepi jer je neki seselj nesto rekao. Ovo je ogromna razlika jer je stav redakcije. Ili zasto se ne kazne vijesti jer njihovi novinari iznose licne stavove. To nije problematicno jer su njihovi stavovi upereni protiv srba i spc, sto je pozeljno ponasanje. I to je pozeljno zadnjih 75 godina. Iako je jos odavno trebalo preispitati zlocine i zlodjela komunista oni i dalje kreiraju javnu medijsku i svaku drugu scenu. Tuzno zar ne.

  3. CG komentariše

    Tv Happy je urnebes. Jeste li gledali emisiju o događanjima u vezi Đokovića? Gost koji je doveden da tumači nastalu situaciju je bio kapetan Dragan?! Redakcija je smatrala da je on stručna osoba za tu temu jer je i sam bio u australijskom zatoru?! Telefonski se uključio Vladislav Dajković koji je izjavio da je „opšte poznato za je Crna Gora srpska Sparta i da mi podržavamo Đokovića“. Javila se i neka ludača koja je bivša košarkašica, Dabovićka ili nešto slično. Sve moj do mojega 🙂 🙂 🙂

    1. Veselin komentariše

      Kao da te neko tjera da ih gledas. Sto ne pomenu vijesti i njihove emisije gdje dovedu nekakve analiticare da oni nesto analiziraju. Npr nekakva Uljarevic sa kuplje om diplomom postade strucnjak opste prakse. Neki njihovi strucnjaci iz nvo koje oni forsiraju pistadose funkcioneri. Ovaj hepi je benigan za razliku od vijesti koje su tezak kancer.

  4. Dekson komentariše

    Agencija za elektronske medije bi trebalo da se pozabavi non stop reklamama neprimerenog sadržaja u Crnoj Gori o kocki. Svaki dan kazina i kladionice se reklamiraju. To uništava omladinu i mlade u Crnoj Gori… Ali kao i uvijek neprijatelj je neđe tamo… Sram vas bilo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.