Božović: “Rasvijetljen“ pokušaj ubistva, a potencijalni ubica u bjekstvu!

4

piše: Jelena Božović, poslanica DF-a

 

Današnja posjeta Beranama od strane člana odlazeće Vlade zaduženog za sektor bezbjednosti Dritana Abazovića kog u parlamentu podržavaju samo poslanici partije čiji je vicepremijer lider, je klasična samopromocija i reklamerstvo, a podsjeća na ono hvatanje mrtve mečke po Beranama od prije pola godine, takođe jednog od ministara iste ove Vlade.

Danas su Berane posjetile pojačane jedinice službe policije, inspekori i specijalne antiterorističke jedinice, slikali se i snimali, ispreturali nekoliko objekata koliko da bi imali šta da prikažu kao aktivnost koju su danas sproveli, ali ozbiljne kriminalne grupe i njihovi istaknuti članovi dobro poznati policiji, oni koji su blisko sarađivali sa DPS još uvijek su na slobodi i dobro zaštićeni, a i potencijalni ubica je u bjekstvu.

Juče se u samom centru grada desila pucnjava što je nastavak obračuna kriminalnih klanova u Beranama, a toj pojavi se već odavno moralo stati na put.

Da bi se taj problem riješio kako građani ne bi strahovali za svoju bezbjednost na svakom koraku, potrebna je potpuna i suštinska reforma policije i beskompromisna odlučnost, konkretne aktivnosti i hapšenje svih onih kriminalnih grupa i pojedinaca koje je bivši režim predvođen Demokratskom partijiom socijalista štitio i sa kojim je sarađivao, a koji su i danas na slobodi.

Nakon 30. avgusta očekivano je bilo da građani bar žive u miru, ali je očigledno da u bezbjednosnim strukturama nije došlo do onih pravih reformi te kriminalci i dalje naoružani slobodno šetaju gradom i pucaju gdje stignu.

Ivu Rabrenoviću želim brz oporavak i žalim zbog toga što je kolateralna šteta u ovom obračunu, ali ovo je poslednja opomena da potencijalni ubica mora biti hitno pronađen, a ostali članovi kriminalnih klanova koji predstavljaju opasnost za ovaj grad i šire uhapšeni.

 

4 Comments
  1. Ksilofon komentariše

    Nema za vas ministarske fotelje, kokoško.

    Džabe kokodačeš.

    1. Yadov komentariše

      Ksilofone dukljanofone puši ga žabarski kopiljanu,makarondžijo!!!

  2. Džonatan Livingston komentariše

    očeš da kažeš da kriminalci samo za DPS glasaju?

  3. Pipi dc komentariše

    Bas je licilo na hvalisanje“ima li iko ovako vrijedan i pravedan, dozvolite mi da vas usrecim“, kao i svi politicari u borbi za glasove i podrsku

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.