Đeljošaj: Veoma brzo ćemo imati novu Vladu, Memorandum je prvi korak ka pomirenju!

15

„Veoma brzo ćemo imati novu Vladu, mislim da će biti u formatu koji sam predložio prije par mjeseci“, izjavio je za „Dan“ predsjednik Opštine Tuzi i Albanske alternative Nik Đeljošaj.

On je izrazio nadu da će se nova inicijativa za nepovjerenje Vladi biti veoma brzo naći na dnevnom redu Skupštine i da će konstituenti aktuelne vlasti glasati protiv izvršne vlasti koja svojim dosadašnjim radom nije ostvarila zapažene rezultate.

– To je pokazano i u Izvještaju Evropske komisije, a kod nas u neizglasavanju određenih zakona koji su bili ključni za dalji razvoj našeg društva. Što se tiče očekivanja za ovu godinu, nadam se da će se veoma brzo iskristalisati političke prilike i da će doći do veoma bitnih promjena na dobro svih nas, a posebno na dobro građana Crne Gore, a i regiona- rekao je Đeljošaj.

Prvi čovjek najmlađe crnogorske opštine ocijenio je da je Memorandum, koji je sam potpisao, prvi korak koji vodi ka pomirenju.

– Sporazum ne ugrožava nikoga, tako da svi moramo da shvatimo da su manjinski narodi za pomirenje i saradnju, ali nikako kao dekor, već samo kao partneri. To je bio cilj ovog sporazuma. Sve ostalo su nagađanja onih koji to neće. Što se tiče izbora i manjinske vlade, Albanski Forum je spreman za obje opcije, ali mislim da razgovori mogu riješiti više nego sve ostalo. Postoji mogućnost da u komunikaciji sa partnerima potpisnicima, ali i sa drugima kojima bude prihvatljiv ovaj sporazum, dođemo do rješenja, ali možda i do iznalaženja neke nove vlade, možda i manjinske, to neću da isključim – zaključio je Đeljošaj.

15 Comments
  1. lero komentariše

    sad ce df bit zadovoljan novom vladom kad opet ode u opoziciju i svi direktori odu kuci..

    1. Milan komentariše

      Lero,imacete demonstracije jer lopovluk necemo trpjeti.

      1. DPS Komita komentariše

        Imaćete vi demonstracije, serem vam se u Andriju Mandića i sve redom njegove ratne drugove, što su ka pičke utekli sa Kosova umjesto da junački izginu za „sveto srpstvo“. Pa da jednom riješimo, mater li vam jebem svima redom…

        1. Sebastijan komentariše

          Ime ti ga daje da si kreten.

        2. NJEGOGORAC komentariše

          Ovo je strašno koliko je ISPRAN MOZAK OVIM MILOGORCIMA !!!!
          Za DPS mogu biti SAMO oni koji su se DOBRO NAKRALI ili KRIMINALCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. ovca komentariše

      Do nikakvog pomirenja vama nije stalo i sve vam se svodi na laz a u svemu prednjaci Ibrahimovic i BS.

  2. Sebastijan komentariše

    Bolje da se vlada rekonstruirala.

    1. ovca komentariše

      Bolje da DF nikadnije ni prihvatio Sotonjaru Krivokapica.

      1. Mima komentariše

        Ovco ,bolje da Df ode zauvijek, jer njih interesuju samo fotelje , drugo nista a ponajmanje narod.Ako budu izbori iskreno se nadam da ih necemo vise gledati.Oni su jadnici izgubljeni u pohlepi za ministarskim mjestima niti znaju sta ce niti da kime ce.

  3. Ivi komentariše

    Nećeš šipuru

    1. Veselin komentariše

      I milo je nesto slicni govorio. Svi bi novu vladu ali nemaju vecinu. Svi bi novu vladu ali da u njoj nema postenog naroda, a za pocetak srba. Bas ce se nik djeljosaj pitato o tome ko ce biti u vladi, fali mu samo 40 glasova.

  4. ovca komentariše

    Što god da se desi opet će se LGBT EUpartije potruditi da DF bude kriv za sve

  5. Jakov komentariše

    I mi svi koliko nas ima tebi jebemo i majku i sestru po sto puta govno komisko. Pih

    1. DPS Komita komentariše

      Nijesi ti Jakov nego JADOV, a što smradu ne ideš za Prizren da braniš lavru Nemanjića? Ili do Sidneja, da braniš Novaka od kengura. Ajde bježi, jadovčino mamina.

      1. Ranko komentariše

        Opet ćete u rupe kao 30-tog avgusta. Sad ste malo izmiljeli i mislite o nekakvom ,,povratku“ a ne shvatate da od toga nema ništa. Džaba smo vam godinama govorili , ,,ko se zadnji smije , najslađe se smije“ ali niste čuli od zanosa !!! E sad kroz usta Draginje to vi izgovarate ali kasno je jer smo se mi nasmijali !!! Presmiješni ste u bijesu !!! Ohladite glave da bolje razmišljate i realnije i bez mržnje !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.