NOLE

1

Piše: SIBIN

 

Čanak bi da se Nenad, malo po malo, pretvori u predimenzioniranu, treba li reći praznu, još nazovi „političku“ izjavu. Oprobavajući se u toj raboti, juče tvitnuo kako je – majmun nevakcinisani, Novak Đoković, sam sebe postavio u karantin i daleku australijsku vladu stavio na muke jer će ga morati deportovati nazad.

Da, u Beograd gdje se održava miting podrške „Ne damo Noleta.“ Kao što ni jedna država ne da svog heroja u sportu, primjer je svakako Argentina, gdje je Maradona, doslovno, Bog, sa jednom pričom koja umnogome prevazilazi sve priče koje svojim životom može napraviti sportista.

Ali, za ‘krugodvojkaše’, angažovano zelene, evropejce, borce & borkinje, i ovaj potez je antizapadni, dibidus necivilizacijski, odveć Srpski, što će reći saborni.
I sam sam – solo pesimist, po prirodi mrzovoljan, uvijek se držim podalje od drugih, naročito sam rezervisan prema svim skupovima, međutim, u ovome a tiče se Noleta vidim samo jedan lijep način kako da se za njega navija ne samo skačući ispred malih ekrana.

Jer, tenis je pitanje prestiža, Vimbldon je – kraljevska trava, engleski empirizam, gordost gospode, dakle, jedna reklama koja je vidljivija od one zapandrčene na Tajms Skveru.

A Čanka što se tiče, poodavno je taj napravio duplu servis grešku, koju je potvrdio onim činom na CT, gdje je inače bio dajući tako podršku odlazećem šefu CG.

1 Comment
  1. Bokelj komentariše

    Mislim da nema potrebe dizati halabuku oko događanja u Melburnu. Sve je ovo već viđeno u istoriji i očekivano. Znamo kako je prošao Džesi Ovens 1936. godine na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Sjećamo se u novijoj istoriji odnos politike prema geniju Bobiju Fišeru. Šta reći za odnos politike prema zvanično proglašenom Sportisti vijeka Mohamedu Aliju. Dakle, političari-mediokriteti liječe svoje komplekse i sujete , i toga je bilo i toga će biti!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.