Narod ispred Skupštine Srbije podržao borbu srpskog i svjetskog šampiona: Svi smo uz našeg Noleta i svakog dana će nas biti sve više!

9
Građani Srbije okupili su se ispred Skupštine Srbije kako bi pružili podršku Novaku Đokoviću koji se trenutno nalazi u hotelskoj sobi u Australiji, gdje boravi u užasnim uslovima.
Okupljanima su se obratili Novakov otac Srđan i brat Đorđe.
– Srbi, i svi ostali slobodarski narodi na svijetu, kucnuo je čas da prestanemo da budemo ugnjetavani. Mi smo dio slobodarskog svijeta, nas preko sedam milijardi i ne možemo biti zatočenici ovih… Samo ime govori tom njihovom premijeru Skotu Morisonu. Nismo mi ovdje da blatimo bilo koga, već da damo podršku našem Noletu. On je srce Srbije, naš ponos i dika. Hoće da ga bace na koljena, e ne može! Nisu bacili ni Srbiju nikada, mada mi nismo nikada otimali ili napadali već se samo branili. Tako se i Novak danas brani, braćo i sestre. Ponosni Novak, naša duša, srce i krv. Ovo je samo početak agonije. Oni hoće da ga drže ne u pritvoru, nego u zatvoru do ponedeljka. Zamislite da do ponedeljka drže najboljeg sportistu svijeta u zatvoru. Svi smo uz njega, Balkan, Daleki i Bliski Istok, naše majke Srbija i Rusija, Kina, Indija, čitava Afrika… Svi smo uz našeg Noleta i svakog dana će nas biti sve više. Ne osećamo hladnoću već samo pripadnost srpskom, slobodarskom narodu. Novak je naše proviđenje, pokazuje da ništa nije nemoguće kada se stvarno želi- kazao je Srđan Đoković.
-Umoran je i pod stresom, ne znam da li postoji osoba koja može da opiše kako se osjeća. Jedva čekamo da ga puste na slobodu. Ovo ugnjetavanje je prevazišlo svaku mjeru, a mnogo je i gore nego što pričamo. Neke informacije ne smiju da se iznose. Novak ide do kraja, želi da pobijedi, ne želi da mu sudbini određuju političari. Svi poznajemo Novaka i koliko je posvećen pravoslavnim praznicima, a sada su dani koje on voli da provodi sa porodicom i u crkvi i njemu sve ovo teško pada. On je zatvoren u sobi u kojoj ne može da otvori ni vrata ni prozor. Jako mu je teško, on se bori sa tim i ovo je samo jedna bitka za ljudska prava koja mora da se dobije- poručio je Đorđe Đoković.
Đokovići su pozvali narod da se na istom mjestu okupi i sjutra, 7. januara na Božić, u 15 časova.
9 Comments
  1. Rade komentariše

    Prijatelju, vakciniši se i ne slušaj onu tvoju što je umislila da je prepamerna samo zato što spava sa tobož

    1. Милан komentariše

      Rade Rode Moj,
      Dve bitne stvari pa onda komentariši
      1. ATP Australija je organizator on brine o celokupnom tretmanu tenisera-teniserki od viza, smeštaja, transfera, treninga i svih ostalih stvari …u prevodu VIZU je obezbedio ATP a ne fizičko lice Novak Djokovic…
      2. Medicinsko izuzeće je dobilo 26 tenisera medju njima i Novak, 25 je ušlo u Australiju bez ikakvih problema a jedino se Novaku zabranjuje ulaz …
      U prevodu ovde nije bitna vakcina nego politika

  2. Sibirski komentariše

    Bravo Srđane, tako govori otac čiji je sin ponos srpskog i ljudskog roda!
    Ne daj se svjetskoj globalističkoj i fašističkoj fukari Novače!
    Tvoja Crna Gora je uz tebe soju!

    Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️💙🤍

  3. Ivi komentariše

    Mi hoćemo da ga podrži narod Australije, svima je jasno da ih boli q za bolest, hoće pasoš, imao nemamo bolest nebitno. Sad se vidi🤗

    1. ovca komentariše

      Ivi ne mlati,bolest postoji a da je zapadu bitno da prodaju Fajzer i da narod drze u pritvoru i dalje tu se slazem,čak se lažovčina Zdravko u to uklopio.

  4. Ivi komentariše

    OSVETA RIO TINTA. CENTRALA IM JE U AUSTRALIJI.JAVNO JE PODRŽAO BLOKADU ISKOPA LITIJUMA

  5. ovca komentariše

    Valjda trebaju biti pred Australiskom ambasadom i ambasadom V.Britanije a ne pred Supštinom Srbije !? Opet Đilasove predizborne majmunarije na programu.

  6. Milutin komentariše

    Protest treba da je ispred ambasade australije

  7. E viva komentariše

    Hoce li biti litija iz Prizrena, Berana,Kuca, mora se podrzati Novak

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.