Vučić: Strane službe umiješale svoje prste u Kazahstanu, u Srbiji se to neće desiti!

10
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su se u Kazahstanu umiješale strane službe različitih velikih sila i dodao da se nemiri i neredi po Srbiji poput onih u Kazahstanu neće desiti.
Vučić je govoreći o predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji kazao da njegovi politički protivnici ne misle da mogu da pobijede kandidata koji je za progres i prosperitet Srbije, ali da to govore, jer se nadaju da će neko sa strane ogromnim novcem da ih pogura da čine nemire i nerede po Srbiji poput onih u Kazahstanu, ali da se to ovdje neće desiti.
-Ne misle oni da mogu da pobijede kandidata koji je za progres i prosperitet Srbije, nisu oni toliko glupi i neobaviješteni-istakao je Vučić odgovarajući na pitanje povodom tvrdnji njegovih političkih oponenata da će on izgubiti izbore u aprilu.
On je napomenuo da su izbori za predsednika daleko, a daleko je i raspisivanje i da će se vidjeti ko će biti kandidati i ko će da pobjeđuje, a ko da gubi.
-Oni to govore jer se nadaju da će neko sa strane ogromnim novcem da ih pogura da čine nemire i nerede po Srbiji ne bi li napravili nesto poput onoga u Kazahstanu gdje ćete imati na stotine ili hiljade mrtvih i razorenu zemlju za mnogo godina unapred- ukazao je Vučić, a prenio Tanjug.
10 Comments
  1. Djujic komentariše

    Nece ne boj se,srpski narod ce sam otjerati diktatora !

    1. Kontra revolucija komentariše

      Djilasovac, drugosrbijanac,
      Narod je svoje rekao, 64%, šta ti nije jasno ?.
      Drugosrbijanci su vec odavno na smetlište Srbske istorije odstranjeni !.
      Dosta nam je janicara i prozapadnih uljeza !.

      1. Veselin komentariše

        Janicari su za ove izdajnicke picketine pojam. Janicari su oteta srpska djeca koja su vaspitana kao ratnici a ovo je najgori lajavi sljam. Laju kao kucke a kad dobiju po picki placu kao zenetine, bas kao onaj dripac kojeg je nakautirao onaj djed. Posle su ove fukare plakale za njim i pozivale se na ljudska prava. Ove olosi mogu samo da laju i mrze Vucica!

    2. Ivi komentariše

      LORD NIKOLAS BORN. Veliki ljubitelj poturetine i jedan od glavnih huškatora, za Bosnu. Britanski konzervativaca i ljubitelj polumeseca. Za Srbiju ne bi rekli sad za sad.

      1. Ivi komentariše

        Šta kukaš za Kazahstan, pa iz tih zemalja i te islamudije okolo se regrutuje najviše borci Isila. I Rusi su u ušli, i to im i te kako odgovara!

  2. CG komentariše

    Svi srpski vladari su završili nasilnom smrću. Nadamo se, u stvari sigurni smo da se tradicija neće prekidati.

    1. Felix komentariše

      Ne znam šta te još osim izdaje svoga roda i konvertitstva ćera da želiš nešto što nije dobro svom srpskom vladaru Vučiću, ali nije mnogo ni bitno. Važno je da možeš da mu puneš u prkno.

    2. Ivi komentariše

      Prvi će biti boculjanger 😂😂😂Neodoljivo me podsjeća da DOS sa korituljovima. Moguća repriza😂😂😂😂😂

  3. eliot nes komentariše

    aca musliju isoristio priliku oko novaka djokovica i ana brnabic da pokazu navodnu brigu za djokovica i njihov patriotizam a nema sto nijesu unistili u srbiju . i cudo kako je aca musliju da odmah komentar za kazahstan da su se umijesale strane sile i da to nece uspjeti kod tebe . povecaj i ti 200 posto gas pa ces vidjeti a kazahstan je mnogo razvijen ekonomski i nema potrebe da se mijesaju u unutrasnje stvari ovi zapadnjaci . i da znaju svi u srnbiju da se ovaj bosko obradovic proda vucicu cim je samoga sebepromovisa kakandidata za presjednika . sto napravi rujno vino kod vucica od boska . koliko mu je leglo na racunu . samo nestranaka licnost sa univerziteta a mozeonaj cupic ili iz svijeta kulture i to je pitanje jer idu po starim izborima pa placanjem ucjenjivanjem prijetnjama isto ka kod nas 30 godina . dobro bi bilo sa srpski narod koji u unutrasnjosti svaki treci cetvrti gladuje .

    1. Hexa komentariše

      Eliot Nes, aka pravedniče, aka patriota i tako dalje… Bubašvabo cetinjska, misli ti o vašim fabrikama čokolade i ostalim privrednim čudima na Cetinju, nemoj opterećivati svoj zakržljali evivaški mozak situacijom u Srbiji. Previše je to za tebe, preopteretićeš vijuge govedo cetaško.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.