Srećna “nova” 1997. godina: Đilas kupio “Vijesti” da bi ih iskoristio za napade na Vučića i zvaničnu Srbiju!

14

Informacija koju je naš portal objavio krajem oktobra prošle godine da su Željko Ivanović i Miodrag Perović išli kod američke ambasadorke Džudi Rajzing Rajnke da se žale na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ovih dana dobija svoj epilog.

Naime, Ivanović i Perović su na sastanku sa američkom ambasadorkom tvrdili da Aleksandar Vučić želi da uništi koncern Vijesti.

Ivanović i Perović se već neko vrijeme suočavaju sa pobunom unutar „Vijesti“, jer se jedan dio akcionara pobunio zbog prodaje paketa akcija srbijanskim tajkunima Draganu Đilasu i njegovom imenjaku Šolaku.

Kupovina „Vijesti“ od strane Đilasa imala je osim cilja da se još otvorenije i direktnije uđe u rat sa Demokratskim frontom i uradi sve da DF ne dobije svoja zaslužena mjesta u izvršnoj vlasti, imao i stvaranje medijske platforme u Crnoj Gori sa koje će se prljavo udarati na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i zvaničnu politiku Srbije.

Naslovi, analize i tajming tekstova koji se već nedjeljama plasiraju predstavlja lako, jeftino štivo koncipirano manipulacijom činjenica i otvorenom, neskrivenom mržnjom prema Vučićevoj politici i njemu lično.

Dragan Đilas gubi medijski i politički rat u Srbiji i sada pokušava da ga proširi na Crnu Goru, vojničkim rečnikom kazano „otvaranjem više frontova“. Crna Gora je posebno privlačna za tako nešto, pa današnja situacija neodoljivo podsjeća na 1997. godinu kada su „Vijesti“ i osnovane i poslužile kao platforma za rušenje vlasti u Srbiji.

Kada se pogledaju političke tendencije i medijske koalicije, sa sigurnošću se može ustvrditi da propagandni napad na predsjednika Srbije ima veze sa predizbornom kampanjom u Srbiji koja se već zahuktava.

Osim jasne i neskrivene medijske koalicije pod patronatom tajkuna Đilasa i Šolaka, posebno zabrinjava činjenica da Vlada Zdravka Krivokapića koristi svaku priliku da napadne zvaničnu Srbiju i da joj zabije „nož u leđa.“ I na tom planu je situacija identična kao 1997. godine.

14 Comments
  1. KIRO komentariše

    Punu će mu u prko i Ivanović i Djilas.

  2. Bijeli komentariše

    Pa kupio je i Front puno medija : A(n)dria, Prva, Borba, Radio Jadran, bla , bla.
    Narod vise ne vjeruje ni jednom mediju

    1. gerogia komentariše

      Da i Vucic i Djilas kupise sve medije po Srbiji i Crnoj Gori. Ja ne znam kako im se to dozvoljava???

  3. Ksilofon komentariše

    Sveopšta zavjera protiv jadnog Vučića

    1. Ivi komentariše

      VAISTINU SE RODI ŠE IZ BRITANSKOG ŠUPKA KRIVI I JOANIKIJE. AMIN….

  4. Djujic komentariše

    Bravo Djilas rusi veleizdajnicke radikale.!

  5. luka komentariše

    jel ovo borba.me ili borba.rs? svaka druga vijest vucic djilas srbija..

  6. Veselin komentariše

    Vijesti su od osnivanja prokomunisticki, fasisticki koncern koji vrlo vjesto kreira javno mnjenje u cg. Cak i u vrijeme starog djilasa ova bi novina prosperirala. Unistiti sve sto je tradicionalno i pravoslavno bez obzira na metode. Cak bi im na nekim stvarima i pavelic pozavidio.

  7. Bosko komentariše

    Gospodo iz Borbe,

    Vecina u Srbiji nije za SNS i Vucica. To je definitivno.
    Kriminal, pljacka i ostalo je bas primetno u Srbiji na svakom koraku. Ali je on poklopio javna preduzeca pritiscima i ucenama da ga glasaju.
    I da, samo mi je Djilas odvratniji od Vucica.
    Hvala.

    1. Veselin komentariše

      Djilas je lopovska olos .ivanovic je tranja. Nas premijer je iskomplesirana seocka varalica. Ministar in.poslova je olos. Ministar Mitrovic gnjda sitnicava koja zlouotrebljava funkciju. Ministar policije popravlja loknice kao kakva pickica . Dritan vrtirepa koja ce sama sebi slomiti glavu. Presjednik prozivljava po kafanama ono sto je u mladosti propustio. Manda, Milov igrac, Kekovic vjeciti presjednik sindikata. Katnic klovn i avetinja ,sluga Milov, Draginja crce bez kurca. Vucic je pravi presjednik, dobar domacin,patriota i veliki radnik. Ove smrdibube mu nijesu do koljena i mogu samo da crkavaju od zavisti.

  8. branislav komentariše

    Da li je SNS idealan,nije.Ali postoji nešto što narod neće zaboraviti a to je vladavina ŽUTIH.Sve što je moglo da se uništi u Srbiji uništili su.Sve što je moglo da se opljačka opljačkali su.Ko je imalo pismen pogledaće statistiku i sve će mu biti jasno.Više od 200.000 ljudi je ostalo bez posla.Sada je nezaposlenost ispod 10 posto a u njihovo vreme je bila preko 25 posto itd,itd,itd.Pitam se ko će da glasa za prošlost?Pametan niko.

  9. Homer komentariše

    Kako mogu Vijesti, za koje u Srbiji skoro da i nisu čuli, rušiti Vučića?

  10. Milos komentariše

    Borba kao neko blizak DF-u mora da vodi racunima o interesima DF-a. Vijesti su pomogle Milov odlazak sa vlasti i tako jedan od glavnih izvora finansiranja DF-a uklonili. Ako pomognu skidanje Vucica sa vlasti DF ostaje bez jedinog velikog izvora finansija.

    1. Pipi dc komentariše

      Preveliki znacaj se daje medijima, stvari se odlucuju na mjestima koje mi ne vidimo , a mediji su samo eho, tako uzalud se prepucava(mo)te, kome istekne rok trajanja mora da ide,a mozda to zadnji sazna kao svi prevareni, zvuci poznato?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.