Drugoj familiji samo Milo smeta: Za dil protiv Srba im ne smetaju Brano Gvozdenović i Duško Marković!

20

Prva poruka Dritanu Abazoviću poslije nastupa na svojoj televiziji je da bi dobro bilo da pogleda reprizu svog moralnog fijaska i da potom podnese ostavku.

Valjda je sada svima jasno da su poruke llira Harasanija na albanskoj TV dobro prevedene i da je Memorandum pokušaj izigravanja izborne volje građana Crne Gore.

Memorandum bi se mogao prevesti kao koalicija protiv Njegoševske Crne Gore. Pojedini potpisnici Memoranduma, koji sebe proglašavaju za građanske i proevropske snage, prije neki dan u Skupštini su glasali protiv proglašenja za praznik Dan rođenja Njegoša. Ako se tome doda da je Adnan Muhović, koji je od skoro pojačao koaliciju Crno na bijelo, za Njegoša izjavio da je genocidan pjesnik, onda je jasno koje su zadnje namjere potpisnika Memoranduma.

Nadvikujući se sa Petrom Komnenićem Dritan Abazović abolira bivši režim i sve svodi na želju da se Đukanović formalno povuče, i sve mu je oprošteno, a kriminal i korupcju pokuša da adresira na koalicione partnere u vlasti.
Priznade cjelokupnoj javnosti, uz to reče da se time i ponosi, da on lobira kod američke administracije da se stave na ,,listu nepoželjnih osoba” oni koji su se trideset godina suprostavljali poslednjem diktatorskom režimu u Evropi, koji su bili na konstantnom udaru od toga režima, oni koji su najzaslužniji što je režim pao, u konačnom oni koji su glasali da on bude potpredsjednik Vlade. Da li je buncanje Abazovića bilo povezano sa kašnjenjem leta iz Tirane, da li se Dritanu zavrtjelo u glavi zbog kruženja aviona prije slijetanja, nije jasno, ali jedno je sigurno, da se Dritan obrušio na srpski narod i SPC, ništa manje od Mila Đukanovića, koji to radi već duži period.

Zaboravio je bio Đukanović, a sada i Abazović, na Njegoševe stihove ,,Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga ali zube polomi“.

Pokušava Abazović da kadrira, daje primjer podmlađivanja u poželjnim partnerima SDP i SD. Kao pozitivan primjer navodi zamjenu Ranka Krivokapića sa Raškom Konjevićem, istim onim koji je kao ministar policije prebijao mirne demonstrantne 2015. godine, čovjeka za kojega su i njegovi bivši partijski drugovi izjavli da još spava sa pendrekom za pojasom. Za drugu poželjnu ,,proevropsku i građansku“ partiju najavi podmlađivanje i reformu zamjenom Ivana Brajovića sa Damirom Šehovićem, ,,Petlju i Limenku“ će zamijeniti malervizacijama u Ministarstvu prosvjete i besplatnim stanovima na račun državne kase.

Ostali predsjednici Memorandumskih partija, koji se i dalje kunu u Mila Đukanovića, i koje su mu oprostili akcije ,,Lim“, Orlov let“ i deportaciju, proevropski su i građanski taman koliko i Milov DPS. Ove partije su manjinske samo kada treba koristiti afirmativnu akciju koja im omogućava manji cenzus za ulazak u parlament, u svim ostalim slučajevima su ,,sateltske“ .

Kao zaključak intervjua Dritana Abazovića se nameće da su nacionalističke samo one partije koje većinski glasaju Srbi. Dritan Abazović hoće nukleus buduće Vlade bez koalicije Za budućnost Crne Gore i Demokrata, a pravoslavnu većinu hoće da predstavljaju oni koji još nijesu prežalili što su 1997. godine otišli sa poštenim i časnim Momirom Bulatovićem, umjesto sa bogatim i korumpiranim Milom Đukanovićem.

Građani su sve vidjeli u emisiji ,,Načisto“, vidjeli su do sada neviđeno licemjerstvo, drskost i odsustvo časti, da neko otvoreno kaže da lobira da naudi časnim ljudima, istim onima koji su ga smjestili u fotelju i dali ogromna instituciona ovlašćenja, koja on sada koristi da im što više naudi i da na mala vrata vrati DPS sa satelitima.

Zaboravio je Dritan Abazović i njegovi mentori da je za manjinsku Vladu sa DPS-om i satelitima potrebno imati i podršku naroda, a tu podršku je prethodno potrebno ostvariti na izborima. Na izborima koje neće moći pripremati sa pozicija na kojima se trenutno nalazi, sa bezbjedonosnim sektorom i polugama vlasti u rukama.

Meša Selimović je rekao ,,Ništa nemam osim uvjerenja da sam častan, ako i to izgubim, biću ruševina“.

20 Comments
  1. Milan komentariše

    Umislio Dritan da je neki faktor. Neces dugo budi siguran. I jos nesto: koliko si dosad potrosio od onih 21 miliona?

    1. Ksilofon komentariše

      Znači izdajnici su SNP koji je potpisao Memorandum i Milan Knežević koji ga je podržao?

      Borba svakog dana otkriva nove neprijatelje u našim redovima 😀

      1. Veselin komentariše

        Mrs bagro fasisticka.

      2. slavuj komentariše

        Milan je rekao da podržava memorandum ako je to most ka stvaranju nove vlade od sadašnje parlamentarne većine sa strankama manjina, dok prekrajanje izborne volje ne dolazi u obzir nikad i ni po koju cijenu. Jasno da jasnije be može biti. Umiješ li bolesniče išta osim da obmanjuješ, podmećeš i izvrćeš!!??

      3. Kresoja Bill komentariše

        Eno pozdravlja Nataša Kandić i Sonja Biserko.
        Piju čaj kod Kurtija.

  2. Milan komentariše

    Plasite se popisa zato sto znate da je srba mnogo vise nego na pokradenom popisu 2011g. Dzaba krecite,istina se ne moze sakriti.

  3. Harvi Kejtl komentariše

    Majku mu šiptarsku.
    Nije se smjela dati ovolika moć albancu ni po cijenu rata.da ovoliku moć manjine imaju nad većinskim oravoslavnim stanovništvom to ima samo ovde.i tome se trebalo stati na kraj posle izbora po bilo koju cijenu.25 godina nas pljačkaju muslimani sve nam uzeše bre i pare i socijale i poslove sad trrba albanci.nevalja ovo ništa

  4. Milunka komentariše

    Vlada bez DPS-a i DF-a?????
    E pa Dritane ne mogu se izjednačiti ”krimos i žrtva”.
    Iako je to u trendu globalista koji za više incidenata na KiM koji su izazvali isključivo Šiptari, ”POZIVAJU OBJE STRANE NA SUZDRŽANOST”. Dakle ne osuđuju Šiptare – krivca?
    Tako da je ova tvoja izjava u skladu sa agendom globalista.
    Zaboravio si Dritane da je kompletan poslanički sastav DF-a uhapšen u Skupštini CG po nalogu DPS pa si zaboravio lažni državni udar i onu farsu od suđenja.
    Konačno zaboravio si ono najvažnije a to je čijim glasovima si tu gdje jesi.
    Nezahvalno i neodgovorno ponašanje, moj vice preimijeru.

  5. Lola komentariše

    Kako vam sad nije jasno ko neda da se potpise temeljni ugovor sa SPC? Pa naravno Dritan.
    Zdravko posao da potpuse , Dritan zvao da ne smije jer ce opzvati …..
    Nije lako Zdravku sa Dritanom i njegovim licnim prijateljima u vladi Sergijem Sekulovicem i gosp Maricem.
    Sergej ozenio rodjaku Dritanovu , albanku Mardjoki.
    Vladajuca vecina treba da podrzi Zdravka i izbaci politicare iz vlade.Dritan iz vlade.Ekspertska vlada bez Dritana.
    Upamet se celnici DF ,SNP.
    Vi vasim stavovima i ponasanjem dajete , alibi Dritanu sve sto radi i podrsku za nepotpisivanje sporazuma.
    Andrija Mandic i Nebojsa Medohevic, pod hitno da skrate svoje prljave jezike, kohe ne bi mogla ni fabrika deterdzenata Merima Krusevac da opere.
    Izdajice naroda svog podrzavate Dritana.
    Da li vi stvarno mislite da bi vecinski narod u CG dozvolio da mu albanac, bude premijer?
    Stoka i smecara 2 su Medo i Andrija.
    Ukloniti ih sa politicke scene.
    Pustiti mlade da rade na ujedinjenju svih gradjana CG.

    1. Kresoja Bill komentariše

      Ti baba prećera noćas sa crnim vinom, mutno ti u glavi, još mutnije ti pisanje. Ko je izda narod? Zdravko, ne Dritan, ne Medo, ne Pipun..,Zdravko je izdajnik narodne volje i prodana duša. Dritan nije izda svoj narod(šiptare) već je Zdravko izda Srbe. I zato njih moramo maknut da bi se Milu obezbjedio duži besplatni boravak i prugasto odijelo. Tako baba i da otrijezniš.

  6. Rus komentariše

    Zapamti brojku 133000 taci ne igraj se izbori i tacka inace se vidimo pred vladom

  7. Veselin komentariše

    Albanci su na vlasti u albaniji, kosovu, makedoniji i crnoj gori. Moze neko da kaze ovo i ono ali realno kontrolisu ogroman procenat pravoslavnog stanovnistva. Ni jedna odluka ni u mkd ni u cg ne moze proci dok albanci ne dozvole.

  8. GOJKO komentariše

    MUDASCA KAD NADJES U CASI PORED KREVETA JEDNO JUTRO SHVATICES DA OVI STO SU TI PRIJETILI I DAVALI 21 MILION SU MALE MACE ,STA SE DESAVA KAD MI MUCENICI USTANEMO PROTIV TVOJE POLITIKE I AMERICKE FORE I FAZONE ,NE GASITE VATRU BENZIMOM NEGO PUSTITE SRBE NA MIRU I ISPUNITE VOLJU NARODA ILI GREBI KOD PAPE ,ILI KOD SLIPING DJONA .

  9. LJUBO komentariše

    E sada da vidim Gojka Raicevica koji mi brise svaku kritiku upucenu Abazovicu kako ce reagovati
    Svaki put kada sam u komentaru napisao da Abazovic i Ivanovic iz SNP zele da spale dosijea ANB kako bi zadtitili Milove dousnike Gojko mi je obrisao komentar.
    Sama cinjenica da je Abazovic vise puta bio u Tirani,Sarajevu,Istanbulu a u Beogradu nije posao ni da posjeti redjene brata i sestru a kamoli da izgradi odnose sa zvanicnom Vladom
    Otvoreno priznaje da je marioneta SAD.
    Kao i svaka neznalica ne uci iz tudjih gresaka i pravi gresku u zelji da bude americki prijatelj
    A znamo sto je Kisindzer rekao :
    NAJGORE JE BITI AMERICKI PRIJATELJ
    Neznaveni filozof koji glumi tuzioca obilazeci kriminalce po zatvora preuzima sve funkcije vlasti zeleci da bude Mali Milo.
    Mozda Abazovic sacuva Mila ali sebe nece moci od odgovornosti jer vise nema Katnica,Stankovica,Medenice i ekipe koje su stitili Mila
    Ocigledno da Dritan ima dosije u ANB kao njihov dousnik pa zato sa Ivanovicem i Jokovicem zeli SNP predstaviti kao predsravnike SRBA
    NEKA SE SJETE kako su prosli
    Soc
    Drecun
    Popovic

  10. pavle komentariše

    Tesko je ovo sve slusati.
    Steta sto smo mi srbi vazda gubitnici.
    Realno nema ko da nas okupi kako treba nego smo u 5 stranaka razdvojeni i onda nam se desava da trpimo Dritanova pametovanja.!!!!!

    1. Malena komentariše

      Realno ima ko da nas okupi Andrija Mandić! Pitam se šta je sa nama Srbima pa nećemo da priznamo 30-nju borbu ovog čovjeka za nas? Jeste li, braćo, zaboravili kroz šta je sve ovaj čovjek prošao??? Ako ništa, sjetite se noći kada je usvojen Zakon o slobodi vjeroispovijesti!!!

  11. ioakmsta komentariše

    Baš što im smeta neće niđe.

  12. Кнез Васојевић komentariše

    Koliko god se čovjek trudio da razumije ovoga picopevca, posle svega ne ide.. Težak folirant!!!
    Najbolje da posle 30 godina terora, pljačke, progona i likvidacija poštenih ljudi, monaštva i sveštenstva, hapšenja Vladike i Mitropolita od 80 god. progutamo priču o dobroj strani Muhovića, Radijatora i ostale bagre..
    Koča Pavlović, Janko Vučinić i još dosta njih su pomrli od bojnih otrova u borbi za slobodu istinu i pravdu!!! I sad na njihovu žrtvu treba da pljunemo zbog Dritanove vizije „evropske Crne Gore“ Treba da izgubimo još 30 godina da skapiramo da je to lutanje i „zavođenje za Goleš planinu“
    Đe je bila ova fukarica kad nam je policija prebijala djecu zbog crtanja Crnogorske zastave i pjevanja Njegošu!?
    Dosta je bilo!!!

  13. eliot nes komentariše

    ljudi moji ja sam slusa sve ono onaj fukarluk od nista coeka i nule od coeka pa ljubo skrelja ga najbolje oznaje i zato mu je ono reka . ono sto je radio kod ovoga komnenica ono jos nijesam vidio da mu se ovaj komnenic nje smio cuti ili su se dogovorili da samo on prica . i vidjeli ste sve ide u sad kod eskobara i blati df i preko 133000 gradjana protezira njihovu politiku ljudi . paja sam vam govoro i prosle godine da izadjemo jedno dva tri puta ispred vlade i skupstine u sto vecem broju i dritan zvani 21 milion kojega je sigurno uzeo a da o zaplijenjoj drogi preko 1500 kg da i ne pricamo i zavrsimo rabotu . ovako on ce i dalje da odredjuje ko moze u vladi a ko ne i da blati nas sve koji smo izvojevali pobjedu . mrdnite ljudi u ovoj godini jer ovaj pajovic je uzeo maha .

  14. PERO komentariše

    Dritane ,
    Prokleta je amerika
    Prodao si dusu zbog prokletog NOVCA
    Sto ce ti vlast kada si postao OVCA

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.