Vučević policajcima pripravnicima: Odabrali ste odgovoran ali častan posao

0

U Novom Sadu je održana svečanost povodom promocije i prijema u radni odnos polaznika 26, 27, 28. i 29. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u policajce pripravnike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeo je mladim policajcima puno uspeha u radu i istakao da veruje da će se beskompromisno boriti protiv kriminala i čuvati Srbiju i njene građane.

„Poštovani mladi policajci, odabrali ste odgovoran i težak poziv, ali iznad svega, častan. Odabrali ste da vodite računa o svima nama, da nas čuvate, da čuvate ovu državu, da čuvate njene građane. I svi vam verujemo, i svi vam poklanjamo veru da ćete o nama brinuti na najbolji mogući način, da ćete se beskompromisno boriti protiv kriminalaca, da ćete preventivno delovati na svakom mestu, pomoći svima kojima je potrebno i čuvati i teritorijalni integritet i suverenitet naše otadžbine Republike Srbije“, poručio je Vučević.

Ovu godinu ispraćamo, možda na najlepši način, sa budućnošću i novom snagom Srbije, sa novim policajcima Srbije. Neka živi Srbija, naša otadžbina, suverena, slobodna i nikada pokorena.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.