Maskirane osobe napale člana Demokrata u Petnjici: Oni tvrde da je napad politički motivisan

1

Petnjičanina i člana Opštinskog odbora Demokrata Isada Muratovića sinoć je u dvorištu porodičnog doma pretukla grupa maskiranih osoba, objavljeno je na Fejsbuk stranici Demokratske Crne Gore.

Tokom večeri kad je utvrđeno da je DPS izgubio mandat u Petnjici, u toj opštini pretučen je naš član Opštinskog odbora, Isad Muratović, poznat kao veliki aktivista i protivnik DPS-a, kazali su iz Demokrata.

– Po navodima g-dina Muratovića žrtve ovog kukavičkog nedjela, radi se o politički motivisanom napadu, sprovedenog od strane grupe ljudi, bliskih prethodnom režimu i njihovim paradržavnim obavješajnim službama – saopšteno je na fejsbuk stranici Demokrata.

Ovakvi mučki, kukavički i njima svojstven način političkog djelovanja, neće nas uplašiti i zaustaviti da oslobodimo svakog čovjeka i svaki grad od kriminalnih pipaka bivšeg režima oličenih u liku i djelu bivše vlasti i njihovih kriminalnih hordi, dodali su.

Kriminalcima i političkim kukavicama bivšeg režima, iz Demokrata poručuju da je njihovo vrijeme prošlo i da će odgovarati za sva nedjela koja su godinama činili nad političkim neistomišljenicima, i da će ova država pružiti zaštitu svakom čovjeku u zaštiti od ovakvih i sličnih pokušaja zastrašivanja, i adekvatno kazniti počinioce ovih gnusnih, kukavičkih nedjela.

1 Comment
  1. Glas naroda, sirotinje raje komentariše

    Ovo je bruka i sramota, ovo je pravo lice ove žalosne CG, i dalje DPS radi što je radio 30 godina. Jesmo li se za ovo borili?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.