Pronađeno tijelo državljanina Srbije koji je u petak veče nestao kod Valdanosa

1

Tijelo državljanina Srbije koji je nestao u petak veče pronađeno je danas oko podne na stijeni u blizini uvale u Kručama kod Ulcinja. Iz Pomorsko operativog centra Uprave pomorske sigurnosti (UPSUL) su ranije kazali da su angažovani ronilaci RCUD iz Bijele, čiji je zaron sa specijalnom opremom.

Novostima je potvrđeno da je Pavle Cibulski (72) isplovio u petak, a njegovo tijleo pronađeno je danas.

Godinama on sa suprugom tokom svih 12 mjeseci živi u Kručama. Tog dana vremenski uslovi nisu bili povoljni, jer je duvao jak sjevero-istočni vjetar koji je na momente dostizao udare i do 40 čvorova. Nakon isplovljenja porodica gubi kontakt sa njim pa su obavijestili nadležne službe. U prethodna dva dana potraga nije dala rezultate potvrdili su iz Pomorsko operativog centra Uprave pomorske sigurnosti (UPSUL).

Danas su vremenski uslovi mnogo povoljniji za traganje za nestalom osobom, saznajemo u UPSUL koji su u petak veče oko 19.15 primili informaciju “da se jedan pecaroš predveče otisnuo na more u uvali Kruče kod Starog Ulcinja”.

1 Comment
  1. CG komentariše

    Srbi. Sjetih se jednog našeg prijatelja koji je imao kuću u Sutomoru i ispred kuće krevet sa lozom. Nije mu bilo muka da sjede na voz iz Beograda do Sutomora da bi obrao 4-5 garbi grožđa i ponio ih u Beograd, a imao je skoro 70 godina. Vjerovatno je imao i neku povlasticu za voz. Kakve su to guzice.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.