Slavica Šćekić: Ne može ni jedan zvaničnik, pa ni Abazović, govoriti koje rasvetljavanje ubistva je prioritet, a koje nije!

2

Slavica Šćekić, sestra ubijenog Slavoljuba Šćekića poručuje da o prioritetima u rasvetljavanju ubistava ne smije govoriti ni jedan zvaničnik, pa ni Abazović.

Ona smatra da je prioritet i sasvim prirodno da se porodice ubijenih bori da se ubistvo njihovih najbližih rasvijetli.

Kako ona ističe nije joj jasno kako to može i da smeta bilo kome.

„I time što se porodica ubijenog bori za pravdu i što je ta borba prioritet, ona ne ugrožava nikoga niti ometa, ili ne želi da se rasvijetle i druga nerasvijetljena ubistva. Naprotiv. Želja je ogromna“, precizirala je Šćekić.

Ali, prirodno je, navodi ona, boriti se prvo za svoje.

„Svoje boli. Sa drugima saosjećam u njihovom bolu“, kazala je Šćekić.

„Ja mogu govoriti o prioritetima. Imam pravo na to po svim osnovima. Međutim, o prioritetima u rasvjetljavanju ubistava ne smije govoriti niti jedan zvaničnik, pa ni Abazović“, istakla je ona.

„Jer, to dodatno boli“, zaključila je Šćekić.

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    Svi znamo da je strana služba u pitanju a ne lokalni šupci. On pregovara ne bi li ko prihvatio priznanje da mu skinu koju godinu. To se vuče od tužilaštva do zatvora, britansko kuče. Nego je narod uplašen jer je Vučić rekao da oni stoje iza napada na Srbe.

  2. Laki komentariše

    Bigovic i Boreta su narkodileri i ubice,koje su se zaletele i zeznule. Njihovi mentori nisu dali da se osude,a sada kada se vlast promijenila,oni jure drugu varijantu sa novim vlastima. Abazovic kao jedan laik je idealan i slab,sklon manipulaciji. Još kada dodamo da je još klinac,sve je jasno zašto je baš on ušao u dil sa njima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.