BORBA otkriva: Šta je plan operativno – medijskog centra koji je formiran u Trebinju?

10

U Trebinju je formiran operativno-medijski centar koji ima za cilj svrgavanje Aleksandra Vučića sa vlasti u Srbiji i destabilizaciju političkih procesa u Crnoj Gori i Srbiji, otkriva BORBA.

Kako smo saznali iz bezbjedonosnih izvora, ovaj štab ima pred sobom dva glavna zadatka koja imaju za cilj razgradnju jedinstvene srpske političke misli koja je uspostavljena između zvaničnog Beograda i DF-a kao autentičnog političkog predstavnika Srba u Crnoj Gori. Prvi je vezan za Crnu Goru i tiče se sprječavanja ulaska DF-a u Vladu Crne Gore.

Kao što se da primijetiti, nakon inteziviranja priče o rekonstrukciji Vlade i ulaska predstavnika DF-a u istu,  mnogi neformalni regionalni interesni centri su se udružili i otvoreno preko svojih kanala čine sve što je u njihovoj moći da legitimno izabrani politički predstavnici srpskog naroda u Crnoj Gori ne dođu u situaciju da uređuju društveno-političke odnose u državi.

Međutim, glavni domaći zadatak ovog logističkog centra iz Trebinja jesu sveopšti izbori u Srbiji na proljeće naredne godine, na kojima bi trebalo poraziti aktuelnu vlast koju predvodi Aleksandar Vučić. Uz pomoć određenih zapadnih obavještajnih službi, drugosrbijanski političko-medijski milje, naravno uz svesrdnu pomoć Prvofamilijaških i Drugofamilijaških krugova iz Crne Gore identifikivao je Aleksandra Vučića kao glavnu prepreku ostvarivanja njihovih interesa u regionu. U svrhu njegovog svrgavanja sa vlasti neće žaliti sredstava kako bi se u Beogradu na vlasti  opet ustoličila klika koja je posle 5. oktobra 2000. godine na svim poljima Srbiju podređivala interesima svih, samo ne srspkog naroda.

Prvobitno je osnivanje takvog neformalnog operativno-medijskog centra bilo planirano u Podgorici u jeku političkih trzavica i prepucavanja između zvaničnika iz Srbije i Crne Gore koje je izazvano nizom antisrpskih odluka crnogorske Skupštine i Vlade.  Tada je ta ideja imala i podršku Vlade Crne Gore. Međutim, kako su se odnosi između zvaničnog Beograda i Podgorice donekle normalizovali, nije bilo potrebe za tim eksperimentom, pa je za mjesto djelovanja tog centra izabrano Trebinje.

U opticaju je bio i Beograd, međutim, idejni tvorci ovog projekta su procijenili da bi im djelovanje iz srpske prijestonice značajno otežala BIA, iz koje su u međuvremenu odstranjeni mnogi kadrovi koji su prethodnih godina i decenija radili za tuđe interese, protiv jedinstva srpskog naroda.

U narednom periodu će se iz Trebinja intezivirati sinhronizovano djelovanje ovih interesnih grupa, a Srbi će imati priliku u narednom periodu da se podrobnije upoznaju ko su osobe koje rade protiv ostvarivanja njihovih vitalnih nacionalnih interesa u regionu.

 

 

 

 

 

10 Comments
  1. Miras komentariše

    Vracamo vam Vesnu Bratic ona moze pomijerit planinu zena cetnik. Bez nje necete moc nista pomijerit vijerujte mi. Ionako je vasa.

    1. Harvi Kejtl komentariše

      Miraš na kurac mi sviraš

    2. Sočinitelj komentariše

      Sa Lovćena vile mašu,
      Puši kitu ,oj Mirašu!

  2. Ivi komentariše

    Ja mislim da đe te britanske gurke mirovati, i da im neće na pamet pasti da ubijaju ovuda, niti da napućikavaju na srpski narod.

    1. LipaLipa komentariše

      … cus, medijski punkt u Trebinju, rusi Vucica, … naravno da postoje oni koji istrazuju poslove (kriminal) Vucica, ali su oni na drugoj adresi, link: https://srbin.info/pocetna/aktuelno/vucic-otipisan-i-od-sad-i-od-rusije-uskoro-na-stolu-danilovi-snimci-hag/, PS nesto mnogo neki brane vucka, da mu ne presedne, … aj’ zdravo, …

  3. Offis komentariše

    Ha ha u Trebinju kazete kazu informisali…a Vucko I’m pravi Aerodrom.

  4. Helm komentariše

    Malo je vjerovatno da se sve to organizuje u gradu kao što je Trebinje u kojem apsolutnu vlast drži SNSD Milorada Dodika koji je prijatelj Aleksandra Vučića. Gradonačelnik Trebinja je Mirko Čurić iz SNSD-a. Luka Petrović direktor Elektroprivrede Republike Srpske, generalni sekretar SNSD i predsjednik gradskog odbora ove stranke i Trebinju. Nebojša Vukanović iz Trebinja i narodni poslanik u Skupštini Tepublike Srpske na svom yt kanalu objavljuje zanimljive informacija iz prve ruke, svjedočenje kako je Luka od skromnog mladića koji je vozio zastavu 128 i tražio popust za registraciju za svega 10-ak godina šefovanja i napredovanja kroz Partiju postao multimilioner, čiju imovinu Slaviša Janković procjenjuje na oko 200 miliona maraka?

  5. Roro komentariše

    Ma taj grad je Lebane😄😄😄😄

  6. Rade Zec komentariše

    Ma vi ste gotovi , samo što vam to još nijesu javili 😁
    Tek su počeli da vas dave …
    Od srpskog sveta ostali dugmići 😄

    1. Odbrana i poslednji dani komentariše

      Ipak ste Vi samo .ali zec …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.