Mlađan Klikovac nije kriminalac već porodičan čovjek koji služi svojoj zemlji!

3

Prema saznanjima „BORBE“ Mlađan Klikovac nije nikakav, ne daj Bože, kriminalac, vec istaknuti primjer hrabrog, plemenitog, porodičnog čovjeka koji se na miroljubiv i odgovoran način bori sa svakom situacijom u kojoj se nađe, bilo lično ili profesionalno.

„Za ovakve tvrdnje imamo bezbroj dokaza, slika, filmova i ličnih svjedočenja o situacijama i stanjima u kojima nam je svima pomagao“, ističe naš sagovornik.

On je kazao da o njegovom pripadanju nekakvoj kriminalnoj grupi postoji samo pretpostavka i iza svega je vjerovatno namještaljka onih kojima takav čovjek smeta da vrše svoja nepočinstva.

„Mlađan je porodičan čovjek, otac troje dece, suprug za primjer, najomiljeniji kolega, sportista, intelektulac…nismo ga nikad vidjeli ni na psu da primjenjuje silu, prijetnju ili prinudu, a kamoli da ide po restoranima i ucjenjuje ljude… i to etiketiranje da nekome pripada, nije tačno, on služi Srbiji, domovini koji najvise voli, koji nam je svima primjer iskrenog rodoljublja i službe svom narodu i svojoj zemlji SRBIJI“, poručuje naš sagovornik.

„I on jeste porijeklom iz Zete, ali je rođen u Srbiji i svu školu i zaposlenje je završio u Srbiji“, zaključuje naš izvor.

3 Comments
  1. NIKO99 komentariše

    Ko zna što se u toj razjebanoj službi dešava? Lično sam bio u mogućnosti da vidim neprofesionalizam te službe, nekakve aktivnosti koje nisu bile dobro planirane a još gore izvođene. Ima se utisak da se bave simulacijom svoga posla a da se angažuju ozbiljno jedino kada njihovi šefovi iz SAD-a to zahtjevaju. Ova služba je oragnizovana kao eksopzitura strane službe i svoju inteligenciju i pamet nemaju. Upravo zato što nemaju svoj mozak prirodno je da mozak traže kod svojih neprijatelja. Najgore je što se bave poslom cijeli svoj život i na kraju odu u penziju a da nijednog dana nisu ništa uradili kako treba niti su za sve godine aktivnosti uspjeli da shavte kako se u stvari radi njihov posao. Nije im jasno kako prave tajne službe funkcionišu i kako su organizovane. Strašno.

  2. Beograd na Zeti komentariše

    I očigledno da uvek imaju spremnu „ovcu za zaklanje“ ali ovog puta su se prevarili, jer svi smo mi Mlađan Klikovac i svi znamo ko je on i neće nas niko pokolebati širenjem laži i podmetanjima. Mi se ničega ne bojimo, a tek naravno nikoga…jer se Bogu upodobljavamo i On nas štiti….e to je prava služba u kojoj nema izdaje….do Hristove pobjede!

    1. NIKO99 komentariše

      Slažem se, tajna služba je bratstvo koje je zasnovano na duhovnom jedinstvu. Bez duhvnog jedinstva nema službe.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.