Strahinja Stojanović na meti zbog likvidacije u Crnoj Gori: Učestvovao u ubistvu Miloša Vidakovića u Budvi pa mu postavili bombu pod auto!

0

Beograđanin Strahinja Stojanović (28), koji je nedavno bio meta bombaškog napada jedan je od ključnih ljudi u likvidaciji Miloša Vidakovića u Budvi. Vidaković je jedna od žrtava rata porodica Šaranović i Bojović. Kako istražitelji sumnjaju, Stojanović je upravo zbog umiješanosti u likvidaciju svog kuma Vidakovića i bio meta bombaškog napada.
Stojanovićevu umiješanost u pomenutu likvidaciju dokazuju brojni materijalni dokazi.
Kako pišu beogradski mediji, prije svega, brojni snimci i fotografije, nastali u istrazi i tokom tajnog praćenja, potvrđuju da su se Stojanović i Miloš Delibašić (u krvnom srodstvu sa Šaranovićima) viđali praktično svakodnevno u periodu prije i neposredno poslije ubistva Vidakovića.
Stojanović se vidi na fotografijama u iznajmljenom “štek” stanu, gdje su se Delibašić i Miloš Vojnović, koji se tereti da je ubio Vidakovića, krili nakon i prije ubistva. Naročito su indikativni materijalni dokazi nađeni u stanu i na pištolju Delibašića (oduzetog od njega u Budvi nakon ubistva). Prema nalazima vještačenja, Stojanovićev DNK nađen je i na pištolju, i u stanu Delibašića, ali i na drugim predmetima – kompjuteru korišćenom za komunikaciju unutar bande i pancirima spremljenim za period poslije likvidacije.
Takođe, policija je pronašla i razgovor obavljen sa Stojanovićevog telefona, u kom je naručen taksi za prebacivanje Delibašića iz Bara u Budvu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.