Baošić: Krivokapiću, nadam se da si konačno shvatio da DF nikad ne ostavlja na cjedilu!

11

Piše: Nemanja Baošić, funkcioner DNP-a

 

Kad je bilo najteže, iza ponoći, koga si pozvao? Pozvao si Zdravko one koji su ti svoju ruku srdačno pružili uoči prošlogodišnjih avgustovskih izbora i prihvatili te za nosioca izborne liste. I ponovo uprkos svemu pružena ti je ta ruka i podijeljena odgovornost u izazovnom trenutku. Ako do sinoć nisi, shvatio si konačno da bez konačnog obračuna sa Đukanovićem i DPS-on nema ni mira u Crnoj Gori, shvatio si da je DF mnogo ranije predvidio kancerogeni uticaj DPS-a i nasilje u njihovoj organizaciji, kao i da DF ne poznaje sujetu, već uprkos na momente i teškim riječima i pokušajima ponižavanja DF ne ostavlja na cjedilu, NIKAD!

Razlika je mnogo, ali je prioritet jedan i zajednički: Odlučan obračun sa DPS pipcima u bezbjedonosnom sektoru, hapšenje i procesuiranje Đukanovića zbog pokušaja rušenja ustavnog poretka.Tek tada u Crnoj Gori će zavladati red i mir.

11 Comments
  1. Gradjanin_x komentariše

    AMIN!

  2. Sibirski komentariše

    Tako je, a da li je shvatio to ćemo tek vidjeti.
    DF je jedini savez stranaka koji ima državotvornu težinu i jasno definisanu misiju od koje ni pod najmonstruoznijim progonima nije odstupio ni za milimetar, savez koji nije vođen uskostranačkim i sebičnim interesima već interesima naroda, odnosno kolektiviteta kojem pripadaju.

    Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️💙🤍

    1. LipaLipa komentariše

      … Sibirski, … kora od banane na klizavici, anker krstasti za DF / lidere, … naravno da je sve oko izbora, ustolicenja Mitropolita pa i potpisivanja TU (apsulutno nepotreban), … rezija glavnih igraca u regiona, Vucica i Djukanovica (labudova pesma) … uz pomoc njihovih partija DPS (milo) SNS / DF (vucic), keiminalaca (BNK), … ali nije uspio njihov drugi ili treci „puc“ … ili „Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️💙“ ocu reci mu*do Marjanovo, … aj’ zdravo, …

      1. krstivoj komentariše

        Ti si mu*do od bota. A kako li ne shvataš da si dosadan i provaljen više.

        1. LipaLipa komentariše

          … krstivoj … LipaLipa je „dosadan“ onima koji zaoilaze istinu, cast i postenje, … ma svi koji su se odrekli obraza, ma da, … aj’ zdravo, …

  3. cedo komentariše

    kad je frka dje si df kad idete ………. df ne zovete

  4. grunf komentariše

    Istina oslobadja.

  5. Peja komentariše

    Zdravko ce dogovoriti rekonstrukciju Vlade sa DF-om, zivi bili pa vidjeli. I njemu je od sinoc mnogo stvari jasnije! Sto je bilo bilo je, sloga bice poraz vragu!

  6. Rade komentariše

    Zvao je sce partije koje cibe vecinu a ne samo DF lazovi jedni podmukli. Danas u Hram susamo zahvalili Krivokapici u to naglaseno hvala licno premijeru Krivokapicu a vi to krijete i isticete da je Porfirije na rucak zahvalio DFu. Odvratno je koliko ste ljigavi i lazavi

    1. Yoshua komentariše

      K nozi džukelo raspala!
      DF je institucija srpskog naroda, a ti dualna džukelo pati, to je sve što možeš.

    2. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

      Lično mislim da se pijandura svo vrijeme potajno nadala pozivu od Mila i tajnom dogovoru. Međutim, kako je sinoć vidio da je vrag odnio šalu, pozvao je df. Da li će se taj predomusliti, mislim da je izlišno govoriti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.