Povampirena titoistička histerija Montenegrina

2

Piše: Ilija R. Miljanić

Zaista globalistička loža sa Vatikanom i Anglosaksoncima je zla fabrika od koje se pojavljuju rupe u glavi svakom živom biću na planeti zemlji. Jedino srpski rod ne smije da prikaže zasluge svojih velikana,jer ometa ih kuća cvijeća sa Josifom Brozom, jednim od najvećih ubica 20.vijeka(Njemački magazin Blind objavio da je u top 10) pravoslavaca tj. srba na prostoru ex Jugoslavije. Tito često odlazio na raporte kod pape Pija XII, da dobije samopouzdanje kao i sabrat Ante Pavelić i Alojzije Stepinac.Svi su bili pripadnici „Vražije divizije“sa ciljem da za sto godina srbi neće postojati.

Prokleta Aleksandrova Jugoslavija iznjedrila ustaško cvijeće koje sada iscvetava u novo drljevićkom vrtu, koji se zove Đukanovićeva zulum bašta, iz koje bujaju demonski otrovni šiljci, zvani komitetski montenegrini. Započeo novi holokaust na srpskim narodom kao i na prostorima drevne Mesotopanije( Irak, Iran, Avaganistan,Sirija i dr.) a sve da se zatre izvorna civilizacija čovječanstva.

Pojavile se sektaške organizacije kod dijela pravoslavnih crkvi, gdje prednjači: Ukrajinska, Makedonska, Carigrdska sa agentom Vaseljenskim Patrijahom. Komunističko-drljevički projekat ustašstva rasplansava se u Montenegru od dana  falsifikofanog referenduma koji je nažalost zaživio i unio već tada Covid sjeme, rimokatoličkog upustva za  utiranje  Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Milogorski projekat se okliznu 30 avgusta 2020.god. ali Apostolska vlada se nije snašla ili nije smjela da se snađe,da pronikne i sasječe  klerofašističke namjere neodrljevićkog Montenegra. Montenegrini sa zdiperskim bajunima bili nestali u šupražje i očekivali „Kavački“ helihopter za bijeg. Omogući se svrgnutom režimu da preživi, i na dušeku sa grijačima prespavaju ekspertske analize Vlade, koja u potpunosti strmoglavi i iznevjeri tek rođeni litijski narod, koji se podiže i nadoji snagom, moći: Svetog Petra Cetinjskog, Svetog Vasilija Ostroškog, Svetog Stefana Piperskog, blistavog tvorca Srpske Pravoslavne crkve sa krunom Svetog Save i svih svetih  od  Pećkoga trona do Jerusalimske Pećine.

Režim još traje, jer ga rukovodi Đukanović, koji bi bio uhićen, samo da jedan dan imamo hrabrost Državne tužiteljice Rumunije, Laure Kovesi?Đukanović se ohrabrio i sakuplja nadničare koje je iznjedrio da avetaju po šumama ako zatreba a sve da obrane više desetina miljardi dolara koje zaradi nova dinastija Đukanović sadeći čapljan i kukurijek po Sinjajevini.To im bi malo, pa udariše na crkvenu imovinu i da tako zaokruže povijesnu Monenegriju sa Tuđimilskim osvrtom Dana vojske Milogore, kada je bilo ponegdje moguće ugledati vampira da poviruje iza grmena.Nedavno grupa ostrašćenih montenegrina koji se prestavljaku kao komiti, istinski, komiti se pominju još iz turskog doba kada su ti viteški srpski junaci branili srpski narod od turskog zuluma a  takođe branili se od Austrougarske zloglasne  okupacije i špijunskog narodnog gnijezda.

Nadareni „flamengo“ montenegrijski  komiti otpočeše istu putanju koju im je trasirao ustaški zlikovac Dr Sekule Drljević, a sada se ustremio Predsjednik Montenegra Đukanović i  vazdigao se  u punom svijetlu komitetlijskog šovinističkog „Brozomorskog“ bukvara. Upravo brozomorski bukvar iznjedri povijesnog Cara Dukljanina koji hoće sa mjesta Predsjednika Crne Gore da predvodi 5 septembra komitske lovokradice: besmisla, paganstva,sljepila, izdajstava,nemorala,rodoskrvljenja i svega onoga što obezbožuje ljudsko biće. Zato 5. septembra treba da se konačno odrečemo cara Dukljanina kao što se na krštenju odričemo Satane i svih  prokletih puteva bogohumilstva mračne jeresi. Sjaši demonska silo sa vrata nedužnog naroda i mani se zlokopojki i koncerta u Prijestolnici  sa  fašističkom kuknjavom Tomsona i   zlokopne Jadranke uz evivanje device Draginjice i Nenada Čanka zvani brlog u koridi.Nemojte zaboraviti, Novaka sa Tupana a pridružite mu svitu uz bubanj Blagote Erakovića i vajnog nadrirežisera titovog ustašstva Veljka Bulajića. Dovedite i biser prevaranta zvani Vukodlak-Vuka Draškovića da  napiše novi „Nož“ od povijesnih tisuć godina suvereniteta odbrane domovinske i demonske  časti Montenegra  sa dresiranim bombaš komitima.

Branite se od Božijeg puta, puta kontinuiteta Svete Crnogorsko Primorske Mitropolije sa novim Mitropolitom Joanikijom, koja je uvezana u klupko Pećkog trona, kao vječnog prestola  Srpske Pravoslavne crkve sa krunom Svetosavlja, Kosovskog Zavjeta kojom sada  rukovodi patrijah Porfirije.Pitamo se zašto ste milogorci od povampirenog komitskog soja napravili „rupe na glavi“ iz kojih izdiše čemer i mržnja, da brat ubija brata, a da im se suze grle u Nebeskom  carstvu.

Ništa novo, stalna borba od zapadnih loža, gdje prednjači Britansko kraljevstvo, koje je upereno protiv pravoslavlja.Ovo vrijeme, kažu donosi blagostanje od evropeizma ali Evropa više nije postojbina Getea i Betovena,Bajrona i Šilera,nego engleskih homoseksualaca,belgijskih pedofila, francuskih neonacista a sve nadgleda Nato bezčašće.Sve proevropske  partije u poslednje vrijeme se utrkuju u demokratsko(demonsko) hrišćanstvo, navodno da pomire hrišćansku vjeru ali na štetu izvornog pravoslavlja. Osnovni narativ svih Demohrišćanskih stranaka je usađivanje u pravoslavlju politički katolicizam. Takođe hrišćanska demokratija se razvija i u protestanskim društvima. Na meti zapadnih loža za razvoj Demohrišćanstva su sada najviše pravoslavne države, gdje je Rusija zabranila partije na vjerskoj osnovi ali na prostorima Srbije su mnogo jada zadale, dok Crna Gora razigrava nadamo se laži-hrišćansku demagogiju koja je i ranije propala u vidu Demokratske stranke zapadnog agenta Dragoljuba Mićunovića.Sada slično prozapadno razigravaju Demokrate sa građanskim nacionalnim obilježjima, bez jasne definicije nacionalne i vjerske pripadnosti koja najviše liči na Brozov Pokret nesvrstanih država koji je kao što znamo bila sestrinska organizacija za  širenje Nato pakta.

Takođe naši novi posmoderni hrišćani između ostalog, neće da imaju jasnu sliku o masovnim grobnicama srpskog naroda koji je dominirao u stradalištima, nego se bave odredbom stradanja svih naroda kao na kongresima Moše Pijade?Ne mogu da prevale preko usta da su masovne grobnice i jame napunili ustaše u sradnji sa partizanima i muslimanima.Pozivamo sada vlast u Nikšiću da jasno definišu stradanje srba u jamama u Gornjem polju čiji su egzekutori bili Radoje Dakić-Brko i Sava Kovečević- Mizara.Takođe treba naglasiti da su povamirenje fašista u Pivi upravo napravili partizani a sve da strada nedužni srpski narod. Isto poklanje srpskog naroda se desilo u jamama, kazamatima i logorima u sradnji fašista, ustaša i partizana: Jasenovac,Stara Gradiška, Jadovno, Korita, Velika, Gospić i dr. Sutjeska i Neretva napravljene za bratoubilački rat a Veljko Bulajić da snimi zapadu jade neviđene, čak i Savu Mizaru ubiše ti bratski komunisti iza leđa  da ne priča štaa je vidio. Nadalje  dajemo na uvid: Zašto se ne smije pomenuti Diana Budisavljević, koja je izbavila  od klanja u Jasenovcu više od 7000 djece.Komunisti su sve oduzeli i zabranili da se pominje ova velika heroina samo što je spasavala srpsku djecu.

Kulminacija svaštarenja i primicanje katoličkoj loži, nastupa stvaranjem crnogorske nacije, čiji su tvorci na osnovu snažnog uticaja i direktive Kominterene bili Tito i Đilas. U vremenu od 1941- 1948. Mnogo se toga izdešavalo; postepeno od veličanja Crne Gore da bude okrenuta najviše vaskolikom srpstvu(Kolašin 1944. Obren Blagojević), do totalnog pomračenja 1948 gdje se ne pominje ni Božić ne Cvetosavlje i ostvaruje se Drezdenska platforma ustaške kominterene.Napominjemo da je kasnije u disidenstvu Đilas revidirao stav gdje kaže da su Crnogorci sastavni dio srpske nacije(„Le Monde“ 1971.).

Tako je na prvom popisu u Crnoj Gori 1948. dirigovana  narodnost da bi se potvrdila nova crnogorska nacija i upisivano preko Udbe, po strogom švercu kominterne, je srpstvo u Crnoj Gori  je moralo biti pregaženo na papiru a kasnije bi se razigravale metode pogroma koje su danas veoma prisutne.

Evo sada ustala sva svita Nevladinih organizacija, a sve finansira zapadna loža, da se bune protiv okupacije Montenegra od strane Srbije i Srpske Pravoslavne crkve.Pojaviše se  falš intelktualci koji rade samo za naručenu propagandu građanske i unipolarne Amerike. Koliko se može vidjeti najmanje je pravoslavaca a prednjače manjinski narodi, ateisti, stare olinjane komitetlije, brozoušni egzekutori gdje prednjači Predsjenik Montenegra.

Ne bi iznenadilo da dopreme na Obilića Poljanu: Zajeva, Ramu, Kurtia,Plenkovića, Izetbegovića, Kurca, Berluskonija, Mesića, Klintona, Blera, Vesli Klarka i naravno miljenike referenduma, Lipku i Lačaka.

Pošto smo sa  Natom okupirani, pojaviće se: Kvor, Svor, Euleks, razni posmatrači sa satelita, dronova i avaksa.

Svi mogi da podskakuju uz „komitsku vris simfoniju“,samo ne može niko iz Srbije, Republike Srpske i Rusije oni nijesu nikako dobrodošli. Stropoštase se velike slavne pobjede crnogorskog, hercegovackog tj. srbskog naroda u Crnoj Gori: Fundina, Carev Laz,  Krusi, Grahovac, Fučiji Do, Mojkovac i druga slavna poprišta za oslobođene Crne Gore, Stare Hercegovine i viteškog srpskoga roda a sve rad folklora novog Sekule Drljevića uz zapadne mentore sa Vatikanske stolice uz  prokleti novac Ritšild bankara.

Kako će tek nasrnuti sa lancima kad  odlučimo da izvršimo želju, sada nebeskog Amfilohija, da povratimo srušenu Kapelu velikog mudraca, pjesnika, Vladike  i Lovćenskog tajnovidca na vrh Lovćena na isto ono mjesto gdje je srušiše paganski komunisti sa egzekutorom, Veljkom Milatovićem na čelu sramne istorije Crne Gore. Ujedno postaviše ustašku katedralu u geometriju slova „U“ sa vajarom Meštrovićem, koja i danas smara zemne ostatke pjesnika i Vladike Rada Tomovog Petrovića Njegoša.

Nije im smetalo i danas ne smeta da je Crna Gora 12.jula 1941. god.  okupirana od fašističke Italije i takva Suverena slobodna država upućuje svoje misli Bama , Fireru. Ovakvu tvorevinu da vlada je odbio princ Mihailo Petrović  Njegoš i spasio čast slavne  Dinastije.

U čiju se ljubav zaklinju sada, u dane septembra, 2021, naravno opet u iste one puteve sa Franjevačkim obilježjima iz 1941.god. samo sa  drugim završnim filom od  razbraće.Montenegrini ne ljube braću, već svjetske šnajdere po glavi i naravno ušima.Narod treba da zna da je Petar Prvi Petrović Njegoš htio da pobjegne sa Cetinja, kako kaže od divljaka, i jedva izvukao živu glavu od plemenskih svađa i raskolništva.

U životu ništa nije toliko crno,bijelo se nadzire a Kosovski božuri uvijek su lijek za pobjede.Naš put je trasiran a trasirao ga je: Sveti Petar Cetinjski, Sveti Vasilije Ostroški., krunisao Sveti Sava, ulio u besmtnost Sveti Vladika Nikolaj a sve filozovski pozlatio Lovćenski Tajnovidac u Gorskom Vijencu- bibliji srpskih pokoljenja.

Pred srpskim narodom su  uvijek bili izazovi koji su iz tamnice stvaraili vječnu slobodu, koja nosi Hrista u srcu, Nebeski Jerusalim iznad sebe a na zemlji ništa.

Pred tutnjavu u Prestolnici,

Septembar 2021.

2 Comments
  1. Andrija2010 komentariše

    bravo ilija. sve po mjeri i sa argumentima. sve se lako provjeriti moze. ali sta je boklje kad brav ostaje brav. kako bezmozgovicima muslimanima i nepismenim romima objesaniti neke svtari vezane za nas tj crnogorsku istoriju. njima das burek i 5 litara nafte i vas cijeli dan da bleje…a ni te komite koje predvodi debela tanja nijesu nista vise upuceniji od onih roma sa konika i sa zeljezare jer dobro rece njegos. pucina je stoka jedna grdan. i neka je sa srecom sto ce ih na cetinju biti bar 3 manje jer uhapsise oinog nesoja bojivica sa drogom i oruzjem. ako mu pretresu tau tu i tu ce s ene sto naci sto bui mu otvorilo put ka spuzu. mnogi ce posle cina ustolicenja imati besplatne karte za spuz tj kinsasu. sa srecom monteguzi sa cakom na celu.jebo vam on mater svima redom a sa milomk na celu

  2. NIKO99 komentariše

    Ovo nema nikakve veze sa narodom i građanima. Baš kao i čitav građanski rat u Jugoslaviji, odgovornost za sve nedaće našeg naroda u proteklih 80 godina snose službe bezbjednosti. Tajne službe našeg naroda su tako koncipirane da svoj narod doživljavaju kao neprijatelja. Decenijama vode rat protiv svoga naroda. Događaji na Cetinju su organizovani od strane službi bezbjednosti. Samo nastavite, svi ćete na kraju plakati. Nakon uništnja svoga naroda i svoje države i svoje crkve i svoga pisma i svoga jezika i svoje zastave i svoje himne, neće vas biti više. Strašno. Samoubistvo jednog naroda gledam uživo na televizijskom ekranu. Za sve su krive službe državne bezbjednosti. Radili su i rade za neprijatelje našeg naroda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.