Osmani najavljuje novi udar na Srbe: Posle Srebrenice, druge države da usvoje Rezoluciju i o genocidu na Kosovu!

2

Predsjednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani izjavila je da bi poslije danas donijete rezolucije Skupštine tzv. Kosova o genocidu u Srebrenici, trebalo nagovoriti druge države da usvoje rezoluciju o genocidu na Kosovu.

-Sada je vrijeme za zajedničku posvećenost ubjeđivanju država koje podržavaju Kosovo da usvoje slične rezolucije (o genocidu na Kosovu).

Skupština Republike Kosovo usvojila je danas Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kojom Kosovo osuđuje genocid koji su organizovale i počinile genocidne snage srpskog režima Miloševića. Ovom rezolucijom Skupština je formalizovala odnos institucija i naroda Kosova prema srpskom genocidu nad bošnjačkim građanima Srebrenice- napisala je Osmanijeva.

Ona je na Fejsbuku dodala da treba da se osuđuje namjerno i javno negiranje zločina genocida.

Navela je da se tom rezolucijom osuđuje namjerno i javno negiranje zločina genocida, i da bi zločine koje je počinio tadašnji srpski režim „trebalo nazvati pravim imenom: genocid“.

 

2 Comments
  1. UCG komentariše

    MILA I NJEGOVE IZ DPS – ovce ŠTO PRIJE U SPUŽ! SVE OSTALO JE LUK I VODA!

  2. Srdjan Loncar komentariše

    Osmani, da sam na tvom mestu, odmah bi kontaktirao bratsku drzavu Okinawu, da i njihova Skupstina usvoji rec po rech istu Rezoluciju (Preko 8000 zrtava… Ne sme da se poriche falsifikovana cifra, u suprotnom teske zatvorske kazne….!

    Ranije je Ambasada postavila za Predsednicu neku POLICAJKU, Tahiri… tako neshto se zvala. Sad su im nametnuli ovu sa tek zavrsenim MS diplomom, svez kadar sa koledza. Ideja je da se patrijarhanim Albancima nametne zena-shefica.
    .
    .
    .

    Dritane, meni je ovo najveci shtos:

    Naterali su vas da osnujete Specijalni Sud, koji je kobajagi sve po vasim zakonima uz mali dodatak, da su strane sudije-tuzioci, da oni presudjuju kako im je volja i da su izmesteni u Hag!!! Pa nema vece sprdnje sa vama od te sprdnje.

    Ne znam da li ti je poznato da je POSTOJAO PRAVI PRAVCATI UN TRIBUNAL-POBEDNICHKI SUD U HAGU. On je sudio vasim Albancima i nasao da ni mrava niste zgazili. Potom su vasi ozloglaseni zlocinci dobili dozvolu da se kandiduju za vlast. Postali su Predsednici-Premijeri-Komandanti Maximusi… Posle 20 ak godina, zbog neposlushnosti, osnovan je taj Spec Sud da im sudi za ZLOCINE NAD ALBANCIMA!!!!!

    .
    .
    .
    Rekao sam da se sprdaju sa vama „nezavisnima“ (Veliko-Albancima). Evo objasnjenje:

    Zamisli da su 1945 pustili Hitlera-Bormana-Hessa-Ajhmana-Mengelea-Geringa-Gebelsa i ostale da se politicki angazuju u Nemackoj. Oni su potom postali Kancelari, Predsednici Bundetaga, Komandanti Bundesvera itd… Nisu ih dirali do 1965 i tad zbog Boga pitaj kojih razloga (ocigledne neposlusnosti), osnuju novi Specijalni Nirnbeski sud i pochnu da im sude ZA ZLOCHINE KOJE SU P[OCHINILI 20 GODINA RANIJE (1941-1945)!!!! Ovo je potpuno ista situacija!!! Dritane, molim te ispravi me u chemu sam pogresio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.