Neki politički subjekti su se preigrali: Ko spinuje i vara javnost da strane Ambasade ne dozvoljavaju liderima DF-a ulazak u Vladu? (VIDEO)

22

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić na pres konferenciji koja je održana nakon sastanka lidera parlamentarne većine rekao je da se opet ovih dana provlači priča kako neki članovi Demokratskog fronta ne mogu ući u Vladu, a neki mogu i kako iza takve priče stoji američka ambasada i pojedini ministri iz sadašnje Vlade.

„Mi nemamo takva saznanja i sa nama nije razgovarao niko iz američke ambasade, niti nam predočio činjenice da je neko poželjan ili nepoželjan i da u Crnoj Gori treba da vladaju neka druga pravila u odnosu na ona pravila koja vladaju u svim drugim demokratskim državama. I ponavljam, nama to niko nije predočio“, rekao je Mandić.

On je i dodao da ne vjeruje da ambasada Sjedinjenih američkih država u Crnoj Gori želi da među političarima ove zemlje, na jedan grub način nekoga diskriminiše ili što je još gore da nekoga proglašava neprijateljem.

„Ne vjerujemo dokle ide ta priča o nama, koja uopšte ne odgovara o onome što su današnje prilike u Crnoj Gori, ali i kada se pravila prošla Vlada neki bezbjednjaci i neki slučajni ljudi koji su se kretali po Crnoj Gori su uspjeli da nametnu takvu priču i da posvjedoče kako su oni bili važni prenosioci vijesti i poruka kako bi trebalo da izgleda neka Vlada“, saopštio je Mandić.

22 Comments
  1. Xman komentariše

    manite ovo dajte sta bi u Mazestiku

    1. Ja komentariše

      Šta šta bi u mažesrik jebo vas mažestik i trovači srpskog roda iz VIJESTI,kneževića je ta smlata lopovska napala što ga je pominjao u skupštinuprvi ga napao i to javno kaže isti taj sekulić.dobio batine i sad je izašao u katilske VIJESTI da blati.verovatno sve po dogovoru sa milovim mentorom onom smrdom popovićem.

      1. Peko komentariše

        To je Vučićev mentor, drkas pojmove.

  2. Krnja Jela komentariše

    Vama treba dozvoliti ulazak u vladu, ali da poštujete pravila i da vodite politiku u interesu Crne Gore a ne Vučića.. Vi bi ste da nas posvađate sa EU i sa komšijama i onda da se pojavi Usnija kao garant mira i stabilnosti na Balkanu.. Tako ne možete ući u vladu.. Odjebite šizofrenika, pa neće smetati ni da vodite vladu.. Nama je ostalo par godina i malo reformi i mi smo u EU, zato se ne smije kockati i slušati Hitler sa Dedinja

    1. Mekses komentariše

      Ajde ti Krnjašu na livadu da paseš, neka tebi politike i ko će đe i kako kroz vladu i pored vlade. To je za umne ljude a ne za 🐑 poput tebe 😁😄

      1. Krnja Jela komentariše

        Mekses.. Vidi se murašu ko ide za ovnom ka ovca na solilo.. Vama Vučić kaže slatka mi je guzica, vi je odma ližete.. A da si i ti balega, vidi se iz aviona….Vidim da si se istripovao da me kao zajebavaš, a ja se kao primam.. 😂😂.. Razumijem te, radiš za bijednu platu i braniš neodbranjivo.. Ne valja se prodavati tako jeftino, ne valja nikako.. Ja ga u životu ne mogu glasati za nekog koga Mitropolija ne protežira.. Oni su ovu zemlju stvorili, pa će je i sačuvati.. Oni su poslali Mila u penziju, poslat će mnoge.. Zato, pamet u glavu.. A ovo što radiš za pare, kažu da je Usnija davao bulju u Londonu 93, dok je radio u gej klubu.. Ako ga ovako braniš, ne bih se čudio da bi ga i Ti primio u žutaru za lovu.. Što bi rekao Lipa, ajd zdravo

        1. Mekses komentariše

          🙄😁

          1. Amfiteatar komentariše

            🤣🤣🤣

          2. Mekses komentariše

            😄😄😄😄😄

  3. petar komentariše

    Kao u svim normalnim državama ko ima većinu taj sastavlja vladu,jedino je CG izuzetak i baš kod nas se izvode neki eksperimenti sa ekspertskom vladom.Ekspertska vlada je doživjela krah.Jedino rešenje je nova vlada sastavljena od političke većine ako je nema onda novi izbori.

  4. Nikola komentariše

    Najjači konstituent nove vlasti nije u Vladi! Ko se igra sa izbornom voljom građana?

    1. Milan komentariše

      Sad je pravi trenutak da se napravi dogovor o novoj vladi.Ako ima volje tu je i dogovor.

  5. Goca komentariše

    Podrška za DF!

  6. Jana komentariše

    To je priča da se zamažu oči javnosti. Zašto bi problem bio da DF bude u Vladi? Baš ambasada SADa ima nekih interesa od toga da DF ne bude u Vladi.

  7. Zoran komentariše

    Novi sastav vlade ili novi izbori.Zdravko se užurbano priprema da osnuje stranku a govori o nekoj ekspertskoj vladi.Oni koji su dobili najviše glasova na izborima ne mogu u vladu zato što je on tako zacrtao sa bečićem i abazovićem,strašno.

  8. Sanja komentariše

    Velika podrška za vas! Bez vas nema promjena! DF mora u Vladu!

  9. Istina je jedna nema dvije komentariše

    Podrska za DF, ali nekada cudi vase ponasanje i zalopojke, a konkretno se ne djeluje… Ako nijeste u vladi, zasto kao skupstinska vladajuca vecina ne pokrenete inicijative za razne rezolucije, propise zakone, pa da se vidi ko nece da potpise i glasa, ili zasto vi nemate kontakt sa pomenutim ambasadama (kakvi god su nam prijatelji) da vidite ko sve mesetari tamo…???

  10. Pavle komentariše

    DF mora u Vladu! Bez njih ne može biti razmontiran bivši režim koji je duboko pustio korjene!

  11. Marko komentariše

    Zna se kome ne odgovara DF u Vladi! Dpsu naravno jer jedino DF može da razmontirati bivši režim!

  12. Kontra Revolucija komentariše

    Vama to niko nece ni predociti !.
    Pa koja ambasada i strana tajna sluzba otkriva svoje podmukle planove !.
    Baš ste smešni !.
    Imaju oni svoje odlicne kolaboratere, ne trebaju vas !.

  13. ja lično komentariše

    Jok svi plaču da sa vama saradjuju koritari Šizojevi hahah. A nevidji se kakvi ste. Ko tri vrana gavrana samo da uniste Crnu Goru sto prije. Biju se po BG ko kakvi klosari. A kad je Milo spasavo Mandinig delikventa druge su price bile . Banditska druzina. Da se objave firme na sina i zenu koje dobijaju poslove po Bg za izdaju Crne Gore

  14. Autarijat komentariše

    Samo budala vjeruje da je Sns Df tu da spase CG. Oni dižu vrisku jer ih gazda Žvalavi priteže da vracaju dugove sto ih je spaio zatvora koji su zasluzili i sto im je dao pare za izbore koje su oni podijelili medjusobno. Njihov zadatak bije da pobijede mafiju i dps nego da preuzmu unosne poslove sverca za racun srbijanske mafijaske vlade ,da im predjau kapacitete luke za iste namjene,atraktivne lokacije u Bd zasta sluze njihov patrijarh i bia agent poslanik Bozovic. Ko misli drugacije ili je jako glup ili ne zna nista.. Medo prdo je tu samo da pravi buku i da ga filuju raznim poluinformacijama jer znaju da je lud a oni onda zavrsavaju posao.sve ostaje isto samo se Bg pita

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.