Vimbldon: Đoković otvara, a Federer zatvara program na Centralnom terenu

0

Poslije slobodne nedjelje, slijedi ‘manic monday’ na Vimbldonu kada su na programu svi mečevi osmine finala u obje konkurencije.

Aktuelni šampion Novak Đoković igraće protiv Kristijana Garina. Njihov duel otvoriće program na Centralnom terenu od 14.30 časova.

Poslije njihovog slijedi duel između Koko Gof i Anđelik Kerber, dok će posljednji meč na najvećem terenu odigrati Rodžer Federer i Lorenco Sonego.

Prvi meč na Terenu broj 1 odigraće prva teniserka svijeta Ešli Barti i šampionka Rolan Garosa Barbora Krejčikova. Njihov duel startovaće u 14 časova.

Poslije njih snage će na istom stadionu odmjeriti Feliks Ože-Alijasim i Aleksandar Zverev, a posljednji na programu biće duel Eme Radukanu i Ajle Tomljanović.

Na Terenu broj 2 od 12 časova igraće Iga Švjontek i Ons Žaber, poslije njih će se sastati Marton Fučovič i Andrej Rubljov, dok će treći meč odigrati Hubert Hurkač i Danil Medvedev.

U podne će svoj meč početi Elina Ribakina i Arina Sabalenka na Terenu broj 13, poslije njih će igrati Denis Šapovalov i Roberto Bautista Agut.

Mateo Beretini i Ilja Ivaška igraće od 12 na terenu broj 12. Slijediće ih Karolina Pliškova i Ljudmila Samsonova, te Paula Padosa i Karolina Muhova.

Karen Hačanov i Sebastijan Korda odmjeriće snage na Terenu broj 18, takođe od 12 časova. Poslije njih će se za četvrtfinale boriti Medison Kiz i Viktorija Golubić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.