Vulin: Dok je Vučića i mene, nećemo u NATO

20

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da Vojska Srbije (VS) neće biti dio NTO pakta dok Srbiju vodi predsjednik Aleksandar Vučić i dok je on, Vulin, “bilo gdje u sistemu odbrane”.

Naveo je da je VS “vojska svog naroda koja nikada drugima neće činiti ono što je srpskom narodu rađeno”.

Vulin je to rekao čestitajući u ime Vučića praznik veteranima 63. padobranske brigade, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova RS.

Na 21. susretu veterana 63. padobranske brigade “Vidovdanski skup”, on je istakao da je Srbija od pripadnika te jedinice “učila kako se brani zemlja, narod, vojska”.

Podsjetio je da je, po naređenju Vučića, on kao ministar odbrane toj “brigadi vratio naziv, činove, opremu i mogućnost da se obučavaju”, a da im “nije vratio ono što im nisu mogli uzeti – hrabrost, obraz, čast”.

“Jedinice kao što je 63. padobranska niko se ne bi odrekao, sem onih koji se stide sebe i svog naroda. Ni 1999, 1998, ni 1991. godine, 63. padobranska brigada nije ražalovana i spuštena na rang bataljona pred moćnijim i brojnijim od sebe, već od strane ‘slučajnih Srba’, koji su kukavički pokušali da je umanje”, rekao je Vulin.

20 Comments
  1. Laka komentariše

    Politika vojne neutralnosti je najbolji nacin da se ne zamerimo istoku i zapadu.

  2. macak komentariše

    Vojna neutralnost je najboji nacin da ostane sa svima u dobrim odnosima.

  3. Ina komentariše

    Vojna neutralnost je najboji nacin da ostane sa svima u dobrim odnosima.

  4. Ina komentariše

    Vojna neutralnost je sjajan nacin da ostane sa svima u dobrim odnosima.

  5. Milan komentariše

    Vojna neutralnost je odlican nacin da ostane sa svima u dobrim odnosima.

  6. mira komentariše

    Vojna neutralnost je fenomenalan nacin da ostane sa svima u dobrim odnosima.

  7. Milan komentariše

    Vojna neutralnost je fantastican nacin da ostane sa svima u dobrim odnosima.

  8. Milan komentariše

    Vojna neutralnost je najbolja opcija za nas

    1. Cvetko komentariše

      Ne sumnjam da ce Vucic to uraditi. Nego se plasim ovih drugih kad bi nedaj Boze dosli na vlast

    2. LipaLipa komentariše

      … cus, nece Srbija u NATO, Srbija usla u NATO, 2015.god.pre nego CG, … zbog situacije sa KiM izabran nesto drugaciji nacin, … no u oba slucaja podpisani osgovarajuci ugovori, ratifikovani, … Srbija podpisala ugovore SOFA, IPAP i NSPO, … sto je NATO vise nego dovoljno da vojno kontrolise Srbiju u potpunosti, … aj’ zdravo, …

  9. Cvetko komentariše

    Vucic je sigurno dosledan toga da ne treba da idemonu Nato

  10. milos komentariše

    Vojna neutralnost je najboji nacin da ostane sa svima u dobrim odnosima.

  11. Milos komentariše

    Tako i treba. To je jedino ispravno.

  12. Mitarpavlovic komentariše

    Ispravna odluka , bravo

  13. NIKO99 komentariše

    Aleksandar Vučić i službe bezbjednosti Srbije su iscenirali državni udar u Crnoj Gori a kako bi pomogli Milu Đukanoviću i službama bezbjednosti Crne Gore da ta država uđe u NATO. U trenutku kada je bilo izvjesno da će se vlast u Crnoj Gori promjeniti i tako onemogućiti članstvo Crne Gore u NATO, tajne službe Srbije su iskristile kontakte sa dvojicom agenata tajne službe Rusije i uvukli ih u iscenirani tobožnji plan sponzorisan od britanske službe a kako bi izgledalo da je Rusija organizovala državni udar u Crnoj Gori. Aleksandar Vučić kao koordinator službi bezbjednosti Srbije, tada Premijer koji je prigrabio ingerencije od Predsjednika protivustavno, je išao toliko daleko da je sopstvene građane, penzionere, uključujući bivšeg generala policije i komandanta specijalne jedinice MUP-a Srbije, zajedno sa liderima Srba u Crnoj Gori gurnuo u kazamat u kojem su se nalazili gotovo dvije godine za koje je vrijeme održavan sramni sudski proces u kojem su glavni svjedoci bili saradnici službi bezbjednosti Srbije. Dakle Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin, koji je tada bio ministar odbrane i nadređeni službama vojne obavještajne službe koje su i odradile najgori dio posla, sada kao govore kako oni neće uvesti državu u NATO i da neće priznati nezavisnost Kosova. Ovi veleizdajnici se nadaju našoj kratkoj pameti. Misle da će lažima da izbrišu svoje učešće u najgoroj veleizdaji u istoriji našeg naroda.

  14. NIKO99 komentariše

    Zaboravio sam pa da dopišem, u trenutku ubistva Olivera Ivanovića, Aleksandar Vulin je pokrivao poziciju Šefa Kncelarije za Kosovo u Vladi Srbije. Ovaj veleizdajnik je uvjek bio na poziijama od ključnog značaja za sprovođenje plana uništenja našeg naroda. Aleksandar Vulin je najvjerniji vojnik Aleksandra Vučića i „Egzekutor“ svake sramne izdaje. Ubica je svega što je patriotsko i uzvišeno i dobro u našem narodu.

  15. ANA MARIJ komentariše

    Ovo nam mnogo znaci sto znamo da vas imamo na nasoj strani i da zaista cuvate interese nase zemlje

  16. Ivana komentariše

    Srbija mora da sačuva vojnu neutralnost, jer samo tako može da sačuva mir i stabilnost. Srbija ne sme da padne pod uticajem NATO ili bil koga, vreme je da se ulasku u NATO pakt više ne priča.

  17. Miljana komentariše

    Tako i treba da bude. Svaka čast. Čuvamo svoje dostojanstvo.

  18. Dara komentariše

    Vucic je veliki drzavnik i regiona i Evrope.Svi se mi nadamo kompromisu Srbije i Kosova.Svi mi vjerujemo predsjedniku Vucicu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.