DF pozdravio usvajanje Rezolucije o stradanju srpskog naroda u Srebrenici

3

Pozdravljamo donošenje Rezolucije o stradanju i zločinima nad srpskim narodom Srebrenice u 20 vijeku, koju su izglasali odbornici Skupštine opštine Srebrenica, saopštili su danas iz Demokratskog fronta, ocjenjujući da je to pravi put u borbi za istinu o tragičnim događajima na prostoru bivše SFRJ, za koje se pokušavaju optužiti Srbija i srpski narod.

Kako ističu, ta rezolucija je važna jer su je donijeli ljudi koji su iz toga kraja, koji znaju šta se dešavalo na tom području, koji idu putem istine i želje za pomirenjem.

“Sa druge strane, u regionu je na sceni, po ko zna koji put, kampanja kojom se satanizuju Srbi i minimiziraju žrtve koje smo kao narod podnijeli u 20 vijeku”, kažu u DF-u.

Da stvar bude još gora, dodaju, pod mentorstvom zapadnih centara moći, udružuju se oni koji su ideološki naslednici ideologija koje su odgovorne za genocid nad Srbima u Drugom svjetskom ratu.

“Taj odvratni, fašistički projekat, nažalost, našao je svoje izvođače i u Crnoj Gori u kojoj su Milo Đukanović, Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić izglasali rezoluciju kojom se srpski narod proglašava genocidnim. Tim činom Crna Gora je postala glavna platforma za antisrpsku kampanju koja se podgrijava i iz provjerenih antisrpskih punktova – Zagreba i Sarajeva, uz neizbježno učešće albanskih esktremista iz lažne države Kosovo”, dodaju.

Poručuju da je srpski narod veliki narod, da je uspio kroz istoriju da se izbori sa mnogo jačim neprijateljima, pa će kao pobjednik izaći i iz ove borbe.

“U Crnoj Gori smo pobijedili 30. avgusta i ta pobjeda će, iako sa zakašnjenjem, uskoro dobiti svoj puni smisao. Na kraju će da se stide u Crnoj Gori oni koji su saranizovali naš narod, a njegovim glasovima sjeli u fotelje koje su im od svega važnije. Danas, nažalost, ti pojedinci su zbog tih fotelja i privilegija kojih su se dograbili spremni na svaku vrstu nacionalne izdaje i nema tog poniženja koje neće istrpjeti kako bi oni koji upravljaju njima bili zadovoljni”, zaključuju u Frontu.

3 Comments
  1. Sibirski komentariše

    Uvijek sa svojim narodom i uz narod!
    Nikad izdali, nikad prodali!
    To je DF!
    Samo FRONT OSLOBAĐA!❤️💙🤍

  2. SLOBO komentariše

    NE RAZUMIJEM TAKOZVANE CRNOGORCE ULIZUJU SE SVOJIM NEPRIJETELJIMA A ALBANSKA DRZAVA IM JE VEC U PODGORICI CRNOGORCI SU TAKOZVANI KO BOSANSKE BALIJE SRBI A JEBU SAMI SVOJU MATER STA RECI TO SU IZRODI KOJI SAMO PRAVE UMWELT SWCHADE UNISTAVAJU PLANETU SVOJIM POSTOJANJEM OCA MU JEBEM A PRIZNASE PEDERE

  3. SLOBO komentariše

    CRKA SE ZRNOGORCIMA ZOVE SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA OCA MU JEBEM A ONI NE SHVATAJU KO BALIJE SRPSKA POTURICA DA SU BILI DOBRI TURCI BI IH POVELI SA SOBOM NEBI SRBSKU KOPILAD OSTAVILI NA BALKANU

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.