Haos u Pravoj Budva: Zbog glasanja protiv Carevića partija pred raspadanjem, napuštaju je istaknuti članovi!

10

Nakon jučerašnjeg glasanja u Skupštini opštine Budve protiv  nosioca liste „Za budućnost Budve“ Marka Bata Carevića prema našim informacijama u gradskom odboru Prave Budva je zavladao haos.

Prema informacijama do kojih smo došli do dobro obaviještenog izvora odbor Prave Budva je već neko vrijeme u nezavidnom položaju i pred neminovnim raspadom te partije.

Naime, prema glasinama jedan od istaknitijih čelnika tog gradskog odbora bacio je svoju člansku kartu i dao ostavku na svim pozicijama koje je pokrivao.

Takođe, ovaj član već duže vrijeme imao je razmirice sa svojim kolegama jer su ga oni nazivali Carevićevom strujom u toj partiji.

Prema našim saznanjima, pale su i krupne riječi da je ovo što se trenutno u Budvi događa  izdaja narodne volje, kao i da ne želi da bude dio orkestra koji za cilj ima svrgavanje jedinog pravog i od naroda izabranog gradonačelnika Budve.

Podsjetimo, juče je na sjednici Skupštine opštine Budva bila sjednica o izvještaju o radu predsjednika Marka Carevića i glasanje gdje je Prava Budva glasala protiv.

10 Comments
  1. Bravar komentariše

    Sve ovo kriv Andrija Mandic jer je Andrija htio da snizi ugled Batu Carevicu i prosli put je Mandic ubacio PZP Medojevicev Dzakovica i ojadu nas zabavio sad ovu vuciceviku ,sve saciljem da oslabi Bata Carevica. Da nebi Mandicu snizio popularnost Carevic unutar NSD ,svaki koalicioni promasaj je Mandicev i ni jednom da Mandic ponudi ostavku svojoj stranci i ako pravi stalno koalicione greske sa PZP i srlja. Nizasta ne odgovara nitu nas sta pita nit konsultuje samovoljno vodi stranku

    1. Milan bp komentariše

      Sramotni izdajnici. Taj odbor je valjao
      U pocetku dok nisu pocerali Sloba Paovica i Jovana Radonjica

  2. Cellamare Giuseppe komentariše

    Bato je obični kriminalac. Sveto je za njega „kamilica“.

  3. Ljubo komentariše

    Bata za predsjednika Crne Gore!

  4. ljubo komentariše

    Marko se prodao.
    Udomio je zenu kod Jude

  5. Ksilofon komentariše

    A je li haos i u SNP koji je glasao protiv vas? 😀

  6. Autarijat komentariše

    Bato Carevic je ortodox seljacina i sofercina koja je toliko bahata da ce se Sveto zaboravit. Lopovčina neopjevana

    1. Sejo komentariše

      Autarijat ne moze biti bato lopovcina jer on pripada df i u df nema lopova on su svi mucenici ako imaju po dvije tri jahte i po nekoliko miliona nije to nista ,

  7. Rade komentariše

    Bato i Sveto nijesu uporedivi, ovaj drugi je za ovoga izmislio svijet. Inače, ako se još pocijepaju Mandić i Bato onda Srpski svet u CG ide na vječni počinak.

  8. E viva komentariše

    A gdje ona bivolica ,sto rice po Budvi…sto ga mrsikaju gdje god dodje…on je pravi kadar Carevicev…iste su pameti…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.