Vučurović: Bečiću važnije da se dogovara sa DPS-om, umjesto da razgovora sa kolegama iz parlamentarne većine

1

Dosta je čudno da Aleksa Bečić zakazuje sastanak parlamentarne većine i DPS za 7. jul, a da prethodno nije razgovarao sa kolegama koji su ga birali za predsjednika Skupštine. Da je obavio konsultacije znao bi da nismo zainteresovani za razgovor sa DPS i satelitima, jer u ovom trenutku postoji otvorena kriza Vlade i rukovodstva Skupštine koje podržava samo 14 poslanika, poručio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

„Bez rešavanja tih pitanja ne mogu se otvarati ostala, niti se može na ovaj način skretati pažnja sa glavnih problema.
Čudno je da je Bečiću važnije da se dogovara sa DPS-om, umjesto da nastavi razgovore sa kolegama iz parlamentarne većine. To nije dobro, mora da postoji redosled poteza i prioriteti, koliko god za njega bila neugodna činjenica da njega i predsjednika vlade ne podržava gotovo dvije trećine parlamentarne većine“, naveo je Vučurović.

Podsjetimo, predsjednik parlamenta Aleksa Bečić zakazao je sastanak parlamentarnih stranaka za 7. jul da bi se raspravljalo o promjenama u Tužilaštvu.

1 Comment
  1. Zdravko, i ovaj maljeckZecanin komentariše

    Dragi brate Jole.Ta bjeda Becica ne zasluzuje ni slinu bacit na njega.Ne trosimo energiju i vrijeme, na likove poput Becica i Krivokapica.Mi, moramo prionut na mnogo vaznije stvari, a to su, ciscenje birackih spiskova, tacan datum ovogodisnjeg popisa stanovnistva, i sto je veoma vazno, potpisivanje temeljnog ugovora sa nasom svetom Srpskom pravoslavnom crkvom.Te, nesretne p[ojave nalik Becicu i Krivokapicu su prolazne, nasi ciljevi su sveti i dugorocni.Sve je prolazno, samo je Srpstvo i Svetosavlje vjecno. DO, POBJEDE.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.