Duško Marković saglasan sa Zdravkom Krivokapićem: Lideri DF-a ne mogu u Vladu!

36

Bivši premijer Duško Marković kaže da je zahtjev da u nekoj vladi budu politički lideri stranaka koje su pobijedile na izborima legitiman.

“On je i demokratski standard. Naravno, politički program, ideološka platforma tog saveza koji sebe naziva Demokratskim frontom, nije ni demokratska, ni crnogorska. Demokratski fornt, koji inače sebe smatra političkim predstavnikom srpskih interesa u Crnoj Gori, je ustvari jedna politička organizacija destrukcije demokratskih potreba Crne Gore i njenog razvoja. Ona je praktično instrument srpske vlasti u realizaciji strateškog cilja koji nam je i zvanična Srbija ponudila, a to je tzv. srpski Svet. Dakle, DF ne živi političkim životom Crne Gore, potrebe njenih građana, već interesima Srbije u regionu koji je negdje definisan u okviru te strategije srpskog Sveta, što znači da Srbija treba da obezbijedi uticaj ili kontrolu nad svim državama u regionu u kojima žive Srbi. To jednostavno nije moguće”, naveo je on.

Smatra da je politički veoma opasno da takvi lideri budu u vladi.

“Mislim da bi ta vlada izazvala nove podjele i sukobe u Crnoj Gori. Mislim da bi oni, iako su danas izuzetno snažni, bili dodatno podstaknuti. Vidjeli ste njihove stavove i retoriku na pitanju Rezolucije o Srebrenici. Prosto građanin, a ne javni djelatnik ili političar, ne može da vjeruje da neko u Parlamentu, a posebno ko sebe predstavlja liderom neke političke organizacije u Crnoj Gori,može na tu temu tako govoriti”, kazao je Marković.

36 Comments
  1. alf komentariše

    Nevjerovatno.

    1. tako stoje stvari komentariše

      A što ti je brate ovo nevjerovatno ?

      Pa ovo isto, ako ne i gore, misle i Krivokapić i Bečić samo za razliku od DPS-ovac javno to ne govore. Podmukliji su od DPS ovaca Bečić i Krivokapić, a isto misle. Nažalost, to nam je politička realnost decenijama.

      A onda kada Mandić politički mudro neutrališe ove napade i ovakav narativ savezom sa bratom Crnogorcem Medom, sa umjerenom crnogorskom opcijom,kako bi im izbio argumente iz ruku, za ovakvu priču, onda se demokrate preobučene u “ pravovjerne i najčistije Srbe “ obruše na Meda kako je on ovakav ili onakav… i što je najžalosnije vidjeh to kao “ argumet“ prije nekoliko dana kod jednog komentatora, koji je iz Srbije, a čije komentare, odnosno njegov pogled na politiku, njegov vrijednosni sud, itekako cijenim.

      1. alf komentariše

        Nevjerovatno je da je vazniji put u Rusiju a da ovdje sve ode u tri p.m. DF stalno pravi istu glupost godinama ,daje vrijeme neprijatelju da se oporavi.

        1. tako stoje stvari komentariše

          Krivo postavljaš stvari, pogrešan ugao gledanja imaš.
          Ne zavisi više ništa od DF-a. DF je svoje rekao, jasno i glasno, nedvosmilseno. Dao im je mogućnost da biraju ILI novi dogovor ili izbori, birajte, ali ovako dalje ne može !!!

          I ostaje mu da čeka, šta će drugi da odluče. Kako god da odluče, DF nema razloga da se plaši.

    2. NikšićGolijaKiM komentariše

      Znači SRBI nijesu narod koji živi u Crnoj Gori. Haaaaaaaahahahahaha. Kojih mozgova, kje mržnje, kojih budala , i kojih izdajnika ; Bečka, Dritka, Zdravka. Haaaahahahaha. Moram se nasmijati jer ; zamislite, SRBI nijesu narod u CG i SRBI nemaju pravo na svoje političare koji će ih predstavljati. Pa izvinjava se, ali ovo je zaslužilo krivičnu prijavu, ua izazivanje, vjerske, rasne i nacionalne MRŽNjE. Što ima da boli ona stvar za to sa kim će SRBIiz CG da sarađuju, i otkud ovom kretenu pravo da on govori SRBIMA sa kim ko smije a sa kim nesmije. To hoće da nam zabrane da sarađujemo, ekonomski , politički ili bilo kako sa našim istim narodom, sa SRBIMA. Ja ne znam, ali ovo zalužuje odmah tužbu za diskriminaciju i izazivanje nemira! Mislim da je vrijeme da DF prekine svu komunikaciju sa Zdravkom, Bečkom, Dritkom i neka oni sarađuju sa DPS-om , pa onda da lijepo izađemo na ulicu kao za vrijeme litija pa nek Bečko, Zdravko, Dritko, objasne narodu šta to smiju SRBI u CG a štanesmiju. DOSTA JE BRE VIŠE OVE SPRDNJE… glasali smo da se ova vreća govana smjesti u zatvor zajedno sa vođom a on mi izlazi i govori ko smije u vladu a ko ne. PA OVO JE BRUKA i SPRDNjA !!! E moji prodani „srbi“ Bečkovi i Zdravkovi…kud će va duša i obraz… kud ćete kukavci i prodane duše !!! Piiiiii STOKO od prodani „srba“!!!!

    3. NIKO99 komentariše

      Sve su to Kvislinzi i sluge NATO okupatora i saradnici neprijatelja svoga naroda. Moramo svima na svijetu objesniti kakve sve zločine čine ove sluge okpatora protiv svoga naroda i svoje države. Moraju drugi narodi biti upoznati sa mehanizmom NATO terora. Ovako neki u svijetu misle kako je Crna Gora dobrovoljno ušla u nekakav vojni savez a u stvari je to brutalna i uništilačka okupacija. Sprovodi se svakim mogućim mehanizmom terora. Domaći su izrodi i izdajnici i kvislinzi okrvavile ruke krvlju svoga naroda i sve rade da svoj narod zatru. Sve rade po zadanim diktatima stranih okpupatora iz Britanije i SAD-a. Ništa im nije sveto. Sve su svoje spremni da razore i unište.

  2. Budos komentariše

    Nas srbe su komunisti pokusali da fizicki uniste. Sad je samo logican otpor prema mogucnosti da srbi imaju bili kakav uticaj.

  3. XXX komentariše

    „Ona je praktično instrument srpske vlasti“

    A ciji li si ti instrument?

    1. Srdjan Loncar komentariše

      Neko treba da ga upita: „A na shta mislish? Budalo, u chemu su oni bilo chiji instrument?“ Shta moze da navede? Ehhh pa stalno idu u Beograd, Novi Sad, Kragujevac, KIM…. Stalno se pojavljuje na Hepi TV. Nikako da odu u Sarajevo, Split ili Tiranu da se malo posavetuje sa sa Albancima i Boshnjacima. Pa mogao bi ponekad da skokne i do Britanske ambasade, da se malo slika i sa Mirasem Dedeicem..
      .
      .
      .

      Zamisli neko pogleda 2 brata i kaze: „Pazi ona 2 brata. Oni su instrument jedan drugom. Stalno pomazu jedan drudog. To nije u redu!!!!“

  4. dragan komentariše

    Dule nijesi u poziciji da određuješ ko će biti u vladi.Pokušalo se sa „ekspertima“ sad su na redu političari.Rekonstrukcija ili nova vlada.

    1. Joakim komentariše

      Nema rekonstrukcije bre.

      1. Ksilofon komentariše

        Nema nove vlade, pa obarajte ovu zajendo sa DPS

        1. Joakim komentariše

          Pašće sama od sebe kad ne bude mogla ništa u skupštinu da izglasa.

          1. Ksilofon komentariše

            Za par godina sigurno

      2. Pljevljak komentariše

        Tako je, samo nova vlada. Cucki izdajnik mora da ode zauvijek.

        1. Ksilofon komentariše

          Vratiti DPS po svaku cijenu

          1. Kole komentariše

            Dps nije ni otisao, cuvqju im kadrove ka malo vode na dlanu

  5. Kontra Revolucija komentariše

    Marko bilo kako bilo, narod ih je izabrao a jednopartijsko, komunisticko doba je bezuspešno završeno, bankrotiralo !.
    Na jednu stranu zelite evropske vrijednosti, demokratiju, a na drugu još niste izašli i komunjarsko, fašisticko, diktatorsko doba !.
    Vama takvima je sve legalno dok ste na vlasti, kad izgubite vlast postajete ništa roba, neuticajni subjekti koji iz ljubomorne frustracije kritikuju sve sto se nadje pred vama !.
    Markovicu, pokri se i ne brukaj se vise !.
    Za vas iz lopovskog DPSa nema više mjesta u slobodnom politickom društvu !.

  6. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

    Kad se botovi bave politikom…

    1. Dejan komentariše

      Slika govori više od riječi…

    2. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

      Ako si pijani lažljivac, fašista ili pederčina, možeš se baviti politikom; za nacional-patriote nema mjesta…

      1. Sana komentariše

        Sto veli Dule. Vidi mu se pamet na milje . Mafija moze , a Srbi ne mogu . E moj Dule , ne znam za druge , ali ti si zavrsio politicku pricu .

  7. Prle komentariše

    Glupi radijator, a ni ovaj pored njega nije mnogo pametniji !

    1. Akvarius komentariše

      Fukara je biografski izraz.

  8. E viva komentariše

    Mogu ,ali kod Vucica pa neka im svima da po orden i jednu ukradenu ikonu…ima toga kod Dodika dosta..za bolje i nisu

  9. Ratka komentariše

    Bice da se radi o drugom problemu koji bi obuhvatio i istoga Duska za koruptivne radnje za koje ce odgovarati kad, tad zajedno sa ostalom druzinom. Krivokapic im je dao vrijeme da se snadju i sakriju sto je moguce sakriti. Nazalost, Zdravkov camac nije siguran da jos dugo plovi, kako se moze vidjeti za ovih dvjesta dana, a posebno dogadjajem u vezi Srebrenice i razresenjem ministra Leposavica. On prevari i SPC i cio narod koji je glasao za njeg, ne znajuci da je prevarant i glumac vjernika. Sve su ovo podaci koje se svakodnevno cuju u javnosti. Sad ga podrzavaju samo oni koji bi njegovim odlaskom izgubili svoje fotelje. Naravno da se plasi Medojevica i Milana Knezevica koji su ga procitali na samom pocetku.

  10. Boris komentariše

    Vidi Dusko da je djavo odnio salu
    Dzaba podrzava svog partijskog kolegu Krivokapica i politickog istomisljenika Becica
    Kada DF udje u vladu, svi iz DPS-a koji ste krali CG moracete da odgovarate pred sudovima

  11. Goran komentariše

    Dusko sa sinovima, Milo sa sinom, bratom, sestrom. sestricima, Gvozdenovic….. i ostala mnogobrojna organizovana grupa lopova koji su vodili drzavu ce odgovarati za sav lopovluk , kradju, izdaju gradjana CG
    Blizi se taj dan
    Podrska za DF

  12. Vesko komentariše

    Dusko svaciji poltron
    Od kradje radijatora po Mojkovcu do premijera
    Sad podrzava Krivokapica i Becica
    Ista g…a

  13. Filip komentariše

    Mrs i jedan i drugi!!!!
    Stoko odvratna!!!!

  14. Vasoje komentariše

    Prije izbora sam zborio da genocid cetnikkleronacisti nemogu u vladu!!!

  15. Nona komentariše

    Pa i ne moraju lideri, ima u tim strankama valjda stucnjaka. Ja bih voljela da vidim u vladi Vucurovica i Kordicku, recimo…

  16. Q komentariše

    Jos samo treba da se DF odazove na sastanak kod Becica onda bam spasa nema.Ja sam licno izgubio svaku nadu za nesto normalno u Crnoj gori koja he na evropskom nacistickom putu.

  17. Tolosi komentariše

    E moj Kroivokapicu, kad te I ova lopovcina kradiotor podrzava. Komentar je suvisan

  18. Sibirski komentariše

    E vala ste se našli vas dvojica, taman ste isti. Još vam samo fali jedan što je ljigaviji čak i od vas dvojice, pa možete zamisliti kakav je onda on, mali naš Aljeksa. 😁 Uglavnom, našla rupa zakrpu pa nije ni čudo što se podržavate i isto mislite kada su srpski predstavnici i interesi srpskog naroda u pitanju.

    Toliko represije, progona, laži i medijskih manipulacija protiv DF-a i njegovih lidera i opet mu ne možete ništa, a on sve jači i jači! Ni armija glupih botova ne pomaže. Jednostavno, ako nijeste dosad naučili ima dana, naučićete ono što je azbuka kada je u pitanju DF: ,, Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga al zube polomi „!

    Samo FRONT OSLOBAĐA!❤️💙🤍

  19. Samuela CH komentariše

    Onoga znamo malo poduze, ali samo pet odsto od njegovih pslova. Kad Svetu ponude svjedok saradnik, on i otkrio da se svi zaprepastimo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.