Ibrahimović jedini kandidat za predsjednika Bošnjačke stranke, Kongres 13. juna

2

Ervin Ibrahimović je kandidat za predsjednika Bošnjačke stranke (BS), saopšteno je danas iz te stranke.

U saopštenju se navodi da je u subotu, 5. juna, BS održala sjednicu Glavnog odbora na kojoj je utvrđena kandidatura Ibrahimovića.

„Utvrđene su liste kandidata za IV Kongres BS-a zakazan za 13. jun 2021. godine. Potvrđene su liste kandidata za budući saziv Glavnog odbora, koje su predložene od strane Opštinskih odbora i posebnih oblika organizovanja. Takođe, potvrđene su i liste delegata koji će učestvovati u radu Kongresa koji će se održati u nedjelju, 13. juna“, ističe se u saopštenju.

Iz BS su dodali da je Glavni odbor pozitivno ocijenio i novi program i statut partije, koji su upućeni Kongresu na usvajanje.

„Kongres će biti održan u Rožajama, u skladu sa preporukama koje se odnose na sprečavanje širenja Covid-19 virusa. Na sjednici je konstatovano da jedinstveni stav partije oko kandidata za predsjednika potvrđuju jedinstvo i slogu BS. Na početku sjednice proučena je fatiha za dugogodišnjeg predsjednika BS Rafeta Husovića, koji je 9. marta ove godine preselio na ahiret“, zaključuje se u saopštenju.

(Vijesti)

2 Comments
  1. LipaLipa komentariše

    … neka im je sa srecom, predlozeni kandidat, sigurno bolje resenje od pok.Husovica, … bez ikakve zle namere, osvezilo i kod njih, promene, makar i iznudjene, … aj’ zdravo, …

  2. Ivi komentariše

    Dritan ima namjeru da vas dobro popase, tako da ne treba mnogo da se trošite…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.